2009-03-31
 20:32:40

baka baka liten kaka :)

Jeeeej imorrn är de onsdag å då kommer mina små darlos hem från sverigeland! sak bli underbart at se dom små liven igen :)
 
Okej så imorron så är de alltså 21 som gäller. Hmm va tycker vi om de då?  1 år närmare 30 och 1 år närmare pensionen :) Imorron efter jobbet så ska de bakas tårta! tänkte göra de idag men efter 10 fullspäckade timmas arbete så orkar jag faktiskt inte de och de är ju alltid lite roligare om man är lite fler som gör de :)

Min kära mor har skickat upp ett packet till lilla mig också :) Jättenyfiken kan jag lova att jag är!

Nä nu ska jag laga lite mat sen lägga mig i sängen o titta på film!

P&K
2009-03-30
 19:21:40

Tråkigt, tråkigt och åter tråkigt

De är vad jag har just nu! är helt ensam hemma o jag dör av tråkighet eller inte av tråkigheten utan av tysnaden. Bor man fem stycken i en lägenhet så är de ju alltid liv och rörelser fast man inte gör någonting! men de är helt stilla här hemma :(
Blir bättre på torsdag när E&E kommer hem! Då blir de liv i luckan igen :)

Sitter o funderar på vad man ska göra för tårta tills på onsdag? Blir ju gammal då :( Det sår mellan smörgåstårta eller choklad och jordgubbs tårta! hmmm ge mig förslag! Ska sitta o googla på lite recept tror jag! Vad gjorde människan innan google?

Såg filmen hundtricket igår, ett sekel efter alla andra men iaf, åh va kär jag blev i den filmen den va bara så otroligt bra. Trots att skådespelarna inte va suveräna och man hörde tydligt "manus" rösten (När de låter som om dom läser direkt ur ett manus, inte så mycket känsla i pratet, ex skilda världar, days of our lives m.m.) men iallafall så var den helt underbar. Ska lägga mig och titta på Twilight och sen Marley & me!



Over and out <3
2009-03-29
 16:54:27

Solen o jag vi är bästa vänner :)

Åhh va skönt de är med sol! Låg ute en liten stund förrut o gu va de är skönt! Är bara runt 2 grader varmt här men ändå så kan man ligga ute i bara myskläder :) Skönt de ska bli att slippa alla tjocka vinterjackor och klumpiga vinterskor! ja välkomnar sommarkläder, ballerina skor o massa sol :)



Ligger o glassar mig i solen :)


Har även hunnit med att storstäda lägenheten! tog två och en halv timme men nu så är de skinande rent här hemma på Embre gård :) Hoppas även att tvättmaskinen bli lagad eller ersatt för som de är nu så kan vi inte tvätta! Den läcker vatten och sen så ligger allt tvättmedel kvar när masiknen är färdig så de är inte så najs!

Annars så är de rätt så lugnt här. Blir nog en ganska stilla söndag för min del!

Hoppas att E&E har de bra i sälen <3


P&K
2009-03-28
 17:01:15

Klockan nio ikväll tydligen!

Nu har jag kommit hem från jobb. Vart en rätt så stilla dag! Men några kunder är bättre en inga :)

När ja kom hem så satt emma o prata om de där att man ska släcka ner jorden kl 9 ikväll och ja råka väl nämna nått om att jaja om jag gör de eller inte så spelar väl de inte så stor roll. Hon blir jätte upprörd o börjar predika för mig att hur viktigt de är o bla bla bla :) så ikväll (för din skull stumpan :) ) Så släcker jag kl 21.00... Hmm undra om man får vuxenpoäng :D Haha nä skämt o sido. De är juh för en bra sak antar jag. Sak läsa lite mer om de lite senare. Så man får juh hoppas att de blir en förbättring! Så vi satt o tjafsa lite lite i köket en stund, alltid lika kul! Eftersom jag är hungrig som ett  as så högg jag direkt på vad hon än sa! De är bra att jag har Klant så att jag kan avreagera mig lite :) haha!

Kommer bli lite tomt här i huset nu när Elin o Emma drar på en liten tu man hand semester :( Men jag hoppas, och de är bäst för er, att ni kommer komma hem igen!

Nä om man kanske skulle ta o äta någe. Kanske gå ut o sätta sig i den underbara solen en stund!

P&K


Klant och Fjant ♥



Hmm såg nu att Emma håller sig till vänster o jag till höger på alla korten... De sjuka är att jag är nog lite mer en höger person. Har ju både tatuering och piercing på höger medans Emma har sina tatueringar på vänster! Hmm lustigt de kan va ibland!
2009-03-27
 23:31:02

Mys med mig själv

Nu har jag städat mitt rum, tänt ljus och krypit ner i mina baby cakes pyjamsbyxer med en kopp te. Ska krypa ner under täcket snart o titta på hairspray. Date med mig själv... låter najs :)

Ska hinna klippa Emma också innan jag kryper ner i sängen!

Lite avundsjuk på alla som ska till Safiren i katrineholm. Scotts är nämligen där ikväll :(

P&K
2009-03-27
 21:55:10

Fredag

Sitter hemma o är hungrig som ett as! Men ja vet inte om ja har lust att ställa mig o laga mat nu? Får väl bli müsli o mjölk :( Wohoo vilken fredagsmat!

Har klippt of ärgat håret idag, blev riktigt bra. Så nu har jag en undercut på högersida vid örat :) Men ja våga juh inte göra de jag egentligen ville. Hade sån lust att raka bort ena sidan men ja vågar inte, blir ju inte så fint när de väl växer ut sen! man måste ju tänka lite långsiktigt oxå! Så de fick bli en lite mini klippning istället.(Bild kommer)

Åhh imorrn så åker E&E till Sälen o ska ha jätte kul utan lilla mig, inte alls avundsjuk, nä inte ett dugg. Jag får juh sitta hemma i vårat underbara vackra hem o  ha jätte kul :P

Sitter o lyssnar på Ted Gärdestad och drömmer mig bort till sommaren, Vill ha sommar nu! bara för de så har de snöat hela kvällen igår och hela dagan idag :( Undra om man kanske kan påskynda våren på nått sätt? Ja vet om alla tar ut en varsin hårfön o ställer sig o blåser ett litet tag så kanske de går lite snabbare :D Gud va smart jag är!

Emma pemma hade hittat en lägenhet i Gol idag. Hoppas, hoppas, hoppas att den blir vår!

Emma om du ska dra med mig ut på dom där jäkla bergstopparna så ska du banne mig med ut o springa... vi kan springa i skogen så de så! <3

Nä ska ut i köket o se vad man kan hitta på!

P&K
2009-03-27
 01:11:46

Hoppas...

...hoppas, hoppas hoppas att min lilla plan blir av :) Skulle va såå kul!

Hur har min dag sett ut idag då? jobb, jobb,jobb och lite mera jobb. Men tycker fortfarande att de är hur kul som helst! Skönt när listorna är fulla så att man har nått att göra om dagarna. Blir så segt när de inte finns nått att göra!

Efter det att jag kom hem så har jag inte gjort mycket, gjorde ett litet tappert försök till att gräva fram mitt rum bland alla kläder o lite hann jag med sen tröttna jag. Men ja gjorde ju ett litet försök. Sen va de familjeträff i köket.

Har fått klagomål att jag inte uppdaterar oftare från damen på andra sidan väggen! Men idag har de ju inte hänt nått så vet inte riktigt vad ja ska skriva!

Funderar på om man kanske skulle börja springa? Är hur tråkigt som helst o Japp jag hatar de men bara för att få upp lite kondition o må lite bättre!Blir ju nästan anfådd över att gå upp för våran trappa. De är inte okej! Emma jag drar med dej i fallet :P 
2009-03-26
 01:45:06

Onsdag

Ikväll har de vart en riktigt trevlig kväll :) Efter jobbet så åkte Emma, Elin, Cissi och jag upp till Lykkja till Jörgen. Där vart de massa prat o grillning. Efter maten så vart de lte yatzy spel och massa mer prat. Kul att komma sig ut lite från huset. Har tappat partyhumöret, känner inte längre för att gå ut. Vad har hänt, från att ha vart partyprinsessa i alla dessa år till detta när jag tycker de är mer kul att åka hem till nån, äta gott o bara umgås, de måste väl bero på att jag blir gammal om en vecka :) Nä men ja hade  riktigt trevlig! Tack alla :)


Här va vi o grilla idag :) Hur fint hus som helst!

Har haft en bra dag på jobbet förrutom att jag fick en liten örfil av en unge som jag klippte! Han ville absolut inte klippa sig men mamman sa bestämt att jodå du ska klippas. Så i ett tappert försök försöker jag klippa en unge som inte sitter still, säger att vattnet gör ont o bara klagar o klagar. Tillslut fick han nog slänger av sig kappan i den vevan fick jag mig en smäll på näsan, han sparkar min chef på benet o skriker o svär, sparkar i våran glasdörr på vägen ut. Sen hör man hur han vänder upp och ned på lekrummet. Men annars har de vart en bra dag, har vart fullbokad :)
Träffade en tjej uppe hos Jörgen, hennes mamma hade klippt o färgat håret hos mej för ett tag sen o hade blivit jätte nöjd. De är verkligen kul att få höra sånt :)  De stärker en kan jag lova, för då vet man att man verkligen har gjort ett bra jobb!

Nä nu måste jag sova lite, ska ju upp till jobbet imorrn!

Saknar er där hemma massor! hoppas på besök snart (japp, de är en liten pik!!!)

Snart så åker E & E till sälen utan lilla mig :( va ska jag göra för nått? kommer ju bli tomt här hemma juh!

Föresten de nya, jag o Emma ska bli Golingar. Vi har bestämt att vi ska flytta till Gol i sommar. Lite mer liv och folk där än vad det är i Hemsedal om sommaren. Kul att man kommer närmre Tina o lilla Elina också :)

Sådär Emma här har du lite nattlig läsning :P

P&K

2009-03-22
 16:11:00

Solen skinner o humöret är lite bättre

Tack Max för kommentaren, de kanske precis de jag behöver. En dos av Simon :)

Känner mig lite gladare idag. Varför slösa bort dagarna med att vara bitter när de finns så mycket annat att göra. Tror att de hjälpe lite att få prata med mamma. Hon sa precis dom sakerna jag ville höra. De kanske är sant de hon sa att jag är så självständig att de kanske skrämmer vissa. Att jag inte är någon toffel som inte har någon egen vilja utan att vill jag ha nått så får jag de förr eller senare. Så de är deras förlust om de inte duger. Tänker inte ändra på mig bara för att de inte passar. De är såhär jag är Take it or leave it! Som mamma sa de va kul för stunden, släpp de o gå vidare! Så de sk a jag göra, släppa allt o gå vidare!

Längtar till sommaren nu, börjar tröttna på all snö :) Satt o tittade på massa sommarkläder. Åhhh vill bara köpa massa nya sommarkläder!

Sitter o lyssnar på Jeff - Tänker tillbaks. En låt med många minnen. Anna o jag på mammas o pappas balkong på Skolgatan. Vi satt på balkongen o sjöng. Fronda o den här låten. De va tider de.

Känns som om min lillasyster har blivit vuxen nu. De känns så när man pratar med henne! Kan inte fatta att hon blir 20 nästa år. Hon är ju fortfarande den lilla 14-åriga lilla fjortisen i mina ögon som kom hem med sugmärken titt som tätt! men inte nu längre. Hon har blivit stor! Hon är sambo nu o jobbar o allt :) Är glad för din skull Anna, önskar dej all lycka i världen <3

De känns så skönt att man har syskon som verkligen bryr sig om en. Trots att Josephine tjatar o är som en lite extra mamma så vet jag att hon gör de för att hon bryr sig o de uppskattar jag verkligen. Massa kärlek till dej storasyster.

Ska såklart inte glömma min lillebror heller. The big datanörd :P Han börjar oxå bli stor. 12 i sommar snart tonåring... Vart tog tiden vägen? Kommer fortfarande ihåg när vi va på BB o skulle hälsa på honom. Mamma, pappa o Anna lämnade mig själv med honom när dom skulle hämta fika o jag kommer så väl ihåg när han för första gången tittade på mig med sina stora blåa ögon. Han var så liten o den glädjen ja kände är svår att beskirva. De va kärlek vid första ögonkastet <3

Nä nu ska jag ringa min lilla mormor o prata lite, var så längesen jag prata med henne! Får lite dåligt samvete för att jag är så dålig på att höra av mig! Sen så ska jag ringa min far, va längesen de med!

Saknar min familj jätte mycket!

P&K
2009-03-21
 16:54:44

Lördag


Mår verkligen inge bra just nu! Vet inte om jag ska gråta eller skratta. Man försöker att vara stark o inte visa hur dålig man mår, tänker att om man ler så syns de inte hur förtvivlad man är på insidan. Men jag är trött på de nu! de funkar inte i längden. Jag är trött på den här hissen att ena stunden så är man glad för att sedan störta rakt ner i skiten igen. Jag vet att livet inte kan va perfekt varje dag o de förväntar jag mig inte men måste de va så stora kontraster? varför kan de inte bara gå lite upp o ner...

Just nu känner ja bara för att ge upp o åka hem!

Jag är såå tröt på att gå runt o må såhär. De är dags att rycka upp mig lite, se saker från en anna vinkel! Försöka vända på de dåliga o hitta de bra sakerna i det! Tänka att jag ändå lär mig nått av misstagen! Hela livet mste ju va byggt av saker man lärt sig av misstag? Nä dags att bli en ny människa, en lite mer posetiv människa o blicka framåt istället för att titta tillbaka och tänka för att sedan må dåligt igen!

Nä nu är de ut med det gamla och in med det nya!

P&K

2009-03-21
 14:09:22

Hora & Hallick



2009-03-21
 01:15:00

Vad är de som är felet?

Jag orkar inte mer, jag gör verkligen inte de. Känner bara för att lägga mig ner o ge upp! dra täcket över huvudet o bara försvinna.  Välkommen tillbaka depritionsgropen!

Vart gick allt fel? Känns som man är tillbaka till den tiden då man va 16 o de kändes som om livet var emot en. Lycka finns verkligen de? Kan jag inte bara få vara liten igen o mamma o pappa kan göra allt bra igen, då man inte hade några bekymmer o hade man de så gick dom över lika snabbt som man fick dom! De ända jag vill är att få ett svar. De räcker... Ett svar är de för mycket begärt? De kanske är mig de är fel på? Jag är väl en komplicerad person... De måste ju vara så! kan inte komma på nått annat. Trodde att allt skulle bli lättare när man blev äldre men så är inte fallet. Är trött på att bara gå å vela hela tiden! Försöker intala mig själv att bara strunta i allt o gå vidare, de fungerar för stunden men sen när jag väl blir själv igen så kommer tankarna smygandes tillbaka...

De är tur att jag har mina vänner, vet inte hur de skulle gå annars!

Emma, går inte förklara med ord hur mycket du betyder för mig. Du finns alltid där <3

P&K
2009-03-16
 17:29:52

Jävla otur!

Varför ska jag jämt ha sån otur när jag ska åka tåg? eller kollektivtrafik överhuvudtaget? De hela börja med Båten imorse. Trodde att den gick 6.30 men nejdå Beatrice kollar fel den gick ju inte förren 6.50 så jag kunde ju ha sovit en extra halvtimme istället för att kravla ur sängen halv sex imorse! Väl framme i Bergen så orkar jag inte släpa väskan ända till tågstationen så jag tänkte att jag skulle ta en taxi... Stod de några Taxibilar när jag va där? Nej fick stå i regnet o vänta i typ 20 minuter :( Sen väl framme på tågstationen så är tåget mellen bergen o Voss inställt så vi skulle åka med buss till Voss o sen tåg vidare till Gol. Ca en timme försenade börja tåget rulla. Trött o sliten så tänkte jag att jag äntligen skulle få blunda lite.... Nä men då hamnar jag i en kupé  med en hel skolklass i o dom va ju inte tysta nånstans. Härja o skrek o va överallt! Kände mig som en gamla tjurkärring när ja satt o sneglade argt på dom!
 
Men nu är jag iaf hemma. Kul de va o träffa familjen igen :)  Så nu börjar verkligheten igen... Jobbar på Gol imorron... Känns sådär, känner mig inte rikitigt hemma där på de sätten som jag gör på salongen här i Hemseda.

Imorron får vi lite besök oxå :) Emma Blomberg kommer hit o hälsar på i några dagar så de ska bli kul! Kul att hon oxå får vara med på Hora & Hallick :) Ska lägga ut bilder på torsdag så får ni se på våra outfits...

Nä nu ska jag ta o vila lite sen ska jag försöka få tag på nyckel till salongen, så jag kan öppna imorrn!

P&K
2009-03-15
 23:13:03

Imorron beger jag mig till hemsedal igen

Har haft de jætte bra hær! Va riktigt skønt att bara få komma ivæg o komma ifrån Dalen lite. Men såklart så saknar jag familjen i Hemsedal :) Familjen har ju blivit større, vi ær nu mer fem små busar som bor på Embre gård!  Men nu så ær de inte långt kvar... Om typ lite minder æn två månader så åker i proncip alla hem, kvar så står jag o Emma. Men vi ska ha de kul i sommar... Grilla o sola o spara massa pengar till våran planerade Asien resa :)

Idag så har vi i nte gjort mycket.. Kom væl upp ur sængen fram mot lunch. Skønt de kan va o få sova lite :) sen har vi typ bara legat o tittat på film. Bli nog till att sova snart, ska med båten som går 6.30 :( hur tidigt som helst men men har man inget val så har man inte :)

Nu ska jag æta lite sen blir de nog sængen!

P&K
2009-03-15
 00:26:04

mys

jag bara njuter i fulla drag :) igår tog vi båten till bergen o shoppa lite, eller de va jag som shoppa mest :) men ja hitta nästan allt ja behövde! Vilka vårkänslor man fick, va ingen snö nånstans... va ju tvungen att köpa ett par sommarskor bara för att hälsa våren välkommen :) Sen vart de en liten utgång i Bergen på småtimmarna så gick vi hem till Daniels tjejkompis o sov.... Tror att jag somnade på en gång... Va lite sliten idag men har haft jätte mysigt! Bergen är asolut en stad jag kan tänka mig bo i! klant va säger du? Bergen nästa? haha

Har haft de hur mysigt som helst, ätit jätte god mat o bara mått bra :) Hmm lyxhustru kanske inte är en så dålig idé iaf! hahaha


Saknar familjen!

P&K

2009-03-10
 23:49:36

Tisdag

Väskan är packad, tror att jag har fått med allt :) Ska snart gå å sova lite, ska bara vänta på att klant kommer hem så man får några ord med henne innan jag åker. Hon är ju garanterat inte vaken imorrn bitti o gå in till henne o säga hejdå när hon sover vågar jag inte, inte med de morgonhumöret hon har :P

Är så arg, mitt löshår har inte kommit än, de skulle ha kommit igår lovade dom mig :( ARG!!!!! Nä men jag får väl gå korthårig ett tag till då....

Nä men då säger jag väl hej så länge för ett litet tag :)

P&K


Vill att klant ska komma hem nu! <3<3<3

2009-03-09
 22:49:22

Trött på detta nu

Varför ska inget fungera? tvättmaskinen håller på att ge upp, centrifugen fungerar inte så jag har kläder som hänger i duschen för de droppar om kläderna! sen mitt under den andra tvätten så går proppen så de blir helt svart i badrummet o tvättmaskinen slutar att fungera! Tur va de att emma kom hem några timmar senare o fixa allt! Hon är mannen i huset men på ett kvinnligt sätt :)  Är trött på de här råtthålet!
2009-03-09
 15:57:03

Måndag

Jeej idag kommer mitt löshår :) ska bli skönt att få lite längre hår. Denna gång ska jag testa nått nytt, Blir en halvperuk med klipps. De är lite fall på de så jag kommer få lite Hollywood lockar men de är ju aldrig fel :)
Får nu se vilken metod som är bäst. Har testat Tejp och Keratintippar så de ska bl spännande

Så här ser den ut (min är såklart Blond) Valde 40cm å det räker gott o väl, finns inget värre än när de skriker extensions


Igår så var de utgång på Bar(t) men de va inge kul, va typ nykter o alla so va där va fulla! Härhemma vart de ingen lugn stund heller, är man frisör så får man jobba hårt innan en ute kväll, de ska krusas o plattas o flätas o tusen andra saker. Visst de är kul att få hålla på men ibland kan de bli lite mycket, speciellt om man har svårt föratt säga nej, ja känner ju att har jag sagt ja till en så måste jag göra de till alla... men men så är de!

Nu är de nära, jobbar långdag imorrn sen bär de av till Rosendal. Han har hittat på nått som han vägrar att säga. De ända jag har fått veta är att jag måste ha mössa o att vi ska sova på ett annat hotell en natt!? Är de nån mer än jag som inte får ihop de? är såå nyfiken!

Nu ska jag börja tvätta lite kläder o städa mitt rum o så småningom börja packa lite kläder... Sen ska jag ta hand om resten utav huset, de ser förjävligt ut rent utsagt... så de ska fixas lite. Sen blir de nog ännu mer sex and the city! Den boxen har förändrat våra liv :) haha lite beroende framkallande kan jag lova :)

Imorrn är de äntligen lön :)

P&K
2009-03-08
 00:15:28

Sko äventyret

2009-03-07
 22:06:55

Ledig :)

Då har man tre dagars ledighet framför mig :) Njuter i fulla drag. Känns som om de va längesen jag hade långledigt.

Elin och jag gick in till Dinky's  o tog en kaffe latte o en muffins (äntligen :)) Sen så skulle vi bara gå förbi o titta om solariet var upp o tada de va de, vart jag glad eller vart jag glad :) så de vart en halvtimmes solning idag med. Så skönt att få lite färg!

Väl hemma så vart de mer satc sen kom vi på att man kanske kunde se på melodifestivalen genom internet så de vart m-festival ikväll den första. Varför har vi inte kommit på den där iden förrut?

Nu ska jag mysa vidare o njuta av min ledighet :)

Längtar tills på onsdag :)

P&K
2009-03-06
 19:04:33

Mysdag

Idag så ska jag unna mig en riktigt mysdag!  De va längesen :)

Ska åka in till centrum och köpa lite smått o gott. Har haft en kanondag idag, har vart en perfekt dag på jobbet, allt har gått så bra idag. Fick tips från två kunder för att dom va så nöjda! De är riktigt kul. Sen efter jobbet gick jag o solade lite, min hud har blivit så mycket bättre efter att jag börja sola, eksemen är nästan borta :)

Så nu ska jag åka in till byn och handla lite, sen när jag kommer hem så blir de pyjamasbyxorna på och massa mys!

Nu är de bara fem dagar kvar, är ledig lör,sön,mån jobbar tisdag sen så åker jag på onsdag. Kommer hem igen på måndag. Då blir de också mys!

P&K
2009-03-05
 18:35:10

haha galet




Har krypit ner i sängen nu med datorn och en cosmopolitan(tidningen)... Tror att jag ska spänndera hela kvällen här! Är fruktansvärt sugen på Starbuck's latte och muffins... inte varje dag man blir sugen på de! Men om jag vill ha muffins så får ja gå in till Byn i blåsten och jag har ju redan gått fram o tillbaka idag så de orkar jag nog inte! Vid sånna här tillfällen önska man att man bodde lite mer centralt... O starbuck's har dom ju inte här heller så de blev inget med de!

Mår väl som jag förtjänar antar jag. Trodde inte att de va sant när klockan skrek att de va dags för mig att gå upp å gå till jobbet! Men jag hade det galet kul! Va på fjellbekk igår och dansa lite, de va Fossheimskaran och lilla jag. Känndes som om de va ganska mycket folk ute faktiskt. Emma och jag hade deep talk på vägen hem som vanligt, vi går arm i arm o pratar om livets djupa frågor :) Haha helt galet Nilsson <3

Nä nu ska jag se ifall de går o ladda ner stockholm live...

P&K
2009-03-04
 19:05:03

Onsdag

Om en vecka så lämnar jag Hemsedal för en liten stund, ska bli skönt att få åka iväg o bara vara. Visst de va ju inte längesen jag var i väg men nu har de inget med jobbet att göra.

Haha vilket äventyr vi va ute på igår... Vi va på fest i lördags (nyktra pappa) sen när vi skulle gå så va Emmas ena sko borta. Vi leta överallt men kunde inte hitta den. Emmas ögon lyste svart för hon va så förbannad, de är ganska självklart eftersom skorna kostar runt 2000, så hon gick hem i strumporna och va allmänt bitter. Sen så dagen efter så fråga vi grabbsen ifall dom hade hittat skon o de hade dom såklart inte. Men igår så ringde dom för att berätta att dom hade hittat den, Emma vart glad o fråga var dom hade hittat den... På taket! då ä de nån idiot som har kasta upp den. Så vi fick fint gå över för att försöka få ner den från taket, de krävdes 20 minuter, en stol, en hink, en sopkvast, en pinne och fem tjejer för att få ner den. Va längesen jag skratta så mycket måste ha sett sjukt kul ut iallafall!

Nä nu ska jag städa mitt rum, sen ska jag krypa ner i sängen o titta på 2½ men :)

P&K


2009-03-02
 18:45:09

Vad vill jag?

Varför ska de va så svårt att veta vad man vill... Jag kan säga ärligt att jag har ingen anning! Kan de inte bara komma ett brev på posten att så här ska du göra! De vore så mycket enklare då! Eller.. nä de skulle inte va nått kul iallafall... Se jag bara velar fram o tillbaka, kan aldrig bestämma mig! Vill att de ska bli sommar, vill att jag o Klant ska åka till asien nu! jag hatar den där tiden emellan när man måste vänta! Jag är nog som ett litet barn, vill att de ska hända saker hela tiden! Vill åka hem en sväng känner jag men ja vet att jag inte kan! Saknar alla där hemma riktigt mycket!

Idag har de vart som vanligt, Vakna, Jobba, Sola, Ligga i soffan hemma! och det känns som om de bara repeteras hela tiden och jag vet att jag har mig själv att skylla. Jag kan ju bara gra nått åt de själv!

P&K

2009-03-01
 18:19:17

Teodora = Kändis

Måste ju tillägga att min kära vän Teodora har blivit lite av en kändis... :)

http://www.djungeltrumman.se/kitty.aspx?entryid=2900

Gå in o titta :)

P&K