2009-01-29
 22:21:11

Oslo here I come

WoHoo nu är de nära :) inget är packat, men de löser sig imorrn bitti! Har ju iaf tvättat kläder o de är ju alltid nått :) Så imorrn halv tre är jag på väg mot huvudstaden och årets frisörmässa 2009

Då ska man upp i backen för första gången på måndag. Kommer ju va helt död efter ett åk!

Haha Hankie Pankie de va dagens roligaste tabbe :) Kan inte göra nått annat än skratta :D

Beatrice är är Glad :)

ska kolla lite på sällskapsresan sen sova lite, ska upp tidigt imorrn!




P&K
2009-01-28
 22:06:18

De går bra nu

Just nu så går allt bra. Är nöjd med livet som de är, har mina älskade vänner, min familj, ett underbart jobb, jätte bra arbetskompisar. De ända som skulle va nått så är de väl att jag är täppt i näsan men de går ju över. Hahaa har ju kommit på iden att jag ska börja skölja näsan istället för att använda nässpray (som jag är beroende av) men de tar sin lilla tid, förhoppningsvis ska jag kunna andas som en normal människa snart :)


Snygg man är när man gör de :P

Jobbat idag, har gått hyfsta, har gått o dagdrömt om oslo resan hela dagen. Ska verkligen bli så grymt kul. Shoppa lite ska jag nog hinna med oxå :) Behöver nya jeans!!
Har hittat massa fint som jag vill ha :) längtar till våren o sommaren



Ja fyller ju år snart :) Detta är vad jag önskar mig... Hittas på www.nelly.se

Sitter hemma och bara tar de lugnt. Har ätit god middag och ätit tårta (Vera har fyllt år) Så nu sitter jag mätt o belåten i soffan :)

Har även införskaffat mig ett värme element så nu slipper jag frysa ihjäl på morgonen :)

P&K

2009-01-27
 23:50:22

direkt från jobbet till sängen

Kom hem från jobbet för 45 minuter sen o klockan är snart tolv. Inte mycket man hann med idag... Eller de är ju lite självförvållat oxå, har ju färgat håret. De tog ju bara tre timmar. Men är supernöjd, Har lagt i utväxten med 1001, gått ner till en väldigt askig 9 och lagt en 7,32 i luggen hur fint som helst.

Orkar inte ens skriva egentligen är helt slut...

Fårskriva mer imorrn då ja är hemma mer skapligt!

Grattis min älskade mamma på födelsedagen! Hoppas att du hade en bra dag :) Puss

Godnatt folkens

P&K
2009-01-26
 22:30:57

Beatrice ska till Köpenhamn

Åhh va de ska bli kul! Min chef ringde nyss och fråga om jag ville till köpenhamn på herrkurs :P Åhh fatta va kul de ska bli.. Ska flyga ner till köpenhamn och va där i några dagar. Först så är de teori sen praktiskt... Känner att under de här året så kommer jag få så mycket erfarenhet. Jag har vart på Zaxiz i två månader och jag har redan vart på extensions kurs, ska till Oslo på fredag och nu detta... Ja kunde inte ha fått ett bättre jobb!

Åhh vill åka å hälsa på dej snart :) vart glad över ditt sms...

Emma har sin pappa o c/o här, trevligt, trevligt så vi har ätit mat och vart ute o gått. Nu ska vi väl gå å sova, skönt att få gå å sova tidigt. Ska ju köra långpass imorron!

Nä nu ska en glad Beatrice gå å lägga sig

P&K
2009-01-26
 03:12:24

Herregud :)

herregud så roligt ja hade de ikväll. Va dansbandsafton på Bart och ja släppte alla hämmningar och bara dansa :) va helt otroligt kul!!! ska försöka få några timmars sömn nu... ska upp på jobb om sju timmar.. men de va så värt de... helt underbar musik...!

Emma min underbara vän! tack för ikväll, min lilla danspartner :) kan se oss framför mig när vi är gamla o grå hur vi kommer att va på dansgolvet med rullator o grejer :) men ja tror att vi kommer ha lika kul nu som om 50 år :) massa kärlek till dej vännen. Vet inte hur ja ska klara sommaren utan dej! Helt galet Nilsson :P

Känndes lite konstigt att inte se dig ute ikväll... Saknar dej!

Nä ska sussa nu! Hörs imorrn!



P&K
2009-01-25
 23:32:32

Saknar





Saknar min lilla hund
2009-01-25
 16:14:09

söndag

Då va de söndag, har precis kommit hem från backen, eller ja mötte upp emma och espen och gick å drack några öl, dom stod för åkandet och jag för drickandet :P haha nä så illa var de inte :P Pappa du kan va lugn!

Dansbandsafton ikväll på bart kul kul... ska ut o svänga våra lurviga :) ska bli rikigt kul men blir ganska lugnt jobbar imorrn... men e går bra nu :)

Blir fin middag ikväll, kyckling med potatis o bearneissås MUMS**

Nä nu blir de en liten napp på soffan sen mat sen utgång

P&K
2009-01-24
 19:13:01

Strålande

Nu är det strålande fint i vårat hem här på Embre gård :) ja och Emma har haft städar dag! Så vi har grävt/skottat fram våra rum nu :) man kan ju se golvet haha!

Nu kommer emmas lilla flört hit och hon åker på jobb! Hmm nått som inte stämmer, hon åker,  han kommer hit!? Nä så jag har fått uppgiften att hålla han sällskap medans hon jobbar... Hopp nu då?  Sen va jag ju tvungen att lova att inte visa några bilder eller vidofilmer med emma! Åhh va tråkigt hon är!!!! Va ska ja då göra :)

Vill kramas!!

Trevlig att Max och Helena  hitta hit! Skulle vilja ha lösenordet till er blogg så ja kan få bilder på lille Simon :) Han måste ha blivit så stor! Släktens lilla Charmtoll de är va han är.

P&K
2009-01-24
 15:50:18

Lördag

Ja de är lördag och ja njuter av min ledighet. Vart ingen ridning idag, blåser storm här så tror ja skippar att hoppa upp på hästen, vill ju inte blåsa av :P Idag har man vart eller är duktig, håller på å städar mitt rum som såg för jävligt ut och ska snart gå på tvätten. Ni som känner mej vet hur slarvig jag är och hur mitt rum kan se ut! men nu ska de bli vackert!

Nä om man kanske ska gå å laga lite mat?? Men vet inte rikigt vad jag vill ha!

Anna här har du din bild... Ett jätte gammalt kort från tiden man gick på kryptan haha

Haha titta solglasögonen, varför  ha dom inomhus... Kanske va de årets stora
modefluga eller bara väldigt soligt inomhus
2009-01-23
 13:38:48

fredag

Har precis kommit hem från byn. De vart en liten brunch med Emma och Åsa på cafén :) riktigt trevligt!
Jaha så var de fredag igen. Shit veckorna bara flyger fram... Skönt de va att få sova ut lite grann, fick ju faktiskt sova till halv tolv :) Undra vad dagen har att bjuda på? Alla jobbar ju och jag är ledig! får väl bli en långpromenad eller nått! Kommer va helt ensam idag :(

Nä ska kolla på Hata göteborg nu... uppdaterar lite senare

P&K

Men pappsen de är väl klart jag inte har glömt dej!! Tänker mycket på min familj. Men just nu har jag inga pengar på min mobil så kan inte ringa hem just nu. Emma pemma måste fyllapå den är ju lite knepit ja kan ju inte göra de själv eftersom jag inte kan betala med mitt kort på internet! Men så fort jag har pengar på mobilen ska jag ringa er alla jag lovar!

Satt o kolla på hata göteborg nyss... Saknar sommaren, vart lite deprimerad när jag insåg vilken ensam och tråkig sommar jag kommer få. Ingen cykeltur till stranden, ingen tripp till öland med emma, ingen mysig hemma kväll med grillning och vännerna, inget...! kommer bara jobba! Det är bara att hoppas att sommaren går lika fort som den förra. Men sen har vi ju september, oktober den tråkiga hösten ja oxå måste ta mig igenom. I april så har halva tiden gått. Emma fan att de inte finns nått jobb här! hur ska jag klara mig utan dej i sommar! Du måste komma upp o hälsa på mig!! ni andra med förstås!!! 
Ska bara ta de lugnt ikväll, eller kommer bli lugnt hela helgen. Ska göra mig en stor kopp te och sitta under filten och lösa en bra bok. Eftersom vi inte har nån teve så får man läsa istället! nä ska bara ta de lugnt ikväll! hoppas att emma kommer hem ganska skapligt.

Imorn ska jag faktiskt rida! Ja undra hur de kommer gå? visst har ju suttit på hästryggen förrut men de är ju hundra år sedan. Men ska prova att rida lite här på gården o se hur de går :) Vi får ju rida hur mycket vi vill! Så om de känns bra så kanske man kan ta en fin ridtur nångång :)

Pappa jag tar det faktiskt lugnt, du skulle nästan bli förvånad över hur lugn jag är! <3



Hopp de vart man själv igen då :( emma kom juhem en snabbis då hon trodde att hon inte skulle jobba men hon fick åka till fossheim en sväng, jag som vart så glad att jag skulle slippa sitta här helt själv! men men... Har ringt runt  nu till hela familjen och pratat, trevligt trevligt! nä men om man kanske ska begrava sig i filten med en bok...

P&K

 

2009-01-22
 23:18:27

Lite insperation från 40-, 50- och 60-Talet.








Min nya insperation är från just dom här årtalerna... Massa fint :)
2009-01-22
 21:00:36

Torsdag

Idag är de torsdag vilket innebär att jag är ledig imorrn fram tills på söndag! Ska bli riktigt skönt med några långdagars ledighet :) Imorn är de bara en vecka kvar tills jag åker till Oslo på frisörmässan :) ska bli så sjukt roligt. Lite shopping måste också hinnas, finns ju inte ett så stort urval av affärer i Gol.

Vart en riktig lyxmiddag, Findus PyttiPanna med ägg :) ibland är enkelt gott!

Sitter hemma i köket och pillar på datorn med Emma mittemot, Datordejt i köket :)

Har lite funderingar som besöker mitt huvud dåochdå... Både bra och dåliga, men det är väl som det ska vara antar jag! 

Va ska man hitta på imorn då? Man kanske skulle ta sig i kragen och gå på en långpromenad. Emma den fjanten har ju bokat upp hela dagen, när man väl är ledig så har hon inte tid att umgås med mig ;P Näe men har lite saker som måste fixas. Tvätta, städa rummet, fixa med lite papper. Ska göra en liten budgetplan också, känner att pengarna bara flyger iväg och jag vill ha lite mer koll. Försöka att spara istället för att slösa så mycket! Kan ju va skönt att ha lite pengar på lagret :)


Blir så lesden när ja tittar på bilden, Se mitt långa blonda hår :(
Vill ha långt hår igen, Men mitt är ju typ bara två -tre decimeter kortare....

P&K

2009-01-21
 22:22:31

Onsdag

Herregud vilken dag! Har haft hjärnsläpp hela dagen, Tog helt fel betalt av en kund, så istället för att betala 350 så fick han betala 230... Näe har vart en konstig dag. Har inte riktigt var mig själv idag.

Hade såå mysigt igår. Daniel kom väl hit runt halv ett och vi låg och verkligen prata till halv tre. Sen strax efter det somna jag... Vi prata verkligen om allt möjligt! Kommer faktiskt sakna han... Men som tur va så fick ja ju komma och hälsa på :)

Näe ska väl ta o sova snart, ska upp o jobba imorn, sen väntar tre dagars ledighet... NAJS* får se va man ska hitta på då... Långpromenad kanske!?

Hihi blir så glad när pappsen skriver små kommentarer :) Ja du är så välkommen upp pappsen och jag gör varken eller... Varken åker skidor eller jagar killar :P



Jag och Emma på cafén


Emma leker i soffan


Beatrice


Helt flummigt :)
2009-01-20
 23:37:09

Tisdag

Har varit en väldigt seg dag idag, har haft fyra kunder på hela dagen :(  så har mest suttit och stirrat i luften. Hade ju tänkt fixa håret idag men dom få kunderna va så knasigt inbokade så de gick inte :( men ska iaf hinna fixa det innan jag åker till oslo! kan ju inte gå på frisörmässa med utväxt ner till knäna :D De går ju inte för sig...

Efter jobbet så åkte jag och Emma hem till Daniel på middag, de är hans sista dag här i hemsedal innan han åker :( va riktigt trevligt att bara sitta och prata o umgås  :) sitter och väntar på Daniel just nu...  Kommer bli tomt utan honom, Men de får väl bli en tripp till Bergen/rosendal och hälsa på honom :)

Utgång igår. Jag o Nilsson hade världens bästa förfest. Va helt knäppa tog några kort men ingen får tyvärr se dom! kan ju såga så att dom va ju inte vackra! Se vart de att stå i kylan och vänta på kenneth o co som skulle hämta upp oss. Upp till hemsen, kom dit gansa sent men några kapten han man med :) synd bara att tina inte kunde följa med ut!

P&K

2009-01-19
 23:06:42

Du och jag Nilsson, du och jag

Tack pappsen för kommentaren :) värmde i hjärtat! Kul att du oxå hitta min blogg :) Ja pappa jag ska ta de lugnt med alkoholen. Jag har faktiskt varit väldigt lugn på festfronten!

Utgång ikväll (jaja pappa, jag hör dej :)) ska bli riktigt skoj, En helkväll med Nilsson ikväll... Vilket slutar med att de blir galet bra :) så nu sitter vi här o pratar o dricker lite :) Hade riktigt rolig dag igår. Va hos daniel typ hela dagen :) sen vart de att gå på förfest, skulle ha bastat men de vart inte av för den va trasig eller nått :( men va trevligt ändå... Sen vart de in på caf'én och svänga dom lurviga :)  va grymt mycket folk alla va glada o de va såå härligt :P Ikväll blir de hemsen för hela slanten :) najs!!!!

Sitter hemma just nu och spelar kort och dricker martini... mafini :P har hållt på med det här inlägget i flera timmar nu :)
Nä nu ska de fixas lite med håret och bättra på sminket :)

Har lite hemlängtan.. eller inte hemlängtan utan jag vill träffa min familj... Kände de när elin pratade om att åka hem till familjen och att emma pratar om att hennes pappa kommer upp. Saknar pappa, mamma, jossan, anna och lilla adam <3 såklart saknar jag bus med <3

SKÅÅÅÅÅL!!

P&K

2009-01-18
 19:48:58

wohoo

Hittade mitt måttband när jag höll på å stökade i mitt rum. Tänkte bara på kul se om midjan har blivit något mindre... Åh de hade den... har tappat 19 cm, 19 CENTIMETER sen i jag flyttade till hemsedal i sommras :) så lite glad vart jag :)

Nu ska de bastas och drickas lite, utång ikväll :)

Haha inläget säger imot sig själv, först glad för centimeterna jag tappet och sen glad för att de är utgång ikväll :) men man lever bara en gång. AMan måste va mer posetiv än vad man är. Inte gå och tänka att jag kanske skulle ha gjort så och varför gjorde jag inte de på en gång osv. Va glad för stunden och tänkt istället hur bra man har de för stunden och inte hur de kommer bli eller inte!

          skulle inte va så illa ifall man hade en sån mage innan man åker hem :)
Man kanske skulle satsa på o bli beach babe 09 :)
2009-01-17
 21:31:25

Lördag

Jaha då va det lördag igen, undrar vad kvällen har att bjuda på? Som de ser ut nu så blir de en romantisk middag med emma sen soffan. Vart en liten promenad in till byn förrut, massa turister!  Har ju även jobbat idag. Gick väl bra förrutom att ja va lite små hangover och ville dräpa alla barn som inte kunde fatta att man ska sitta stilla och kolla rakt fram i spegeln. De är nog dagens mest använda mening "- Åh så sitter du stilla, ryggen mot ryggstöden sen tittar du rakt fram i spegeln" men inte fatta dom de....! men dagen gick snabbt och de va ganska skönt. Vart en liten tupplur på soffan när jag kom hem.

Mmm kyckling, har inte ätit de på två nästan tre månader. Mycket man har lagt åt sidan. Min största last, tv tittande, är borta har inte tittat på teve sen jag kom upp hit!

IGÅR: Igår var de en rikigt trevlig kväll. Börja kvällen med att äta sushi (stavas?) för första gången. Va helt okej. Tror att de är något som blir godare och godare ju mer man äter de. Sen skulle vi bara gå ut och ta en öl men den ölen blev till fler öl som blev till massa drinkar som blev till shot :) Man de var längesen ja hade så roligt. Satt och drack och bara myste på fjellbek. Sen på slutkvisten så va jag och emma bara tvungna att dansa lite. Heelt galet om jag får säga det själv, börjar battla med några killar på dansgolvet, WHAT?! haha ja helt galet. Fråga mej inte varför  men ja stog och puttade på en kille hela tiden på dans golvet... Jag behöver mitt space :) och innebär de en hel nattclub för mig själv så är de så :) hahaha. Jag måste även tacka mina underbara sambos för hjälpen hem <3 Jag var tydligen inte så lätt att gå hem med. Nästa gång tjejer så tar jag er på varsin axel och springer hem...!


Massa Sushi från Fossheim Hotell







Schexy med sushipinnar


Schexy with sushipinnar

Väntar på att maten ska bli klar, är hungrig. Blir lyx middag med kyckling, klyft potatis och morötter och bearneissås :) MMMmmm gott.  Sitter just nu md min ritz och vin :)

Flytta kanske vi ska göra oxå, har hittat en jättefin lägenhet i CENTRUM för 10 000 i månaden :) helt perfekt.  Kan ju nästan se till jobbet därifrån! Så ja hoppas få flytta dit inom en snar framtid!

Är nere i en svaka just nu tror jag. Allt känns bara så tråkigt och jag går runt och känner att irritationen bara ligger och gnager... Mycke funderingar som går runt i huvuvdet vet inte rikigt vad det är för några men bara så där så ploppar dom upp! Vet inte vad jag vill här i livet!? men ska man veta de?


Ritz, Vin och Bloggen


Maaaaat


Mums*


Emma och Bea The Bloggers


Mina underbara Timberlandskor <3 Bara älskar dom

P&K

2009-01-16
 21:26:26

du är så jävla patetisk!!

patetisk de är ett passande ord för en liten slyna som dej! Komma hit och tro att du är någontiong. Men saken är den om du nu har missat den eller bara inte bryt dej, Lilla vän ingen tycker om dej!  De är så kul att se dej göra bort dej om och om och om igen!  tror du inte att jag får reda på saker och ting? Du kan ju allvarligt inte vara så jävla trög i huvudet!!!! men tydligen så är du det... Tycker nästan synd om dej! Man kan inte köpa sina vänner!

Vi ses på krogen....

P&K
2009-01-15
 16:15:00

Torsdag

Ligger hemma och fryser och är lite lätt små uttråkad! Gick hem lite tidigare från jobbet idag, känner mig inte helt frisk än. jobbar bara tre timmar imorn med!

Är lite trött idag, fick oväntat besök inatt :)

Är så nöjd med mitt lilla impulsköp igår, köpte jätte fina skor :) priset var ganska fint det med. 2000 kr men vi fick lite rabatt så de kostade bara 1600 :)


P&K
2009-01-14
 01:25:10

Kan de få ett slut

Ligger här i sängen. Klockan är 1 och ja känner mig lite stressad över att jag strax ska upp på jobb. Kroppen bara skriker efter sömn men ja kan inte sova! Samma sak igår, slummrar till i några minuter å är klarvaken sen. Mitt högra öga forssar lika mycket som niagarafallet , har norges värsta rethosta och näsan är helt igen täppt:( Kan inte den här jävla, förbannade, helvetes förkyldningen va över snart? Den har pågått alldeles för länge nu!!!!! Ja vet att de är fler som mår/har mått som jag gör men ja måste få klaga lite nånstans...!

Har iaf vart på extensionskurs idag. Gick väl hyfsat... Såg mycket enklare ut än vad det var men sen är de ju en tränningssak, man blir ju inte proffs bara för att man har gjort de 1 gång.

Jobb imorn, har ganska många kunder imorn. Vad jag vet så har jag iaf en helblekning.

Om lite mer än två veckor så drar jag till Oslo med salongen på årets frisör 2009. Kommer ta massa bilder :) ska bli riktigt kul att åka dit!

Funderar på ifall ja skulle göra nått med mina naglar. Vart inspererad av Teis (www.metrobloggen.se/mizzpink) när ja kolla hennes blogg förut :) Hon är så duktig!


Nä om man kanske ska försöka få sig några timmars sömn innan man ska iväg på jobb!



Världens äldsta bild :P Men vi är lika fina som vanligt

P&K
2009-01-13
 18:37:19

* * * *

Jag försvann ett tag på vägen. De har varit tugnt och grått och jag är frusen än. När livet skjölde bort mig och jag glömde mina minnen.
Som du kanske redan vet, jag är oslagbar. Jag far hellre framot mot min vilja än jag vänder. Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer. 
Jag har mina mål och jag kan inte skingra dom kan inte låta dom va.
Som du kanske redan hört jag blir aldrig klar, du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar.
Som du kanske redan sett första snön kom inatt, nu flyttar jag med fåglarna som krosssar atlanten, har de hittat rätt? Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten? Jag vinner ingenting och jag får inte vänja oss för då är allting förstört...
2009-01-12
 19:38:24

Måndag

Sitter hemma helt själv och snörvlar :)  Emma är på jobb, Elin och Vera är i Oslo och shoppar. Så här sitter jag genom förkyld och ensam. Haha för sörsta gången sen vi kom hit tyckte jag att de va varm i mitt rum, de kan ju kanske bero på att jag hade feber man vet ju aldrig :P

Extensionskurs I Nesbyen har man hunnit med idag, ska dit imorgon också. De va lite svårt att fockusera på teorin när man känner hur de pirrar och ömmar i kroppen. Imorrn är de praktiskt som gäller så de går nog bättre.
Tack min underbara Emma för att du hämta mej<3

Folk måste ju tro att vi är galna! Jag o Emma ska in på shell och byta vindrutetorkare på emmas bil. Vi går fram och säger att vi behöver hjälp... Öhh nä men ja vet inte rikigt, öhhh ja kolla vilken bil du har.... Öhh nä nu måste jag hjälpa en annan. Jag och Emma hade ju världens bästa mått. - Den ska va ungefär lika lång som de är från lillfingret till armbågen :) kanske inte så konstigt att han inte fatta :) Men tillslut så fann vi en rikigt karl som både gick ut och mätte och satte dit dom. Mycket trevlig ung man :) Han träffa Tina en snabbis också, va rikigt kul att få ses igen, hoppas att hon kommer hit på söndag. Har ju massa att prata om ju... Dricka lite vin o bara mysa!

Annie, allt kommer lösa sig! Du måste bara göra det som känns rätt för dig och ingen annan , innebär de att du måste göra det valet så gör du de! Jag står bakom dej!

Näe om man kanske skulle ta nått o äta... Är inte hungrig egentligen men har ätit en banan på hela dagen och de går ju inte för sig!

Vet inte hur jag ska göra. om jag bara ska lägga allt på hyllan o bara skita i allt, Bara se på det som ett kapitel i mitt liv och börja på ett nytt... Aa ja får se hur de blir

P&K

2009-01-11
 15:00:32

Söndag

Hostar, täppt i näsan, mår illa, är på dåligt humör,irreterad och har mensvärk... Allt på en o samma gång, SKJUT MIG!
Ska nog spendera hela dagen i sängen o bara va ensam och sur för mig själv! Vill bara ge upp nu...
2009-01-11
 01:01:02

Kortet gick varmt :)

Sådär idag har vart en rikigt trevlig dag. Börja med att jag, Elin och Daniel skulle till Gol. Så jag tar emmas bil å hämtar upp honom men typ tre meter efter våran utfart så börjar bilen sladda omkring, lite läskigt om jag får säga det själv så vi bytte bil o resan mot gol började igen... Vart mycket prat i bilen, stackars daniel fick inte en syl i vädret. Tror nog inte han har hört mig prata så mycket :) Kortet gick hett bland Gols butiker.. Tror jag gjorde av med närmare 2000 kr  :P men jag är värd det efter 151 timmars jobb i December :) så De vart lite smått o gott... Men ska ju spara mig lite, om tre veckor så bär det av till Oslo med salongen, gå på årets frisör 2009. Hur grymt är inte de egentligen :) Gå på modevisningar o sånt, Me like a lot :)

Tack lillasyster för den fiina kommentaren, den värmde i hjärtat <3 Saknar mina älskade syskon grymt mycket!
Hade deep talk med storasyster häromdagen... WoHoo äntligen ett samtal som varade längre än tre minuter :) haha hon är ju ingen "jagtyckeromattprataitelefon-människa" men de va rikigt trevligt att få utbyta några meningar med henne... Säger bara de Josephine akta dej för sexorna dom har dirt on their minds :) haha! Saknar Adam oxå massor....
Massa Kärlek till er mina små gelehallon <3

Iaf när jag kom tillbaka från gol så vart jag väldigt städsugen så började att skotta fram vardagsrummet från Emmas alla snorpapper, petflaskor, alvedon o mer... Sen fanns det ju alltid grejer efter Elin o mig med... Vi är inte så oskyldiga vi heller :) Sen så fick julen oxå städas bort...Kasta bokstavligen ut granen genom fönstret :)

Vart lördagsmys tillsammans med Elin och Emma... Tacos och äppelpaj. Kan ju rekommendera att inte äta äppelpaj när man tittar på sweeny Todd... Mycket bra film/musikal men ingen film du äter en middag till :)

Imorrn ser de ut som om de blir en sakta men säkert tripp till byn. Ska få med mig min lilla bacill ut också. Hon har inte lämnat huset på snart fem dagar. Så kan ju tänkas att de blir en kopp te och lite mys :) o massa struntprat som vanligt när vi är i görningen :)

Vart är all snö. Snart tittar väl vitsipporna fram eller vad säger du Emma :) haha

Nä nu ska jag o Klant titta på Bride wars... Verkar vara en riktigt tjejfilm...!

Mina fiina inköp idag

Min fina väska


Min dyra handkräm


En sjal vart det med


Lite vin går alltid åt


En matinifalska slank visst ner, så tokigt det kan bli




som ovan, granen kastades ut genom fönstret


Ut och iväg.....




P&K
2009-01-10
 10:55:18

Mot Gol

ska snart styra fötterna mot Gol... Ska bli skönt att komma ifrån huset en stund. Sen blir de städning för hela slanten. Granen ska ut och de ska dammsugas o grejas! Ser ut som ett bombnedslag här just nu! bark över hela golvet! nä nu får vi allt styra upp de här!

P&K
2009-01-08
 23:27:41

håll i hatten för sjutton :)

Blåser storm ute, inge kul alls... Låter som om huset snart ska lyfta! Men om de nu absolut ska lyfta kan man ju alltid hoppas att de landar lite närmare centrum :) då blir de ju inte så långt att gå hem från krogen :)

Idag har de inte varit Beatrices bästa dag. Hade permanent  först å när jag skulle hämta vätskan då insåg vi att den va slut! så blev en halvtimme försenad... sen byggdes den halvtimmen bara på! Kassan stämde inte heller när ja skulle göra uppgöret! Jävla skitdag idag... Får hoppas att morgondagen har bättre saker att erbjuda :)

Sitter hemma å ugglar, vill göra nått snart! innan de börjar växa mossa på mig! har massa överskottsenergi i kroppen o ingen jag kan ta ut den på! Emma ligger sjuk och Elin har gått och lagt sig.... Sitter här och rullar tummar!

Är ledig på lördag, första lördagen på länge. Ska bli rikigt skönt faktiskt om jag får säga det själv! Ä rju ledig på måndag mä men då är det extensions kurs i nesbyen... o de är ju alltid bra att kunna sånt med antar jag!

Har en liten idé i mitt huvud om hur jag vill göra mitt hår. synd bara att de inte va längre. Men funderar på att göra en knall lila och en svart slinga i luggen!? va trors om de?  Skulle va as häftigt o göra en randig slinga i underhåret som går i rosa eller nått... om de vore lite längre så att säga!.... Grymt!

Oj har morotskaka i datorn, den är inge bra, räcker väl att den redan är full med virus o skit! måste fixa ett virus program, eller så köper jag bara en ny :) skulle vilja ha en ny, har redan tröttnat på denna gamla junka!

Lilla stackars Emma ligger sjuk oxå, ligger här o hostar och snörvlar... hon ville ha nått att läsa imorn så gör inlägget ganska långt! puss på dej gumman!

Å inte har man hunnit ut i backen än heller... Skam på mig! men jobbar hela tiden... Känns som om man missar så mycket när man jobbar dag, inte kunna gå å ta en kaffe bara sådär... men ska börja ta tag i min ledighet nu också. Så jag inte sliter ut mig...

Lön imorn :) Jeeej, ska sätta undan en liten del så att man har lite när de behövs... Som typ när ja o Emma ska till thailand o kika runt!

Annars är de som vanligt här i dalen. Vill bara att de ska komma mer snö... de ska vara vitt ute!

Saknar er hela Familjen <3

P&K
2009-01-06
 23:35:04

Lite bilder från nyårsafton o Bransje på Hemsen



2009-01-03
 23:58:13

Fjant + Klant = Sant <3

Häromdan satt jag och läse igenom Klants gamla blogginlägg. Saknar det, tiden på Fredsgatan, alla fester ute på landet. Men livet går ju vidare och jag kan bara vara lycklig att jag har den Finaste personen och dela detta med. Känns som om vi kommer ha så mycket nya äventyr framför oss gumman. Du betyder så grymt mycket för mig! Skrattar som mest när vi två kommer igång :) Du och Jag mot världen. Thailnad nästa :)

 

                                                                   Fjant <3 Klant = SANT
                      
2009-01-02
 00:15:50

Fy...

Har nog aldrig mått så dåligt som jag har gjort idag. Kom väl upp ur sängen vid tre, huvudet kändes som ett bowlingklot...Inte mår man speciellt mycket bättre nu... Har nog aldrig vart såhär bakfull!! Men de va värt de, å kunde jag såskulle jag lätt kunna göra om gårdagen igen :)

P&K
2009-01-01
 12:45:05

Nyårsafton

Jag har nog aldrig haft så kul i hela mitt liv, mådde så bra igår och va på jätte bra humör, Tack så mycket för igår! Kunde absolut inte ha haft de bättre. Lyckan av att stå uppe på skarsnuten och se ner över dalen, dricka champange, skåla, se alla andra som också bara är glada och mådde bra. Vilken skillnad de vart på den här nyårsaftonen om man jämför med den förra året. Förra året va jag o Anna först hos Rolf och åt tacos, sen gick vi till lamkött sen så vid halv elva gick jag hem till hunden. Satt helt själv med ross, gick inte ens ut för att se fyverkerierna. De går nog inte att beskriva skillnaden, känslorna man hade. Helt underbart. Men (det finns alltid ett men) jag hade velat att Emma och Vera också skulle ha vart med och delat den här kvällen. Jag fick ju dela små timmarna med min bästa vän Emma, och vi hade de riktigt kul vi med. Vi får ta igen det den 4:de tjejer, då är de nyårsafton igen :)

Kvällen såg ut såhär igår
Jag kommer hem från jobbet vid halv fem. Får då veta att vi ska till Fossheim och äta kl 18.00, så de va bara att börja göra sig vacker, de vart lite stressigt, de skulle duschas, sminkas, touperas, spraya, sminka mera, dricka nyårsgroggen, kläs på, hitta strumbyxor, spraya håret mer, välja smycken m.m.

Sen åkte vi bort till Fossheim Hotell där vi skulle äta trerätters. Maten var helt underbar god. Till förrätt fick vi lamm, till huvudrätt var det ren och potatis och massa annat gott och till dessert fick vi chokladkaka med fjällbär. De va Jag, Elin och hennes tre kompisar från sverige som satt och myste på hotellet. Efter den goda maten vart de en liten drink och massa prat. Sen börja bandet spela så vi satt och lyssna en stund.

Sen vart de att åka hem för att bättra på sminket och dricka lite. Försökte få tag på taxi en bra stund till skarsnuten.
Knata in till byn lite små stressad eftersom kl va halv tolv och vi skulle få tag på en taxi och hinna upp till skarsnuten. efter att ha sprungit runt till varenda taxi i hemsedal så höll jag på att ge upp! men Bea hittar en taxi 23.45 så de va bara att hoppa in och åka

När vi väl kommer till skarsnuten så frågar dom oss om vi står på listan. Lista!!? Då vart jag lite jaha jag har precis betalt 430 kr för att åka taxi enda upp hit (en resa på typ 10 minuter) De kan inte va sant att vi ska stå utanför och fira utan någonting alls! Men efter många om och men fick vi köpa en biljett för 195 kr. upp i baren kl 23.55 för att försöka få lite champange sen ut på terassen för att skåla in det nya året. Hihi fick ju min nyårspuss också där uppe, den kosta mig 600 kr :)

Sen vid ett så åkte vi ner till byn igen men där kom vi inte in någonstans utan biljett och jag kände inte så stor lust för att betala 150-200 kr för att gå in på ett smockat ställe i en halvtimme. Så Fina Emma kom och hämtar oss, trycker in oss i bilen och åker hem.

Men kvällen är inte över än! Vi kommer hem och de öppnas upp lite bubbel och lite annat. Lite pinsamt bara att grannen kom upp två gånger för att be oss att sänka oss lite. Killarna blev jätte fulla och fick inte följa med på efterfest och Elin ville inte följa med. Så de vart Bea och Emma på nattliga äventyr :)

Kom hem till Daniel vid halv tre-tre, Mattias och Kristian var där också. Vi var kanske hos Daniel i 20 minuter sen följde vi med till en annan Emma. De va ganska mycket folk där, hade rikigt kul. Satt och drack vin och bara njöt av min underbara kväll. Den kunde ju inte sluta bättre än att jag får avsluta den med den bästa som finns, min Emma <3
Satt där till kl vart fem sen så drog vi hem. Va ganska sliten den där sista timmen :)

När vi kom hem vart de lite fyllemat, den bestod av skivad ost och ruccola :) Gott var de iaf. Sen vart de faktiskt sängen.

Så där såg min nyårsafton ut. Jag kommer att leva länge på den dagen, va längesen jag var så glad! Elin va nog lika glad som jag var hela kvällen och natten :)

Tack Elin för igår och tack Emma! <3

Bilder kommer snart :)


P&K