2010-02-21
 23:07:54

Söndag

Då var även denna söndag över. Har varit en rikigt skön söndag trots hostan och täppt näsa :)
Är glad över att jag valde att gå ut och gå, man får ut lite mer av dagen än att bara ligga begravd i soffan hela dagen och inte få nått gjort. Har även hunnit med att försöka ploga fram mitt rum, tvättat, lagat mat och diskat! Wohoo vuxenpoäng :P

De slog mig att jag bara har 10 veckor kvar i Gol! 10 korta men ändå så långa veckor kvar! Kommer nog va blandande känslor när vi åker härifrån för gott... Kommer kännas lite konstigt! Ska börja ta tag i och ränsa i mina saker och kläder! Åh nej jag kommer inte att ränsa bland skorna för de finns inga som jag inte vill ha! Men känner jag mig själv rätt så kommer jag springa runt som en idiot som sista dagarna i ren panik och kasta ner saker i påsar.

Nä de här var nog sista blogginlägget för idag så nu ska jag krypa ner i soffan med ännu en kopp te o mysa med Sambo <3  Måste passa på och göra de innan vi blir särbos :(

Godnatt världen!

P&K

2010-02-21
 16:33:26

Hemma igen

Va riktigt skönt med en promenad. Va Solen, jag och musiken :) Helt underbart men känner av att hostan inte tyckte inte om de, va hostattack efter hostattack hela promenaden men de är sånt man får ta :)

Fick även mitt nya personnummer idag :) Jeej så nu är jag norsk då :S Haha nä inte riktigt så illa är de inte, men är inte längre folkbokförd i Sverige!

Nä nu ska jag ta tag i mitt rum och sätta på en tvätt maskin och sedan ta en lång dusch :) Eller kanske skulle ta o bubbla lite, va ju längesen de!


Utsikten från tuppeskogen på Gol sentrum, bilden är tagen inte så jättelångt från där jag
o Emma bor så ni kan ju tänka er uppförsbacken jag har hem efter jobbet.



Uppe vid skidbacken


Mitt norska personnummer :)

2010-02-21
 14:00:11

Jag gör de iaf :)

Jag trotsar hostan o tänker ta mig en promenad iaf! Jag kan inte sitta inne när solen skiner utanför! Så nu blir de att ta på sig massa kläder och bege sig ut i solen :)
2010-02-21
 12:47:59

Jag vill gå ut!!

Solen skiner och de är verkligen jätte fint väder. Skulle så gärna bara få ta på mig lite kläder och gå ut o gå en promenad! Känner att jag har blivit så pluffsig på den senaste tiden, känns som om mina ben är två stockar... jätte äckliga o feta :( Skulle ju gärna vara i bikini form om vi ska till västindien i maj!
Så 10 veckor har jag på mig, se om man kan tappa några kilo tills dess!

Har sovit jättedåligt och jag känner mig bakfull! De är så typiskt att när man är fri att man inte kan sova. Jag har vakant upp 1 gång i timmen sen klockan var sex imorse. Men jag ville verkligen inte gå upp jag skulle bara ligga kvar så vid tolv-tiden så gav jag upp och gick upp istället!

Nä men min dag kommer väl bestå av att ligga i soffan och hoppas på att förkyldningen ger sig snart!

P&K
2010-02-20
 23:27:42

Snyft! Min glass är slut!!!

De bästa med att vara sjuk är att man kan trycka i sig massa glass utan att någon kan säga åt dej att -Nej, nu räcker de!
Har tryckt i mig en hel box med glass, yoghurt glass med brownies och karamel, åh de va så gott kan jag säga, men nu är tyvärr den slut :(

Kom hem vid fyra tiden, Astrit var så snäll och körde hem mig, mår inge vidare idag heller. Hostan är tio gånger värre och de känns som om jag bokstavligen ska hosta upp min lungor varje gång! Men ska trotsta hostan och försöka få odning på mitt rum. Fattar inte hur jag lyckas! Har egentligen inte vart hemma så mycket den här månaden. Har princip bara vart hemma och packat om väskan men ändå så har en bomb exploderat där inne!

Vill att Daniel ska va här nu och ta hand om mig! <3

Har sovit nästan konstant från de att jag kom hem, vaknade till liv runt 21-21.30 tiden så får se ifall jag får någon sömn inatt.

Sitter och väntar på att sambo ska komma hem, tvärr så har jag ju lovat henne att kolla på skräkfilm, vilket jag hatar att göra! Men så länge jag slipper vara själv hemma så ska de nog gå :P

Ska försöka lägga upp lite mer bilder snart, ja vet de går inte alltid lika fort här! Men kan ju skylla på att jag inte är riktigt kry än!

Vill ha vår nu! Jag vill verkligen de! Vill flytta till älskling <3

Moster saknar sin Freija jätte mycket <3

P&K
2010-02-19
 21:06:40

Hostar, Nyser och Fryser

Börjar bli riktigt dålig känner jag :( Buhuuu vilken fredag jag får då!! 
De är bara att bita ihop och inte känna efter så mycket. Tack gode gud för paracett :)

Väntar på att Sambo ska sluta på jobbet och komma och hämta mig, vi ska nämligen till SuperTina och hennes prinsessor om dom nu inte sover förstås :) Va längesen a va där nu, träffa Tina och hennes barn en sväng förrut och GUUUUD va stor lilla Linnea har blivit, helt sjukt va fort de går...

Imorron är de jobb som står på schemat. Jobbar mellan 9-15.00 sen efter de ska jag kryoa ner i soffan med massa nässpray och inte röra på mig alls. Ska ligga där och kolla på DHW, ska se både säsong 1 o 2 så har nog att göra!

Saknar min Daniel jätte mycket, Sakanr han mer nu när jag vet att den 1 maj så flyttar jag dit. De är jobbigt denna eviga väntan! Men de ska bli mys att få bo tillsammans med han!

Längtar som en galning till våren, massa nya äventyr med massa nya människor. Men är trött på väntandet. Som vanligt så vill jag ju att allt ska ske NU NU NU!! Men den som väntar på nått gott...

Sitter och tittar på massa tatueringar och piercingar... Hmmm :P
Vill ju göra min tattuering på sidan men hittar inget om känns helt 100% bra, sen så vill jag bygga ut min stjärnor jag har bakom örat, blommrankan jag har på foten och fjärlien jag har på ryggen... Mycke vill ha mer :) Hahaha men jag älskar känslan av att bli tattuerad, älskar nervositeten innan, älskar när man få se resultatet...
Sen så funderar jag på att pierca naveln igen... tredje gången alltså, men denna gång får de nog bli under istället för över. Mina andra två har ju bara växt ut! Sen funderar jag på att pierca tugnan... Ja jag vet att jag är för gammal men ja vill ha de!!!

Nä dricka lite te och krya lite längre ner i soffan :)

P&K
2010-02-18
 18:24:57

Nu är jag tillbaka!

Sånja ursäkta för dålig uppdatering, men har vart full fart alla dagarna som jag var hemma. Har ju knappt vart ute på facebook som jag alltid kollar minst 10 gånger om dagen så då kan ni förstå att jag har haft fullt upp!

Freija, mosters underbara lilla prinsessa! Tycker att dom flesta bebisar är söta men när jag fick se Freija så smälte hjärtat på en gång och de va kärlek vid första ögonkastet :) De går int att förklara den känslan att bli moster, sen är så stor... Men har myst massa med lilla tjejen och hon är så snäll, skriker inte, sover jättemycketo ja hon är bara den finaste! De va inte de lättaste att köra barnvagn kan ja säga :P Nästan så att man borde ta körlektioner med den, skulle försöka åka ner i rull trappor o de va inte speciellt lätt kan jag säga... Helt plötsligt åker ju vagnen iväg o då ska du hinna men du också men allt går så snabbt så du står som ett mongo i trappan :)

Annars har sverigebesöket betått av kaffe i mängder och massa fikastunder! Va så kul o få träffa Bella och Elin igen, va så längesen så de vart massa prat om ingenting alls, precis såsom de ska vara :)

Kom hem till Gol igår, kändemig inte riktigt helt bra. Helt plötsligt så ser jag knappt något på höger öga så de va bara att invänta migränen, som sagt så slog den till ordentligt och jag känner fortfarande ac den! Tror att min llillebror har smittat mig, känner av halsen, känns som om man skulle ha rökt 50 cigaretter i rad, de är tungt att andas men de är bara att bita ihop och trycka i sig massa paracett så ska de nog gå finfint!

Har vart på kurs hela dagen, va inget nytt men de är bra att få friska upp minnet litegrann.. Så de va färgcirklar dit och schampoo hit och massa andra produkter :) De va kul att va samlade allihopa och få träffa den nya tjejen som börjat. Hon verka vara jätte trevlig. Brättade också för alla att jag flyttar 1 maj, valite ledsamt att berätta de då jag trivs så bra men som mina chefer sa så kan man alltid komma tillbaka och de känns skönt att veta att man är välkommen tillbaka!

Ska trycka i mig lite nudlar nu men ska försöka lägga upp lite bilder senare så får uppdatera mera då :)

P&K
2010-02-12
 01:36:36

Uscha Buscha

Ojoj va trötter man kan vara! Har jobbat långpass nu tre dagar i rad o idag kändes de verkligen i min rygg och mina axlar att jag var sliten! Har gått och spänt axlarna idag så har haft jätte ont i huvudet :( Men allt har bara gått bra på jobb. En säljare var inne o visade några nya grejer så fick testa en ny
 locktång! Hur bra som helst! Ser ut som en plattång fast plattorna är rundade och resultatet vart kanon bra! Såg precis likadant ut som om man hade stått och gjort en fönuppbyggnad men tusen gånger enklare :)

Har även sagt upp mig idag på jobbet och igår sa jag upp lägenheten! Så nu är de ingen återvändo! I maj står ja där utan jobb och lägenhet med blicken mot nya spännande äventyr :) Ska bli så mysigt att bo med älskling <3 Får se ifall han vet vad han har gett sig in på :) HAHA...! Sakanr han så mycket de ska blli så skönt att få träffa han mycket mer, få vakan upp vid hans sida varje morgon. Men såklart så är de tugnt att lämna Gol, har ju ändå bott här i snart två år! Två fantastiska år! Vill bara packa med mig Tina och barnen, Salongen o lägenheten men tvärr så går inte de :(

Nä nu beger jag mig vidare!

P&K
2010-02-08
 00:49:18

Hemma igen...

Sån ja efter många om och men så är jag hemma igen, tåget var försenat i ca 1 timme sen vart de mer försenat under tiden så alltsom allt så va vi väl ca 1½ timme försenade, sen hade vi oturen att Øydis bil inte ville starta så de vart mycket trassel på vägen hem!

Men har haft de bra i Oslo många fina nya hårtrender detta året, ska vara massa textur i håret, stora fina lockiga, krusiga hår :) Så funderar på om man ska permanentat håret litegran :9 Permanenten är tillbaka folkens :)
Bilder kommer lite senare min kamera fucka sig hela tiden så tog inga kort men får vänta tills ja får korten från dom andra! Igår så va vi på årets frisör prisutdelning o de va jätte kul, god middag o massa vin :) efter de så vart de ut i oslo o se om de va något liv. Hamnade på någon klubb som inte va minstil överhuvudtaget men hade de kul iaf!

Har köpt tre par grymt snygga skor iaf! Åhh gud va jag älskar dom kan ja säga ska ta lite kort på mina nya saker så kan ni få se! De ena paret är jätte höga så jag blir nästan 2 meter lång men de skiter jag i! varför ska jag inte få gå i höga skor....

Är jätte trött så orkar inte skriva så mycket mer just nu!


Någonting känns väldigt konstigt just nu....

Lite av de jag köpt på sista tiden :P


Massa nya smycken, båden till kroppen och håret :P
O ny väska... Från Lindex, H&M, Cubus 


Ja vet.. De är sant jag! Jag har köpt rosa skor :P Din skor
 

Din sko


Mina nya älsklingar... ser inte så höga ut men de är dom... bli nästan 2 meter
lång :P

Har köpt lite mer men de tar sån tid att ladda upp bilderna

P&K

2010-02-04
 23:43:52

Snart färdig

Jag är klar med
* Tvätta (Sambo tvätta åt mig, ja vet jag har världens bästa sambo)
*Nästan packat klart (Måste ju fortsatt ha lite grejer imorron bitti)

Jag har kvar
*Diska (Är visst min tur, hur nu de kunde hända?? Ja diska ju nyss :))
*Packa klart de sista
*Fixa med Ipoden
*Städa mitt rum någolunda (inge kul att koma hem till mitt stökiga rum)

Så de är mer saker på att-göra-listan än de är på klar-listan! Men konstig nog så kommer jag ingen vart :P
Men de ska bli så sjukt kul att åka till oslo! Chefen skicka sms imorse och sa att biljetterna till Årets frisör och de där var fixat så nu är de full pakke med visningar, mässa o mycket mer spännande! Kommer ta massa bilder som jag får lägga upp på bloggen sen :)

Efter jobbet så skulle jag bara titta lite i butiker bara för tittandes skull. Dumt gjort, dumt gjort!!! Va inne på Cubus och där var de halva priset på halva priset så hittade ju massa fint, men på något sätt blir de som är billigt tillslut lite dyrt... Man plockar på sig massa saker och tänker men de är ju så billigt så de kommer ju inte kosta så mycket men när kassan visar 1000,- så va de inte så billigt längre och man tänker faaaan jag skulle ju inte handla! Men man blir ju kär i kläderna vid första ögonkastet och kan ju inte lägga ifrån sig nått! Så de är bara med ett leende dra kortet och va 1000,- fattigare! Varför ska jag egentligen handla när jag drar till Oslo imorron där de finns betydligt mer butiker och större utval!? Jo svaret är enkelt ... Den känslan när man får påsen i handen går inte att beskriva, jag mår så bra när jag får handla, ju fler påsar jag har i handen desso mer gladre är jag, tillslut svävar jag fram på små rosa lyckomoln... Kalla mig vad ni vill men shoppa är de bästa jag vet! Men är sjukt nöjd med mitt köp idag, får lägga ut bilder när min kamera är färdigladdad! Iallafall för 951,- Fick jag
*En rosa randig skjort
*En jätte fin sommartunika
*En cardigan
*5 armband
*3 b:har
Har även köpt den nya mascaran som vibrerar så ska testa den nu och se om de är nått :)

Hade hittat ett par jättefina lila pumps för några veckor sen men idag när jag tänkte köpa dom var dom såklart slut!!! Var såå ledsen i ögat :( Fanns likadana i svart men alla mina högklackade skor är just svart och dom lila va bara Grrrr...  Men kan ju alltid kolla i helgen om jag hittar nått :)

Stackars Daniel som måste dras med mig och mina skor :) Saknar min älskling jätte mycket! <333

Nä nu ska jag ta tag i att-göra-listan samtidigt som jag ska kolla på film med Sambo, tur att man kan ha många bollar i luften:P

Gokväll Sverige/norge

P&K

2010-02-03
 19:18:56

Sushi <3

Är hemkommen efter en dag på jobbet, hela dagen har bara gått så fort idag, nu jobbar jag heldag imorron sen halvdag på fredag sen är de Oslo för hela slanten :)

Åker  på fredag eftermiddag till huvudstaden o stannar tills på söndag. En hel helg fullspäckad med frisör, frisör och åter frisör grejer. Jag bara älskalr att gå runt och titta på massa olika produkter, se vad olika leverantörer har att erbjuda, ta liter tester och såklart modevisningen som är <3 man kan inte annat än bara älska de :) Har även fått i uppgift att hitta fram någon bra sminkleverantör som vi kanske ska ta in på salongen, o de känns kul med en sån uppgift. Att dom litar på mitt omdöme så mycket :) Men sen kommer den stora frågan... Va ska jag ha på mig??? vilka skor ska jag ha med mig???  Måste göra mig någolunda iordning inna vi åker till oslo för 19.30 ska vi på en visning som heter mode med mening. Vi kommer ju fram ganska sent så de är skönt att slippa hålla på och stressa med smink och kläder och alla sånna grejer :9

Vart så sjukt sugen på sushi idag så jag ringde min chef som jpbbar i hemsedal och bad henne köpa med lite sushi :9 Så nu ska jag götta mig massor ikväll :)

Va verkligen så sjukt jobbigt att säga hejdå till Daniel i måndags, blir bara svårare och svårare för varje gång! Hade verkligen en sån mysig dag!Som Emma sa, ja va så glad över att få se honom och jag har saknat honom så sjukt mycket men de va 10 gånger svårare ätt säga hejdå till honom! sista 10 minuterna satt jag bara i hans knä och kramade om honom och kände att jag verkligen inte ville släppa taget! ville inte att han skulle åka härifrån utan att veta när jag skulle få träffa honom igen....  Tänker på dej hela tiden min älskling <3

Snart så blir de Sverige också :) Ska försöka hitta en vecka då både jag och Daniel kan, för han vill också följa med och träffa Freija <3 Fick nyss höra henne genom telefonen och hon var inte så nöjd lät de som :) Blir nog en bestämd dam om hon är lik sin mor :D

Nu kommer snart sambo hem, då blir de massa sambomys och sushi sen <3

 

P&K

2010-02-01
 16:23:04

Lilla Freija

Fick en bild på lilla Freija, o gud kan ja bara säga hon är hur söt som helst! Så nu vill jag inget annat än bara åkahem till Sverige o träffa den lille! Vart så sugen på en egen liten när jag fick se prinsessan. Ser fram emot alla fina rosa saker jag kan köpa till henne. Bortskämd kommer bara bli förnamnet :P

Imorron fyller Annie 20 <3 Ville verkligen vara hemma men de går ju tvärr inte! Men hon fick ju iaf världens bästa 20-års present :)

Ibland känns de som om man glider ifrån familjen när jag bor så långt bort som jag gör, och de tycker jag inte alls om! Tycker inte om allt jag missar när jag bor här!

Igår kom älsklingen hit så hela dagen idag har vi bara myst :) gick en sväng till skattekontoret och skrev ut mig från sverige, så om ca tre veckor kan man inte finna mig längre bokförd i något svenskt register! Känns lite konstigt kan jag säga :) Men jag är ju fortfarande svensk medborgare :)

Nä nu ska jag fortsätta mysa med Daniel <3

P&K