2009-11-29
 21:32:23

Söndag

Ligger fortsatt kvar i soffan, har bara inte orkat göra nånting idag. En söndag med massa film har de varit idag!

Men de finns ju nackdelar med att bara ligga i soffan hela dagen, tankar snurrar o jag blir galen av allt tänkande! Måste verkligen sluta tänka på vad andra tycker hela tiden, va skönt de skulle va och bara kunna skita i vad andra tycker och bara göra de! För de är nog ett av mina största "fel" jag bryr mig för mycket om vad andra tänker om mig!

Känner hur osäkerheten bara kommer smygande... Vill inte, vill verkligen inte!

Va ju på blodanalys i lördags. Va riktigt spännande kan jag säga. Fick se på en skärm de hon såg i microskåpet. Tydligen så beror mina allergiska reaktioner på att min mage inte fungerar som den ska. Fick de min blodkroppar och dom ska vara separerade medans mina satt klistrade samman i klumpar. Jag saknade nästan allt av vad man bör ha i värden. Hon var lite förvånad över att jag inte tappat mitt hår. Så nu ska jag äta massa piller och pulver som ska göra mig frisk igen! Påpekade även att jag måste äta mer, va lite pinsamt o berätta hur pass lite jag egentligen äter. När hon fråga vad min frukost va så fick hon till svar att jag inte äter nått.
När hon fråga va jag åt till lunch fick hon till svar att de blir nått snabbt som yoghurt eller nått liknande.
Och sen så äter jag inte mycket mer under dagen! Så hon påpeka att jag måste äta för just nu så går jag bara på reserver, att de inte finns så mycket mer energi i kroppen kvar! Så nu ska jag ta tag i detta o hoppas på att jag mår bättre!

Så är de jul igen då... Tror min julkänsla försvann när mina föräldrar skilde sig, tycker inte alls om julen längre! Inte veta vart de är man ska, flänga runt halva sverige o stressa sig egenom julen. Som skilsmässobarn så är nog inte julen min favorit helg! De ska ju vara en familje grej o de blir ju lite svårt när hela familjen är splittrad!

P&K
2009-11-29
 15:12:42

Söndag

Ligger nerkrupen i soffan med mitt täcke och här kommer jag stanna hela dagen! Har lite ont i huvudet känner jag men lite parazet på de här så ska de nog gå fint :)

Va ute igår (därav huvudvärken) på nes med Bella, va helt okej faktiskt men inget slår Hemsedal...  Så nästa helg så ska vi göra en fre-lör-söndag, kommer bli hårt men kul! Ska bli kul att få gå ut med Emma oxå de händer inte så ofta :)

Nä nu ska jag somna om en liten stund, skriver mer sen!

P&K
2009-11-28
 02:59:15

Fredag

De va ett tag sen sist men har vart en väldigt upptagen människa :)

Har jobbat hela veckan på salongen. Igår var de nog den mest sressande dagen jag vart med om. Vi har våran timbeställning på nätet och på nått sätt har datorn tagit bort kunder så vi har vart lite dubbelbokade. Så samtidigt som man ska ta hand om sin kund man har i stolen skulle jag försöka fixa dom som va dubbeltbokade, svara i telefon, boka in nya kunder o massa annat... Men allt löste sig tillslut :)  KB kom ner från Hemsedal o tog min sista kund så tusen tack :) De är tur att man jobbar med så bra personer :) Sen vart de att gå vidare o hjälpa trygve i butiken så allt som allt så var jag igång i 18 timmar igår o de känndes i kroppen kan jag säga :)

Idag har de vart en bra dag på jobb, ingen dubbelbokning eler nått! Allt har fungerat som de ska :)

Somnade som en stock när jag kom hem, man är nog lite trött när man somnar med datorn i knät, mobilen i handen o inte vaknar när när telefonen ringt tre gånger :) Men är ledig nu i två dagar så de r skönt de:)

Ska på blodanalys imorron, hoppas på de bästa! Vill bara få reda på vad de är för fel, varför mitt ansikte svullnar upp hela tiden...  Blir galen om jag inte får reda på de snart!

Ja så är de första advent på söndag, tiden går så sjukt fort. Tycker att de va sommar nyss men de är längesen nu! Är ju liksom en månad kvar tills de är jul!

Om 25 dagar så rullar bilen mot Sverige. Ska bli skönt att få komma hem. Va riktigt längesen nu! har inte vart hemma sen i juli! Shit de är nästan 5 månader....

Katten har börjat bli normal igen, eller de beror ju på vad man menar med normal :) Bodyn har hon sluppit iaf så nu går hon normalt iaf. Men hon skriker konstant, tror att de är nån som vill komma ut igen. Hon har ju inte vart ute på 1½ vecka så de är rätt sura miner från hennes sida hela tiden :) Hon hade nått knäppryck häromdan. Vält ner hushållspappret o drog runt de i hela köket och va upp på på diskbänken som hon vet inte får vara på, så nör vi skulle ta ner henne så gömde hon sig bakom diksstället :) Hon är så söt min lille bebis :)

Så nu sitter jag o väntar på att sambo ska komma hem från jobb, så de blir nog att sitta uppe ett tag till och prata litegrann :)


Saknar dej!


P&K
2009-11-22
 11:26:17

Söndag

Åter igen en härlig söndag :) Har vart den bästa morgonen på länge... Vaknar upp och är inte själv i sängen, de snöar massa när jag tittar ur genom fönstret... De är en bra morgon de :)

Daniel kom hit igår kväll, så igår så gjorde jag inte så mycket de vart mest bara mys i soffan :)

Ikväll så ska vi på bio, jag, Daniel, Emma o Knuta. Jag o Emma kommer ju dregla massa när vi ser den snygge vampyren!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, D ligger o sover/tittar på skidor o de är inte kul de inte! :)

P&K
2009-11-21
 18:21:54

...

Sådärja! Då var de fint här hemma igen... Sitter o väntar på att hämta daniel vid tåget :)
2009-11-20
 23:13:18

Längtar, längtar, längtar :)

Åhh nu är de massa spännande saker som händer :) Har varit så tråkigt här i November men nu så börjar saker ordna upp sig :)

För imorron så kommer Daniel hit :) Va ju inte så längesen ja träffa han men har saknat honom! Så jag hoppas jag hinner städa lite innan han kommer men jag är hemma vis halv fyra så då har jag fyra timmar på mig att få demlite fint här iaf :)

Sen har vi den 12:de Tinas bursdag! Wohoo!! Då blir de jentekväll för hela slanten, vi funderar på om vi ska börja på pers och ta lite spa behandlingar o sen äta någon gos middag och efter de åka till Hemsedal o gå ut o svira lite. Va såå längesen jag gick ut med tina! De va på torvstua tiden och de är 1½ år sen...

Efter de så har vi ju hemkomsten. Den 23:de kan man finna mig i Katrineholm igen. Träffa familjen, klappa på annas mage, gosa med hunden, massa mys! Den 25:de är de utgång på safiren Weeeeeee!

Sen så bam bam bam är de nyttårsafton! Då blir de till att hyra hytta i Hemsedal och partaja hela nätterna långa....

Så nu har jag massa roliga saker som ska hända!

Näpp nu blir de till att sova ska upp tidigt imorron!

P&K
2009-11-19
 23:56:32

Jag blir galen.... Helt ärligt

Mitt face har svullnat upp igen! Känns som o mmitt ansikte är 2 nummer för litet. De stramar och svider och kliar satan! Är lite orloig över att jag kanske är allergisk mot katten eller kemikaliernan på jobbet! Hur skulle de gå om jag var allergisk mot hårfärg... Hur skulle mitt hår se ut egentligen?? Hej jag har ett års utväxt och dassigt hår! Nej tack, kommer aldrig sluta färga håret!!! Emma säger att om jag är allergisk mot Sessan att de är jag som får flytta! Tack Sambo... Nepp de blir till att raka av katten all päls och köpa fodrade kläder istället, de kan jag lova dej!

Stackars våran lilla bebis katt då! Hon fick verkligen full pake i onsdags morse, sterelisering, vaccination, chip i nacken, utdragen tand... Vilket resultera i att hon just nu går omkring i en vit body, är helt groggy och jätte trött! tydligen så har vi övermatat henne med. Katter ska tydligen inte ha blötmat!? Varför finns den för dådå?? Så hon är ju lite gring för hon inte får nån mat och att hon inte får gå ut på en vecka!

Längtar hem en aning, Ska bli skönt att få komma hem till jul! Safiren den 25:de med alla vackra människor, mys med familjen... Känns som om man kommer va stammis på Sultan hela julen. Många man ska hinna träffa och prata med!

Nä nu ska jag komma på two and a half men sen blir de sängen för hela slanten. Upp å jobba hela dagen lång imorron, jobbar själv de är försej lite tråkigt men de går de med!

Snart är de lördag ocg då kommer Daniel hit! De blir mys de )

P&K
2009-11-17
 23:54:48

Tisdag

Ligger nerbäddad i soffan med ett glas vin och en skrikande katt, hur mycket bättre kan de inte bli? Mohahaha hon skulle bara veta vad som väntar henne imorron, snipp snipp så ka de inte bli några kattungar här inte! Emma stackarn är jätte nervös. Synd att jag inte kunde följa med, men du är stark stumpan du klara de här! De är ju inte du som ska opereras.... Så hon har köpt hem massa lyxmat till katten nu eftersom de kommer va lite synd om'na nu.

Har fått tillbaka utslagen som jag hade för en månad sen, ögat kliar o är jävligt... Tänk om de är Sessan jag inte tål... Då har vi problem!

ORkar inte skirva så mycket idag...

P&K
2009-11-16
 16:39:35

Lillebror <3

Pratar just nu med lillebror... Saknar de lilla pyret jätte mycket!

 

P&K

2009-11-15
 20:59:38

25 december... Safiren baby!

Guuuud va jag längtar. Den 25 december så blir de utgång så de skriker om de. Safiren för hela slanten. Fick värsta flashback från sist ja va där vilket är typ två år sen :)

Alltid lika kul är de, för de är den 25 alla verkligen är där. Såå kul att träffa alla igen!







Härliga minnen...

2009-11-15
 20:24:13

Söndag

Har för en gång skull gjort nått vettigt, jag o E har storstädat lägenheten. Så nu är de skinande rent här på golbergsgutu :)

Ska åka över till Tina o fixa hennes hår nu, ska bara vänta på att E ska hoppa in i duschen nångång men just nu så "bråkar" hon med D på Facebook... Dom där två :D

På Lördag kommer söt hit :) Har saknat honom :)

P&K

2009-11-15
 02:07:14

Ensam

Känner mig ensam...igen!

Börjar bli trött på den känslan som bara dyker upp om och om igen.  Ensam är stark sägs de men stark känner jag mig inte, förvirrad och bort tappad känns de mer som!

Man kan inte sitta och vänta på att lyckan ska komma springande till en man måste jaga den för att få den! Så jakten har börjat!

"Breakaway"

Grew up in a small town
And when the rain would fall down
I'd just stare out my window
Dreaming of what could be
And if I'd end up happy
I would pray

Trying hard to reach out
But when I tried to speak out
Felt like no one could hear me
Wanted to belong here
But something felt so wrong here
So I prayed I could break away


I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes til' I touch the sky
And I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I love
I'll take a risk
Take a chance
Make a change
And breakaway









2009-11-14
 22:23:40

Vinterland

Åh va snö de är ute, jag tycker verligen om snö! Allt blir så mycket mysigare. Krypa in i stora stickade tröjor, stora halsdukar och vantar. Allt är helt stilla ute, helt underbart!

Sitter och tittar lite på utbildningar men de går inte så bra, dom jag har tittat på är inte csn berättigade och ta lån nu blir de nog inge av. Eftersom jag bara har jobbat i norge så finns de inge bevis i Sverige på att jag har jobbat och då ä de väl inte de enklaste och få ta lån på 75 000kr. Inte nån som råkar ha de till övers?

Måste bestämma mig i Januari vad de ska bli utav mitt liv, men de ser ut som om jag flyttar från Gol iallafall. Känner att jag måste vidare...

Känns som om de saknas nått/någon...

P&K

2009-11-14
 04:48:41

Öl och bollar

Somnade som en stock i soffan när E åkte på jobb, vaknade upp runt tre o la mig i sängen... Katten sprang runt och rota i köket, hörde de fast jag sover med öronproppar, går upp för att skälla på katten men då stod Sambo där så nu sitter vi med varsin öl i handen, datorn i knät o äter cheezballs :)Som på gamla goda tiden :)

Imorron så blir de en stilla dag, ska dura iväg till tina en sväng och fixa hennes hår. Emma ville att vi skulle ut i snön o göra snögubbe och lycktor och jag vet inte allt vad de var men de ska vi nog få till, ska ta massa kort och lägga ut :)

Kom massa snö idag. Va så sjukt öckligt att köra hem. Jag va en sån som jag annrs hata att ligga bakom, en som kör i 60 på 80 väg.. Men de va så sjut halt och så mycket trafik så jag kunde verkligen inte köra fortare. Sen när jag skulle åka upp på våran väg, vägen ligger mitt i en jäättttee skarp kurva, så får ja sålart sladd å bilen missar precis en vägskylt men man blir lite skakis när man inser att man inte har någon kontroll på bilen...

å måndag ska jag samla in massa vuxenpoäng. Ska ta tag i min ekonomi.. Ja pappa där ser du :) Dags att säga uåå ambonemang man inte brukar och säga upp gymmet hemma i kattne... Ringa och prata om försäkringar o grejer så vuxenpoängen kommer bara rammla in :)

Nä nu får de bli en nattcigg sen sängen :)

Stackars K måste jag bara säga, de har verkligen vart fredagen den 13:de för honom, Emma ringde kl 7 i morse och berätta att hans hus barnn, Usch vilken hemsk känsla att bara förlora allt man äger, men som tur så kom de ingen till skada och de är viktigast!

P&K
2009-11-12
 19:36:42

Torsdag

Kom hem från jobbet för en stund sen, har vart lugnt oh stilla idag men har fått gjort rätt mycket. Har ryddat hela bakrummet så nu är de massa plats :) Ska åka över en sväng till Tina lite senare, Jeej sällskap :)

Håller snart på och kastar ut min dator genom fönstret, den är så sjukt seg! Allt tar bara sån lång tid... De har jag inte tid med! Försöker fylla på min mobil men de går inte så bra :( Tror jag ska köpa en ny liten dator till mig själv i julklapp. Hitta en på Net on Net som va rimlig
Här hittar ni den

Vill göra någe nytt med mitt hår och har kommit fram till att de ska få bli långt igen :) Så nu ska de sättas in extensions, va längesen jag hade de men ska bli skönt med lite förändring! Så ska se när vi får de gjort, snart hoppas jag, jag är ju så otålig.










Finn två fel...

De va lite bilder från Egypten... Ska lägga upp lite fler på Facebook, går så segt här!

 

P&K

2009-11-11
 01:12:48

Tisdag

Har varit på jobbet hela långa dagen. Känns bra att snart börja jobba mer och mer på Gol. Ska bara ha 1 dag i veckan i Hemsedal resten på Gol. Ska ajg verkligen försöka att gå till jobbet. Börjar känna mig helt i oform och de är inte okej!

Funderar fortfarande mycket, på vad vet jag inte riktigt... på allt tror jag! Känner ångesten kommer krypande tillbaka...

Ska gå och sova så man är något vaken när jag ska på jobb!

Får bli en bättre uppdatering imorron de lovar jag.

Ska även lägga upp lite bilder från egypten, måste få bilderna av daniel också :) Längtar tillbaka till Egypten, de va så skönt där nere, kunde verkligen slappna av och inte tänka så mycket!

P&K
2009-11-09
 21:31:47

Jag kan verkligen inte bestämma mig!

Varför har jag denna eviga ångest över vad jag ska göra!? Jag har så svårt att bestämma mig vad jag ska göra i framtiden. Ska jag åka hem till sverige i Maj o börja plugga? Ska jag bli kvar på Zaxiz? Ska jag flytta till ett annat land??

Jag trivs så sjukt bra på mitt jobb jag har nu, Trodde inte att man kunde trivas så bra som jag gör! De är kul att gå till jobbet. Tänk om jag slutar och ångrar mig!? En stor del av mig vill inte sluta på Zaxiz... Känner en stor press hemifrån att åka hem. De känns nästan som om jag åker hem för familjens skull och inte för min egen. Att jag gör familjen besviken om jag inte kommer hem. O ja de är klart jag missar massa men jag missar också saker i mitt eget liv om jag inte lyssnar på mig själv. Jag måste börja vara egoistisk och tänka på vad jag vill ha, vart jag vill bo och inte min familj. Jag trivs jätte bra i norge, jag gör verkligen de. Man börjar få ett liv, en vardag här också, just nu har jag mitt liv i norge! Jag skulle bara vara här i ett år och de har blivit längre men de är inte jobbigt för mig, jag trivs här!

Men.. där kommer de där förbannade men! Jag är lite rädd för att bli fast, vill flytta omkring lite, vill plugga till stylist, vill vara hemma med Anna o bebisen. Men Anna o Kim är en familj nu, dom kommer inte ha tid med mig jämt, de är ett heltidsjobb med en liten. De är klart att jag vill spendera varje minut med mosters lilla skatt men jag vet ju själv att de inte kommer gå... Faaan va jag är kluven. Tankarna bara snurrar och snurra hela tiden, får inte se klart på saker och ting! De är så många frågor men finner inga svar på de!

Ärligt talat så vet jag inte vad jag ska göra. Bli kvar i Norge, åka hem, eller fly iväg nånstans??

P&K

2009-11-08
 16:34:40

Söndag

Har lite tråkigt här hemma! är fortfarande helt ensam... Gillar inte!

Håller på och städa, mindre kul de med. Men de behövdes kan jag säga. Så håller på och verkligen storstädar. Ska damsuga o torka golv snart!

Lagom glad vart jag imorse när grannen väckte mig med att hålla på i garaget som ligger vägg i vägg med mitt rum. Sen höll dom på  borra o grejer vid huset så hela vår lägenhet skaka! Rätt så förbannad som jag var så gick ja o la mig på soffan för att slippa höra skiten men nejdå då förföljer ljudet mig för dom står utanför fönster i vardagssrummet istället! Kan förstå emmas vrede när dom gjorde samma sak förra helgen!

Ska väl försöka åka ner till affären o handla mat. Har inte orkat äta nått än men börjar bi lite hungrig!

P&K
2009-11-06
 23:48:26

Är lite ensam

Känner mig lite ensam just nu!

Sambo har lämnat mig för Sverige i några dagar. Är helt tyst här hemma :( Den tjocka katten vi har sover som vanligt i sin fotölj, så hon är ju inge vidare sällskap! Men ska gå och sova snart, upp o jobba kl 9 imorron bitti!

Jag har alltid varit den som inte tror på kärlek, jag klarar mig utan någon, vill inte ha någon! Men varför börjar nått innom mig säga till mig att de vore inte så fel att ha nån!?
Endel säger att jag är känslokall och har svårt att visa vad jag känner, och ja de är nog sant! Vill inte låta någon komma för nära! Jag har min vägg framför mig och jag är livrädd för att den ska rasa och att jag släpper någon lite för nära, för de är då allt går fel. Kanske har en kall och känslolös fasad men de finns en anledning till varför den finns där!

Hade vart mysigt ifall man slapp sova själv!

P&K
2009-11-05
 19:49:11

Torsdag



Har vart fri hela dagen lång. De var faktiskt riktigt skönt, vart ju litemissförstånd i onsdags. Skulle va fri egentligen men hade blivit nått strul med timlistan så hade kunder medans jag trodde jag va fri men men allt löste sig.

Vaknade rätt så skapligt idag iaf. Tror jag gick upp vid elva tiden, låg en stund i soffan och tittade på pretty woman :) De är nog världens bästa film! Sen så gjorde jag iordning mig och jag och Emma gick ner till sentrum och tg en fika o titta runt lite. Har köpt världens colaste mössa! Skulle ha köpt en jacka egentligen men hitta ingen, så då fick de bli en mössa :)

Ikväll så blir de vinmys med Emma och Tina. Ska få träffa lilla Linnea idag också. Kommer hugga till i livmodern när jag får se henne. Gör alltid de när jag får se små bebisar! Så ikväll så blir de massa sladderprat o så! Men blir de lilla  lugna ikväll, ska ju upp o jobba imorrn. Ska bli skönt att få komma igång igen. Älskar mitt jobb!

2009-11-04
 19:23:03

Sharm El Sheikh

I'm back!

Så nu kommer en liten uppdatering :)

Så vet inte riktigt vart jag ska börja men jag kan säga att jag har haft de så underbart i Egypt!

Åkte till Daniel på lördagen, sov mig genom hela kvällen. Daniel väckte mig när han kom hem vid tre på natten så då vart de att sitta uppe en liten stund. De va så skönt att få sova i en riktig säng! (Jag sover på en luftmadrass) Sov återigen långt in på dagen sen så gick jag bort till hotellet där Daniel jobba, pojkarna kollade på fotboll o jag drack bailys :)

Vi tog natt bussen till oslo tur att jag har lätt för att somna på bussar för de va en lång resa! När vi väl kom fram till oslo as tidigt på morgonen tror de va runt sju så gick vi runt lite grann. Vi bestämde oss för att ta in på hotell eftersom vi inte skulle åka till efypten fören kl sju på morgen efter. De va nog den bästa idén! Att få sova i en skön hotellsäng är inte fel dä!

Flygturen gick jätte bra! sov mig såklart nästan genom hela resan! Jagv tror att vi landande vid ett tiden, de va så skönt att mötas av värmen. Fram till hotellet o bytte om! Hotellet var helt okej. Fanns en pool o en liten uteservering! Vi va inte så mycket vid hotellet iaf. Skulle gå o försöka ta ut pengar o de första som händer är att dom tar  Daniels kreditkort så man va lite skeptisk varje gång man skulle ta ut pengar kan jag säga men han fick tillbaka de tillslut!

Dagarna har vi spanderat vid havet, solat och druckit drinkar o bara njutit av värmen. Lyckades ju bränna sönder ansiktet  andra dagen så de vart att sola med keps resten av veckan. Daniel skratta iaf :)

På kvällarna så åkte vi in till Nama bay där fanns de allt mellan himmel och jord. Nackdelen med Egypt va att försäljarna var så extremt på hela tiden. Ibland så var vi tvungna att gå omvägar för att just slippa dom!

Har även snorklat bland koraller och de va så häftigt! Är egentligen lite rädd för fiskar när dom kommer så när men de släppte helt när man väl va under vattnet! Fiskarna var helt orädda o simmade rakt framför näsan på en :) Så de är nått jag verkligen rekomenderar!

Annars så har jag bara myst massa!  Va inte så kul att lämna 35 grader sol o komma till ett kallt norge! Men de va skönt att få komma hem till Emma  o sessan! Nu ska jag försöka sova lite har inte vart så mycket sömn den senaste dygnet!

 

P&K