2010-03-29
 23:33:18

Tråkig måndag

Har vart en sväng i sentrum idag och fixat de sisa med banken så nu sitter mina miljoner säkert på kontot =)

Har inte gjort så mycket idag, har vart så sjukt tråkigt väder idag så har inte haft lust att göra nått. Har mest gått runt i min mysdress hela dagen lång och bara lullat! Den här veckan blir en soft veckan
Måndag: Fri Tisdag: jobb Onsdag: Jobb Torsdag: Fri Fredag: Fri Lördag: Jobb Söndag: Fri Måndag: Fri

Softisch vecka eller vad =)

Annars så händer de för de mesta väldigt väldigt lite som vanligt här på Gol, går mest bara runt och tänker på flytten. Tiden går så sakta så sakta men när väl Emmas pappa har varit här så ska vi ju börja packa så då känns de ju iallafall som man är på väg...!

Har de sötsuget just nuså jag inte vet vart jag ska ta vägen så sitter och pimplar te som bara den!

Nä har inte så myket mer att skriva! Fyller 22 på torsdag så glöm inte att skicka upp massa pressenter till mig!

 

P&K

2010-03-28
 21:19:02

Linnea

Sådärja nu har man vart på sitt första norska dop. Linnea va en liten prinsessa och skötte sig fin fint. Vart två långa timmar i kyrkan med en dansk präst och norska psalmer. E och jag va lite nervösa inför dopet eftersom varken hon eller jag är speciellt kyrkvan (är inte döpt, inte konfimerad och att jag är oäkting). Vi visste liksom inte va man fick göra och inte göra eller va man fick ha på sig och inte ha på sig. Vi kom fram till att inga bara axlar låter som en kyrkregel och inte för mycket lippgloss :) Tillslut vart de så mycket flumm av de hela så vad man än sa eller gjorde så vart svaret: Får man göra/säga så i kyrkan!?

Sen vart de vidare ner till Eidsgård för lite mat och massa tårta. Här i norge så gör man ju så att nästan alla tar med sig en tårta så de fanns säkert 10 olika tårtor att välja mellan. Men allt va jätte gott både maten och tårtan. Smakade på världens godaste lefse idag, har annars inte tyckt om de så mycket men de här va grejer de =)

Mätt och trött så knata jag mig hem upp för tuppeskogsbacken oh hem kom jag tillslut. Dog lite på soffan och nu sitter jag här! Fortfarande mätt och lite illamående!

Funderar på om jag ska ta och plocka litegrann här hemma, ser inte så farligt ut så kanske ska passa på innan de blir värre :) Ledig imorron igen så dåblir de en tur till sentrum och fixa lite med banken, skattekontoret och såklart sola litegrann. Måste bara fylla på mitt solkort och köpa sololja :)

Älskling och jag har den resan att se fram emot =) i höst ska vi nämligen åka jorden runt =) Hur najs är inte de då? 3-4 månader resandes runt i världen med älskling <3 Ska se till och spara lite pengar så jag kan köpa en systemkamera för den jag har nu är totalt värdelös! Vill ha en bra kamera så ja kan ta rikigt fina bilder :) Så då får bloggen göras om litegran så ni kan följa med på den :)

Ser fram emot tiden som kommer nu! Bara 33 dagar kvar tills flytten mot Rosendal bär av, 2 veckor på öland med flickor och barn och sist men inte minst jorden runt resan! 2010 är nog mitt år iaf =) Men då var de dags att se till att hamna i bikini form tills dess :)

Maries maxade monsterresa
Sverige - Qatar - Kapstaden - Johannesburg - Mumbai - Delhi - Sri Lanka - Tokyo - Auckland - Papete (Franska Polynesien) - LA - NY - Sverige
Ultimata stopp med det bästa av 4 (!) världsdelar

Låter inte helt fel va!? Kan knappt vänta på att få komma till min drömstad New York =)

P&K

2010-03-26
 21:42:52

Mys fredag.. Men nått fattas

HELG :) Gud va skönt med helg hörrni! Fredagar har en speciell känsla. Även om jag jobbar lördagar så är fredagen ändå speciell på nått sätt.

Har vart fullt kör på jobbet idag. Hade en mega behandling på 4 timmar men klockan har tickat ifrån mig hela dagen och nu har jag tre dagars ledighet framför mig :) Va och handla dop present till lilla Linnea som ska döpas på söndag. De stora problemet nu är va fan ska jag ha på mig!? Hittade en fin pennkjol men den kosta 800;- och de känns lite väl dyrt för mig.

Har lite tråkigt hör hemma. Emma är i rosendal, Daniel är i rosendal och jag är i Gol... Finn flera fel!

Nä nu ska jag laga mat. Hör och häpna... Ja blir lax till middag idag/kväll =)

Måste bara berätta hur besviken jag vart igår. Jag va på salongen till klockan va 22.30 kommer hem och kommer på att fan jag har ingen mat hemma och jag är sååå hungrig men till min glada förvånad ser jag att jag har ett stort äpple ligger i kylen och kom på att jag va så sjukt sugen på äpple. Och jag ville verkligen ha äpple (ja de fick bli/skulle bli min middag) Men när jag biter i de så känner jag den äckliga smaken av ruttet! Vart så besviken och förbannad... Så fick ta mig ett glas vatten och gå och lägga mig hungrig! Så har i princip inte ätit nått sen typ nu! Har kommit in i en period då jag inte kan äta. Är inte hungrig längre. sen i onsdags har jag ätit
* 1 sallad
* 1 banan
* 2 youghurt
* 10 koppar kaffe

Är väldigt lite mat på tre dagar!

Nä nu väntar laxen sen ska jag krypa ner i soffan och kolla på film med mig själv <3

2010-03-21
 17:59:16

You don't know what you got until you missing it a lot

Söndag, söndag härliga söndag.

Va väldigt skeptisk när jag vakna imorse första gången vid 7-tiden och såg att de låg tunga vita moln över fjellet och att de snöade. Neeeej tänkte jag nu när de har smält så mycket. Men när jag vaknade upp sen vid 12 tiden så var de strålande solsken ute. Åkte med Emma ner till Sentrum och knatade och sola litegrann :) Måste ju va fin och brun tills sommaren kommer, kan ju inte gå och blända folk med min vithet :P

De är mycket som snurrar och surrar inom mig. Jag hatar att den där klumpen i magen aldrig försvinner. Känner mig så hjälplös som inte kan va där och hjälpa till. Vill att allt ska bli normalt igen, att dom senaste tre åren kan försvinna och att allt kommer bli bra igen. Kan någon lova mig de!? Att allt kommer att bli bra och att inget kommer att hända honom? Just nu vill jag bara sätta mig på första bästa tåg hem. Känns som om jag har skuld i de hela också att jag bara försvann. Att två viktiga personer i hans liv bara tar sitt o reser iväg och lämnar honom. Varje gång jag är hemma och han säger -Måste du åka? De är som knivhugg i hela kroppen, de gör så ont och lämna honom o se han besvikan ögon. De är så jobbigt att va så långt bort just nu!
Men han ska veta att oavsett vad så kommer jag alltid att stå vid hans sida, både i vått och tort. Om jag någon gång kommer få välja sida så är de alltid vid hans sida jag kommer stå ♥

P&K

2010-03-18
 21:46:28

I don't feel like dancing

Älskling sitter och tittar på fotboll och jag, ja vad gör jag!? Ingenting :) Sport är inte riktigt min grej =)

Har jobbat litegrann idag med, gårsomvanligt bara bra. Har fått många klagomål på att jag ska sluta och de är faktiskt kul att kunderna vill ha mig där. Nu är de inte alls lång tid kvar. Snart är mars slut och då är de bara en månad kvar. De är mycket blandade känslor med flytten. Såklart så längtar jag tills flytten och tykcer de ska bli så skönt att kunna få träffa Daniel så mycket som jag vill. Slippa all den här pendlinen mellan oss. Men de ska bli lite tråkigt att lämna jobbet och allt, man har ändå skaffat sig en vardag här. Mest av allt så kommer de bli tråkigast att lämna Tina och barnen. Kommer sakna dom massa! Så efter de att Foppa och emmas pappa har vart här så börjas de packas här på Golbergsgutu!

Va och tog bort stygnen igår också, fick såklart samma jävla turnuslege som sist. Kommer in och säger att jag vill ta bort mina stygn och ha ett recept på p-piller.
- Ja vilka p-piller ska du ha då?
-Öhh... p-piller!
-Ja men vilken sort?
-Öhh... vanliga!?
-Har du använde de förrut?
-nä de har jag inte gjort serru!
-Nä vilken sort är de du har användt då? Kommer du ihåg namnet på dom?
-Men ja har ju aldrig användt p-piller förrut så nej jag kan inget namn...
-Nehe så du kommer inte ihåg vad dom heter?
-Men för i helvete jag har ju ALDRIG användt p-piller förrut....! Är du helt jävla borta? Sov du dig igenom läkarskolan!?!?! (Tänkte jag för mig själv) Men sa nej åter igen
-Nähä du har aldrig användt de förrut, jaha de förstod inte jag! höhöhö

Efter att han har ringt ett samtal, försökt hitta någon att fråga och läst igenom information om p-piller på internet så fick jag mitt recept... Så nu är äntligen styngen borta och jag har ett fint klumpigt ärr i armen =)

Tror katten är sjuk. Från att ha varit sitt cp-iga jag till att bara sova, sova, sova... Hon brukar alltid skrutta runt och leka och bita i saker, men inte ens när jag kastar hennes favorit studsboll så reagerar hon inte. Plus att hennes tassar och nos är jätte kalla!? Så är lite orolig för henne <3

P&K
2010-03-17
 21:26:38

Onsdag

Älsklingen är på besök så blir nog inte så mycket bloggande när han är här...

<3

2010-03-17
 00:58:03

jeeej

Pojkvän är i Hemsedal så nu är han framme om 20 minuter <3
2010-03-17
 00:56:16

Tisdag

Sitter hemma och väntar otåligt på att Daniel ska komma hit. Men de är några timmar kvar inne han kommer! Men ska verkligen bli så skönt att få träffa honom igen. 46 dagar kvar kom jag fram till förrut idag och de är verklgen snart de :)

Imorrn ska jag motvilligt tillbaka till legekontoret och ta bort stygnen samt hämta ut recept på på p-piller... Ska bli spännande och se hur de går med mitt dåliga minne och p-piller..! Näe de ska nog gå fin fint :)

Igår va de spa för hela slanten. och guud va skönt de va :) satt två timmar på relax-avdelnigen innan jag fick komma in på behandlig, Emma och Tina va före, så jag kåg i sköna stolar/sängar och häll på att somna. Efter massagen så bubbla vi lite och sen så gick vi och tog sol. När vi kom hem så vart de att fort slänga ihop lite mat och sen så dog vi på soffan :) Helt underbar dag om jag får säga mitt...

Nä nu ska jag fortsätta att vänta otåligt på att pojkvän ska komma hit <3

P&K
2010-03-14
 23:49:48

Spa, spa, spa

Åg vad jag längtar tills imorron :) Kl 12.00 så hittar ni mig, Emma och Tina på Pers spa-avdelning. Hela dagen ska vi verkligen bara ta de lugnt, flickorna ska ta chokladinpackning och jag ska ta en Anit-stress massage. Hur skönt låter inte de då? Efter våra behandligar  så blir de att bada lite bubbelbad och bara ha Emma-Tina-Bea tid :)
Känner att jag verkligen är värd detta, har jobbat massa, samma med Emma... plus att jag har spänderat två dagar med att storstäda lägenheten så snart så skiner de verkligen om den :)

Ska ner en snabbis på banken imorrn också, funderar på att byta bank. Sparebank 1 är tydligen inte så bra. Emma har väntat tre veckor på sitt visa kort som aldrig kommer eftersom dom fuckar med beställnignen. Så Sprebank1 eller DnB Nor ????

Måste ner och ta kort också till nya visa kortet, hatar att ta kort på mig själv!

Prata med Anna, jossan och mamma förut dom hade högtalare på och jisses vad dom babbla, hörde knappt ett ord av de dom sa, bara att Anna hade haft ett nära-döden möte med en istapp. Men de är i sånna stunder jag saknar min familj jättemycket.... Saknar mina pratstunder med pappsen och ligga i soffan och krama om min lillebror.

Få se ifall de blir att åka till London i september och gå en bartender utbildning i 4 veckor med Klant! Skulle verkligen va jätte kul och lära sig något nytt man verkligen kan ha användning för. De finns ju hur mycket barer som helst i vida världen som alltid behöver extra personal :)

Har som sagt städat hela dagen, har fått tvätta nästan all min tvätt, o gud om de känns skönt!  Men eftersom våran tvättmaskin är så liten så tar de väldigt lång tid att bli av med all tvätt!Men ska försöka att inte samla på mig så mycket emd tabke på att de bara är 6 veckor kvar tills flytten med stort F :) Längtar så mycket!

Nä nu blir de en kopp te till, kolla lite mer på teven sen ska jag krypa ner i en renbäddag säng (luftmadrass)


P&K

Lägger upp lite bilder från brudtimmen jag hade i somars, fick bilderna för en stund sen! Grymt kul dag de va, skitnervös i början men åhh vad jag älskar mitt jobb :)











2010-03-13
 15:21:29

Jag har ljugit

Jepp har ljugt lite här :P Har nämt flera gånger att jag ska ta tag i mitt rum men har jag gjort de?! Näe de ser lika förjävligt ut som för en vecka/tre veckor sedan!

Är ledig i tre dagar nu så ska se ifall jag hittar lusten till att städa rummet. Skulle behöva börja packa ner kläderna också, iaf dom jag inte använder! 

Har kollat på festival filmen :) år och dar sen man såg den men lika bra är den fortsatt...

Hörs senare....
2010-03-10
 21:27:47

Sambo är hemma igen :)

Sådär nu är allt tillbaka till de normala. Sambo är hemma, vi sitter på samma gamla gamla ställen i soffan (Jag har den största delen, hahaha) med datorn framför näsan och vi hummar åt varann :) Tycker om när min sambo är hemma :)

Något jag inte belv så glad över är att Sambo har köpt som fina skorna, speciellt ett par pumps med spets och metalicrosa inuti :( Då kände jag lite avund kan jag säga men fick ju mina uggs då :) Så dom ska jag lalla runt med kan jag lova!

Snart ska jag bänka mig framför teven med näsan tryckt mot rutan och se på Paradise hotel <3 egentligen är de ju inte bra men jag älskar de  iaf. Får mig att tänka tillbaka på sommaren 08. Jag, Emma och Vera var helt besatta av de. Om någon jobbade kväll så skicka vi sms uppdateringar. Finalen, de va helt galet vi satt och skrek och va som galna :)

ojoj nu börjar de... hörs

P&K
2010-03-09
 23:18:53

Våår <3

Åh va allt känns så mycket lättare så fort solen tittar fram, de är plus grader och de droppar från taken. De är verkligen  vår de :) Men som jag säger så ska man inte vara så säker, vädret här i hallingdal ska helt plötslig få ryck. Ja lovar att jag kommer vakna en morgon och de ligger 3 dm äcklig snö på marken. Men de är bara att njuta av våren nu!

Har jobbat hela långa dagen idag, har vart en riktigt bra dag på jobb. Fastän jag inte har haft så många kunder så har dagen gått så fort. Har mest plockat med produkter idag, möblerat om i hyllorna och torka damm :) Men de är sånt som ska göras också och ibland kan de va skönt och bara gå och lalla runt bland produkterna!

Hade en kund i måndags som berätta att hon skulle till Pers och ta några spa behandligar och gud va avundsjuk jag blev. Så nu när jag har fri i helgen så ska jag Nu-är-de-dags-att-bli-snygg-till-våren helg. Så ska gå och sola lite på fredag efter jobbet. Köpa med mig någon god mat hem (räkor... mums*) och bara sitta i myskläder. På lördagen vet jag inte vad jag ska göra, samma på söndag men på måndag... DamDamDam ska jag och Sambo och superTina ner till Pers och ta chokladbehandling i 50 minuter sen bort till tropican och relax avdelningen, kanske ta ett glas vin och sitta och bubbla lite i poolen :) Sen blir de nog att gå och sola en stund! De är en rikigt mys helg de <3

Och nu är de inte många dagar kvar tills Älsklingen kommer hit, närmare sagt 9 dagar :) Ja jag vet att jag är skittöntig som räknar ner men de struntar jag i för jag längtar så mycket och de känns lite lättare när jag kan räkna ner.

Imorron är de onsdag och två riktigt bra saker händer... Nej tre saker.
* Emma kommer hem. Som jag har saknat min Sambo :)
* Emma kommer hem med mina uggs :D Jeeej nya skor <3
* Jag får lön! Tror jag ska unna mig ett par nya skor eller en ny tröja. Ska ju egentligen spara pengar tills i vår och riktigt shoppa loss men kan nog inte hålla mig ;P

Nä nu ska jag ta den sista disken och plocka undan de sista innan jag ska laga mat och sen börja fixa lite med mitt rum, ser för jävligt ut!!!! Ser inte mitt golv för de är täckt med kläder och väskor. Har fått gjort små gångar mellan klädhögarna så jag kommer fram till min säng och garderob! Måste bli lite mer ordning och reda på mig och Daniel ska kunna bo med mig ;)

P&K

Dagens låt -
Justin Biebel - One Time
Han är bara så söt så man vill bara äta upp honom, han har så söt röst också :)
Blir så glad och känner mig helt nyförälskad när jag lyssnar på den, vet inte om de är låten eller om de är vårkänslor <3
2010-03-07
 20:43:21

Ensam :´(

Usch va ensam jag känner mig just nu! Har så sjukt tråkig så de går inte ens att beskriva! Jag saknar min plutt, jag saknar min Sambo, jag saknar min familj, jag saknar mina vänner... tycker inte alls om att behöva sakna hela tiden, vill ha alla alla runt om mig hela tiden, okej kanske inte hela tiden men iaf nästan!

Behöver komma bort, få se nått nytt, bryta gamla mönster och vanor... Är inte nöjd så som de är nu så nu är de dags att göra nått åt de! Känns som om jag säger de jämt men ingenting händer och de stör mig BIG TIME!

Känns som om alla går vidare, gör massa kul medans jag sitter här och ruttnar bort och förvinner... Hello Bitterfitta #1

Min största skräck är att när jag är gammal och grå sitter och tänker tillbaka på tidigare år och ångrar att jag inte gjorde si eller så. Jag vill få med mig så mycket som möjligt, se så mycket som möjligt innan de är försent. För de är nude ska ske inte om 10 år... Jag saknar dom galna helgerna jag o mina underbara vänner hade i lägenheten på feedsgatan. Känslan av Fredag, att veta att man ska få göra sig i ordning och få gå ut och ha kul med dom underbara! Fredagar nu är komma hem efter jobb o ligga i soffan med datorn i knät. Vet att ja gnäller jätte mycket nu men de här är min blogg och jag får gnälla hur mycket jag vill!

Hoppas på att de blir förändring så fort jag får flytta till älskling <3

P&K
2010-03-07
 11:57:17

4 stygn och ett djupt hugg i armen

Norsk sjukvård, va är de för skämt egentligen!?

Ringde för ett tag sen och beställde tid för att ta ut min P-stav som har gått ur. När jag ringer nämner jag att jag är extremt sjukhusrädd och att jag vill ha riktig läkare som kan göra de fort och vet vad han gör! Men nejdå då jag får en turnuslege (typ som en lärling)... Han verka vara så nervös och jag märkte att han inte riktigt visste va han höll på med. De tog säkert 10 minuter innan han fick fram alla grejer han skulle ha, han slamrade och fumlade och höll på, de gjorde ju mig såklart inte mindre nervös. När man ska ta ut staven så ska dom lägga ett litet snitt på 2mm vid stavens kortände precis breve snittet där man satte in den men istället för att göra de så drar han med skapellen längs med staven som är runt ca 3-4 cm. Sen efter att han har bokstavligen grävt runt i armen i ca 10 minuter så säger han: Jag får inte ut den! - Nähä och de är mitt problem liksom?? Sen så bad jag honom att inte berätta innan vad han ska göra med skapell och nålar o skit, men han förklara grundligt precis vad han gjorde, när han behövde skära ännu djupare. I 45 minuter satt jag där innan allt va klart, De sluta med 4 stygn (som är helt ojämna), ett 4 cm långt ojämt snitt, en jätte öm arm och 400 fattigare!
De här gjorde verkligen min sjukhusskräck mycket bättre! Ska iallafall va stolt över mig själv som faktiskt gick dit helt ensam!




Så nu sitter jag här hemma med en lindad arm som ömmar fortsatt och egentligen ska jag ta bort stygnen imorron men kolla på såret förrut och de såg öppetut fortfarande! Hur länge ska man ha stygnen? han sa 3 dagar till mig!? Har iallafall extremt tråkigt här hemma. Emma är i Sverigeland och hälsar på familjen. Så här sitter jag och har tråkigt, ska börja städa lite snart tror jag de behöv verkligen! Måste ju va fint tills älskling kommer hit. Blir så glad när jag vet att jag snart ska få träffa han <3

Vill också hem till sverige. En tjej som Gunvor ska börja jobba nere på gol så nu blir de lite lättare att ta fri eftersom nu jobbar jag aldrig själv längre vilket är riktigt skönt :)

Nä äta lite frukost/lunch och sen städa!

Måste bara säga att ni måste lyssna på The baseballs.. Grym musik som är 50-tals inpirerad och den är bara så grym och man blir så glad av att lyssna :)

P&K

2010-03-04
 01:45:15

8 veckor kvar

Tiden går så fort men ändå så sakta... De är 8 veckor kvar tills jag flyttar, 8 långa men ändå så korta!

Men jag längtar verkligen tills att få åka iväg nu. Denna eviga väntan gör mig galen. Måste börja rensa upp bland mina saker också (kläder och skor) o se vad jag ska ha med mig och inte! Ja har lovat Anna att hon är den första som ska få titta på kläderna jag inte ska ha kvar :P Men de är nästan färgfläckar på alla så de är inte mycket att samla på!

Emma lämnar mig snart och åker hem... Vill också åka hem! Vill hem till Kattne och bara få va hemma i lugn och ro. De är så tråkigt att vi aldrig åker hem tillsammans, vi får aldrig göra våra galna utekvällar och de sakanr jag massa! Blir ju inte så mycket festande här på Gol och jag saknar dej... På tal om sakna, jag vill ha vår...! Jag vill kunna använda alla mina fina vårskor, handla alla fina vårkläder!

Ska gå och sova litegrann nu! Upp och jobba imorrn :)

P&K
2010-03-03
 00:02:11

Äckligt stark saft

Dagens I-lands problem! Saften är för stark, och jag orkar verkligen inte gå och hälla i mer vatten i tillbringaren. De jobbiga är att den är sådär äckligt stark så de går inte att dricka den för då blir jag bara mer törstig... Ja vilka problem man kan ha en tisdag som denna :P

Har legat sjuk därav dålig uppdatering! Har vart halvt döende med feber, hosta och täppt näsa :( Men nu är jag på bättringsvägen men nu så har Emma blitt sjuk så nu inväntar jag på att den ska komma tillbaka! ond cirkel de där!

Satt och kollade på resor förrut med Emma. Vi satt och drömde oss bort till Thailand, vita stränder, paraplydrinkar och fina solnedgångar :) Emma och jag ska ligga o sola och killarna ska passa upp på oss :P Hur bra låter inte de då :P

Vill hem till Sverige, Emma åker imorrn. Har hört rykten om att lille Freija skrattar nu <3 måste få komma hem igen till lill tjejen!

Näe nu blir de ett avsnitt av king of queens, en nattcigg och sen sooova!

P&K