2010-01-30
 20:36:30

Prinsessan har kommit :)

Äntligen är den eviga längtan över, 14.15 så kom mosters lilla skatt till världen! Den lyckan av att läsa mammas korta sms går inte att beskriva. Liten flicka, 14.15. Att en sån liten mening kan ge en sån otrolig lycka! Nu vill jag inget annat än sätta mig på näsa bästa tåg hem till sverige! Vill hem o krama om min underbara syster o deras lilla skatt <3

Ska antingen till Tina eller ut på Pers ikväll vi får se, väntar på att Tina ska ringa :)

Älskling ringde och överraska mig imorse :) Han kommer hit imorgon! De här är den bästa helgen i hela mitt liv! Tror 2010 är mitt år! Har min älskling, blivit moster, massa nya äventyr på gång <3 Kan inte bli bättre än så här!

Har varit fri idag så de har inte blivit så mycke gjort. Gick ner med Emma när hon skulle på jobb, svängde förbi hos Tina i butiken o stannade där och höll henne sällskap. Hennes pappa kom ner och han hade vart på mässa så han hade massa kataloger med grejer. Tina o jag stod o dregla över massa saker, Väskor, solglasögon, köksporr och massa annat :)

Nä om man kanske skulle ta och städa, Daniel får inte se min stökiga/slarviga sida än :P Han har ju tyvärr redan upptäckt den :)

Nä nu ska jag titta på reprisen av Svenska Hollywood fruar!



P&K
2010-01-30
 03:55:17

Kan inte sova

Kan inte sova är jätte trött men de går bara inte!  Vet inte om de är för att Anna ligger på BB och jag bara väntar på att höra ifrån dom...

Nånting som känns fel, kan inte riktigt sätta fingret på vad de är men de är nått som inte stämmer!

Måste ner till läkarkontoret på måndag o beställa tid till att ta ut min P-stav. Vill verkligen inte göra de, det innebär att jag först måste ta en bedövningsspruta i underarmen, klippa upp ett snitt och så måste läkaren gräva ur den! Var med när emma tog ut sin o de skulle jag kanske inte ha gjort med tanke på min sjukhusskräck. Hade hoppats på att den kunde ha fått sitta kvar där för resten av livet, den funkar iaf inte! Men de funkar tydligen inte så!  Sen vet jag inte vad jag ska använda P-plåster tor jag inte fungerar, P-piller kommer jag garanterat glöma bort, P-spruta är kanske inte så lämpligt till nån med nålskräck, P-stav vill inte gå igeom samma procedur en gång till, sen så finns de inte mycket annat till val! Kan de inte komma något för killarna istället!!! Så slipper vi!!!

 Sen ska jag ner till skattekontoret och skaffa mig norsk personnummer, så nu ska jag skriva ur mej från sverige o in i norge istället...

Saknar Daniel otroligt mycket... Tycker de är så jobbigt att han bor så långt bort! Kommer inte få träffa han förren i maj. 3 månader!!! De är väldigt lång tid de...

Nä om man kanske ska försöka gå och fålite sömn iaf, måste gå ner med emma imorgon till sentrum måste köpa cigg... Sjukt egentligen jag kommer gå 15 minuter ner till sentrum, köpa de jag ska sen gå i den uppförsbacken i ca 20-30 minuter... Helt sjukt!

2010-01-29
 21:16:11

Vilken dag

Börja med att Josephine ringde imorse och berätta att Anna var påväg till BB, så har gått som på nålar hela dagen men sen så ringde jag mamma o fråga vad som hände om de har kommit någon skrutt eller inte men tydligen så hade hon blivit hemskickad! Så bra svenska sjukvården är, inte! Så nu är de bara att gå och vänta och vänta! Tycker´så synd om Anna hon måste va så frustrerad att bara gå å vänta!

Nu blir de myspys med sambo :)

P&K
2010-01-29
 21:12:51

Alla andra gör de så då måste ju jag också göra de!

Vad är det för färg på byxorna du har på dig? Blåa jeans
Den sista personen du talat i telefonen med? Älsklingen <3
Det första du lägger märke till hos det motsatta könet? Händerna
Vilken är din favoritdryck? Pepsi Max.
Hårfärg? Mörkbrunt
Ögonfärg?Blå
Syskon & deras ålder:
Josephine 24, Anna 19, Adam 12
Favoritmånad? Juli 

Senaste filmen du såg? Sommar med Göran, Tror jag den hette...
Vad läser du för böcker? Har precis börjat läsa böcker, så blir lite allt möjligt :P
Hur ser din musmatta ut? Har ingen.
Vad ska du göra imorgon? Jobba, diska, sova

Senaste person som ..
Sov i din säng:
Daniel
Skällde på dig: Emma när jag skrek på katten :P

Vilken svordom använder du mest? JÄVLA FITT DATOR, JAG HATAR DEJ!!!!!!!!
Om du vann på lotto, vad skulle du göra? Resa massa, handla massa massa skor!
Använder du huvtröjor? Ibland...

Tittade du på tecknat när du var liten? Såklart gjorde jag de                                                               Vilka spåk pratar du? Svorsk, blandning mellan svenska och norska hehe :)
När grät du senast? I söndags, kollade på något snyftprogram :)                                                                Har du några tatueringar eller piercingar? En piercing och 4 tatueringar :P
Vilken är din favoritfrukt? Mango
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ja oftast så gör ja de...                                               Skulle du någonsin kunna hoppa fallskärm? Aldrig i livet!!!!!                                                                  Sover du på mage, sida eller rygg? Mage.
Stör det dig om någon som har sagt att den ska ringa inte ringer? Ja, ibland                                        Om du var född av motsatt kön, vad skulle du heta? Ingen aning.
Sträck ut handen så långt du kan. Vad når du? En kattleksak/ställning

Vad ska du göra ikväll? Dricka lite latte och mysa med Sambon, och ligga i soffan.
Vad ser du fram emot?
Att bli moster, skulle blivit de för 7 dagar sen! Kom ut nu lille skrutt!!!                    Frisyren, hur ser den ut? Slarvigt uppsatt med en tofs!
Vad åt du senast? Wook a la Emma :D
Gillar du att laga mat? Ja när de går bra:)
Vad heter du i andranamn? Miranda

Vad är sexigt? Finns mycket som kan vara sexigt på rätt person ;)
Vad heter dina husdjur? Katten heter Sessan/Kattjävel!
Sommarplaner? Njuta av allt som sommaren har att erbjuda :D
Sparare eller slösare? Slösare.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Men rätt person så ja.
Bio eller promenad? Bio.
Jag har varit utomlands: Spanien, bulgarien, egypten

Jag har mobil: Ja
Jag är allergisk mot: Oj de orkar jag inte rabbla upp, många saker!
Jag har tagit studenten: 2007
Jag har svimmat: Ja har hänt nångång
Jag röker: Ja.
Jag älskar någon: Älskar många :)

Jag har rapat högt offentligt: Ja! De är de jag är känd för :P

2010-01-27
 00:17:51

Ingen bebis idag heller :(

Ingen bebis har de kommit än heller :( Kan bara tänka mig om jag tycker att de är jobbigt att vänta , att Anna o Kim måste tycka! Vill så gärna bli moster nu, nu, nu! Har väntat i 9 långa månader nu!

Har vart en helt okej dag på jobb, Listorna blir bara mer och mer fulla för varje dag som går och de är kul att man börjar få många stamkunder, att man börjar bli lite mer igenkänd. Eftersom jag jobbade i Hemsedal så mycket förrut så trodde alla att jagvar ny men de är så kul att jobba på gol nu :)

Kom hem till ett fint städat hem o riktigt mat :) inga nudlar idag inte utan vart serverad kyckling och potatisgratäng... Sen vart de hemmagjord kaffe latte, ansiktsmask och hårinpackning! Så nu ska vi införa en ny tradition så en gång i veckan ska vi ha en riktig tjejkväll med spa behandligar och vin :9 me like a lot <3 Nä nu blir de till att sova upp o jobba imorron

Saknar min sötnöt <3
2010-01-24
 17:14:02

Väntar på bebisen

Går bara runt och väntar och väntar på samtalet att jag äntligen har blivit moster! Bebisen skulle ha kommit i onsdags men än har de inte kommit någon bebis inte! Kan inte förklara hur sjukt de känns att att vi ska få en liten ny familjemedlem. Ska bli så kul att få följa med i h*ns utveckling o få finnas där vid sidan om. Spännande o se personlighet och allt :) Glädjer mig så mycket!

Annas fina mage <3 Vill att du ska komma ut nu <3


Igår så vart de en liten utgång på Pers, Va kul att få komma ut en sväng men speciellt kul att gå ut på gol är de väl egentligen inte! Vart en snabb dusch o fix innan vi begav oss till Kenneth. Espen var också där så de vart lite skitprat medans vi vänta på taxin. In på Pers o beställa våran bästa/värsta vän Kapten Morgan :) Gick en sväng till Pelles o såg på alla fulla som dansa :) Egentligen tycker jag inte alls om att gå ut nykter säg vad ni vill men jag tycker inte alls de är kul attgå ut nykter!  Men igår var vi ju så gott som nyktra och de va så kul att se på alla tjejer som dansa, eller dansa kan man väl inte kalla de. Alla tjejer krålade som stripper på dansgolvet, den välkända jaktblicken för att försöka hitta kvällens byte att ta med sig hem innan någon annan tar honom. Men jag o Emma kom fram tillsut att de vi såg oss själva i dom, att vi beter oss likadant. Eller betedde oss ska jag säga!
Gick ner till shell för dagens middag :) prata med massa roliga rallykillar :) Sen vart de taxi hem ochslänga sig i sängen!

Vaknade upp vid tre tiden idag... Skulle egentligen inte sova så länge men är inne i en sovar period då jag sover konstnat från de jag kommer hem från jobb till de jag går på jobb! Så idag har de inte blivit något vettigt gjort, har prata lite med älskling i telefon o tittat på teve! Men nu ska jag rycka upp mig ur min soffkoma och börja städa lite, mitt rum är i stort behov av en städning, kläder öerallt!

Saknar minDaniel jätte mycket...  13 veckor <3

2010-01-21
 20:51:00

Torsdag

Sitter hemma och har lite kvalitets tid med sambo, de vill säga att vi sitter i varsit hörn med datorerna upptrycka i facet :) Vårat konversationer består av grymtningar och hmmmand och massa vavava?? :) Love it <3

Fullspäckad dag på jobbet, eller har ju vart de hela veckan men tycker att de går så sjukt bra på jobbet nu :) Känner hur jag bara blir bättre och bättre :) Men är ju lite distraherad på jobbet, kollar mobilen stup i kvarten för jag väntar på ett mycket viktigt samtal/sms... Att jag har blivit moster :) Bebis skulle egentligen komit igår men de ville h*n inte.. Anna har en liten gissnings lek på sin blogg om vilketdatum folk tror bebis vill komma ut :) Gå in o gissa vetja :P

Jag o Danile ska kolla på lite utlandsresor oxå :) Behöver åka till värmen o vila upp mig lite :P Först va de thailand men nu så ringe sötnöt o prata om västindien...Har inte vart på något utav ställena så bara de finns sol, vita stränder, massa drinka, shopping och ett fint hotell så är jag med på allt :) Semester med älskling låter inte fel de <3<3<3

Alltid lika kul och gå upp på morgonen... (Somnade igår innan emma kom hem från jobb) Kliver upp trött som vanligt ser en ölburk.. två ölburkar...fyra...fem ölburkar i kök/vardagsrum, strumpor slänga lite överallt på golvet, solglasögon på köksbänken, emmas dator står inte där den brukar... Jag var helt enkelt tvungen o springa ut i hallen för o se om de stod någons skor som inte hade golbergsgutu adress på sig :P Ifall hon hade släpat med sig någon hem! Men de va bara våra fina skor som stod fint i hallen. Kollade min facebook när jag kom till jobb där fanns de ett fint meddelande till mej som emma hade skrivit :) Hon är ju för söt den lilla rackaren!

Haha ja livet är rätt konstigt ibland men jag gillar de ;P

P&K
2010-01-20
 02:17:22

Gaaah inte okej!

Åhh jag får verkligen inte sova :( Är hur trött och sliten som helst men de går bara inte att sova... Sen at jag vet att jag ska upp 5 timmar gör inte saken bättre  heller!

Håller på och åka på en rejält förkyldning! Halsen är helt uppsvulen och kliar, jag fryser hela tiden, har ont i varenda muskel i hela kroppen! Och jag kan verkligen inte stanna hemma från jobb denna vecka, jag har helt fulla listor ända fram tills på lördag! Så de är bara att trycka i sig massa paracet och inte känna efter så mycket!

Känns fortfarande tugnt att vara tillbaka i gol! Jag ville verkligen inte åka tillbaka i måndags...  Hade en så underbar helg med älskling :) Ska kolla på thailands resa till våren han och jag :) Två sköna veckor i Thailand, kan inte bli mycket bättre de :) Saknar Daneil jätte mycket, förstår inte dom som har distansförhållande jag skulle inte klara de! De är blir ju bara jobbigare och jobbigare för varje gång man måste lämna varandra och inte veta när nästa gång blir!

så nu är de dags att spara pengar, försöka bli i bikiniform tills våren :)

Så om 14 veckor så är de in med de nya och ut med de gamla :) Längtar så grymt mycket tills maj!

P&K

Bild från egypten


2010-01-16
 18:35:40

Dålig uppdataering

Får væl be om ursækt før min dåliga uppdatering men jag har inte haft tid eller ork dom senaste dagarna :) Sitter just nu i Daniels soffa o tittar på svensk film... SVENSK film :) helt underbart!

Har haft de så underbart hær i Rosendal! Har ætit goda middagar på hotellet, træffat daniels vænner før førsta gången! åhh vad jag tycker om att vara hær! Alla ær så himla trevliga o roliga :) Va længesen jag skratta så mycket som jag gjorde igår :) Ær så lycklig just nu :)

Imorron ær de sista dagen hær innan jag åker hem till gol igen :( Vill inte åka hem!
Men de ska ju såklart bli kul att få træffa sambo o bebisen igen... Har ju saknat min lilla familj dær hemma i gol :)

P&K
2010-01-11
 00:21:07

Jag har den bästa familjen <3

Mitt blogginlägg gjorde tydligen många oroliga men jag kan försäkra er om att jag mår bra :) Mår bättre än på länge... Jag är glad o lycklig :)

Men som sagt de är inte alltid lika lätt att bo 65 mil hemifrån, jag hänger inte med på allt som händer o känner att jag missar mycket men försöker o komma hem så ofta jag kan!

Såklart Anna så kommer jag inte träffa bebisen 1 gång om året! Kan inte förklara hur fantastiskt lycklig och glad jag är över att bli moster... De är de ända jag pratar om! Vill såklart komma hem o träffa er så mycket som de är möjligt men de är svårt att hitta tiden när man jobbar 100%  Men såklart kommer jag va hemma mer än 1 gång om året!

Ska finna sängen nu o få lite sömn :) Sen är de bara tre dagar kvar innan jag åker iväg till min finaste <3

2010-01-10
 01:47:20

Vill ha torsdag nu!

Åhh vad jag vill att de ska vara torsdag nu! Kl 02.39 torsdag morgon beger jag mig till Rosendal och till min Sötnöt :) Ska bli så underbart skönt med en liten minisemester, bli ompysslad och bara massa mys :)
Tycker de är jättetråkigt att Emma inte kan följa med den här gången men hon måste jobba :( Men vi får ta en annan liten minisemester o åka dit en annan gång :)

 Hela veckan har bara sprungit förbi, snart är de lixom måndag igen... Veckorna är bara söndagar och måndagar...

Nä skaväl försöka sova lite snart, skönt ska verkligen sova ut imorron så inatt blir de på med ögonlapparna och i med öronpropparna och vakan upp som en ny människa :)

Bara 11 dagar kvar innan jag blir moster :) Är så nyfiken på vem den lille är som bor inne i Annas mage :)

P&K

2010-01-07
 23:25:27

Varför?

Oavsätt vad jag gör så blir ni aldrig nöjda! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag valde att flytta till norge! Att jag valde att få se nått annat, att träffa andra människor, jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag trivs här!! Jag ber om ursäkt att jag för en gång skull är glad och mår bättre än vad jag jag gjort på väldigt väldigt länge... För ärligt talat så vet ni faktiskt inte hur dåligt jag faktiskt har mått!!! Eftersom jag har jag har valt att hålla det för mig själv!

Såklart att jag vill kunna åka hem oftare än vad jag har gjort men jag försöker o jobba som en tok för att kunna få ledigt och åka hem... Jag har vart hemma fyra gånger sen jag flytta hit var av ena gången jag va hemma i två månader... Hur många gånger har ni varit här?? Hur många av er planerar att komma hit?

Jag ber om ursäkt att jag har valt de liv jag har valt och de gör mig ledsen att ni inte kan acceptera de och va glad för min skull!

 

2010-01-04
 19:07:13

De är dags o de känns bra...!

Det känns rikigt bra att jag äntligen har tagit tag i saker och ting och gjort en liten framtisplan :) Bättre sent än aldrig!

Har äntligen varit på banken och hämtat mitt visakort så nu kan jag fungera normalt igen, hatar att gå runt med kontanter :( Men nu är allt i ordning! Har även vart på skattekontoret o skaffat skattekort för 2010 och prata om att få byta till norsk personnummer, så nu är de bye bye sweden och helo norway som gäller ett tag till :) Så ska upp dit så fort jag kan med mitt pass o fixa så jag blir utskriven från Sverige o inskriven i Norge istället :)

Annars så har jag o Emma bara gått o fönsershoppat och suktat efter allt som vi inte kan köpa :) Hittade dom finaste Ed Hardy skorna ever :) Och dom va på 50%... Började nästan helt ärlig gråta när jag insåg att jag inte kunde köpa dom små älsklingarna... Sen hittade jag ett till par jätte fina lila pumps som satt som ett smäck för endast 200 kr men vuxen o ansvarlig som man är (host, host önska att jag var) så köpte jag dom faktisk inte! Är så stolt över mig själv att jag faktisk valde att inte köpa dom fast jag hade pengar till dom... Men de var antingen ett par lila pumps för 200 och 100 kr kvar att leva på tills den 10:de eller att ha 300 kr kvar att leva på... Men de gör ont att dom fortfarande står kvar i butiken o inte på min skohylla!

Men måste ju spara lite pengar för jag ska till oslo andra helgen i Februari och gå på Frisörmässa. Oslo innbär ju också att shoppa :) Är lite kul när man hittar lite bättre i oslo nu än vad jag gkorde förra gången :)

Har ju gjort min lille ekonomi plan så ska öppna tre sparkonton:)
* Pension sparkonto
* Rese sparkonto
* Shopping sparkonto

Så där ska de sitta hädanefter 1000 kr varje månad på varje konto :)
Åhh tänkt när de gått ett år på shopping kontot :9 12 000 att med gott samvete kunna få bränna 12 000 på kläder och skor :) Me like a lot

Kan ju va bra med resekontot nu när de blir lite resor till Rosendal :)

                                        

2010-01-01
 20:23:00

Kanske 2010 är mitt år??

Hmm ja kan de vara så att 2010 är mitt år? Nytt år med nya möjligheter??  Året då jag ska få saker o ting att börja hända? Att få ordning på saker o ting istället för att sitta breve o se på och va en bitterf*tta??

Man kan väl alltid hoppas!

Tanken slog mig när jag låg i soffan, som vanligt, att jag kan inte bara ligga inne o se saker och tiden flyga förbi. Jag blir inte lyckligare av att ligga i soffan och vilja saker, jag måste ta tag i det själv. Jag kan inte vänta på att andra ska dra med mig på saker. Jag måste lära mig att själv ta beslut! Resa mig upp ur den här jävla soffan om jag vill få ordning på saker. Göra en plan av vad jag vill ska hända i framtiden! Jag kan inte ligga i en soffa o ruttna bort!

Nä de är dags för lite förändringar på fysikskt o psykiskt!
Helt enkelt ut med de gamla och in med de nya!

2010-01-01
 16:12:45

...

Är hemma o gör absolut ingenting. Sambo har lämnat mig för några dagar så nu är de jag o katten som är hemma!

Gårdagen... nja de va ju inte så jag hade sett för mig att nyårsafton skulle firas! J, F o J Kom förbi vid fem tiden så de vart att hoppa in i duschen o göra sig iordning, helt omotiverad. Satt här hemma o prata o splea nått drickspel... Alkohol o feber är ingen bra kombo kan jag lova. Vid sju tiden så gick vi över till Kenneth o där hände de inte speciellt mycket. När klockan va 22.15 så strundade jag i allt o stapla mig hemmåt! Emma kom strax därefter. Vid 23 tiden så låg jag o sov så ja jag sov vid tolvslaget o de gör mig ingenting!

Så nu ska jag väl försöka få ordning på hemmet, hatar o städa men orkar inte ligga o se de!

Får kanske besök av min sötnöt imorron :)

Imorron väntar en lång dag på jobbet, 1 brud uppsättning och 3 uppsättningar, 2 tvätt o föhn, 2 tvätt o rulla upp + 1 till uppsättning allt ska va klart till 13.30 så vi har 4½ timme på oss på två stycken! Men de ska bli kul iaf :)

Nä sätta på lite musik sen börja ta tag i hemmet!

Nu är de inte många dagar kvar tills jag blir moster :)

P&K