2010-06-22
 23:14:17

Tisdag

Jag har valt att inte blogga dom senaste dagarna av privata själ, såren börjar läka men de har varit otroligt jobbigt! Emma har hållt mig sysslesatt så jag ska slippa tänka, men på dagarna går de fint men de är på nätterna drömmarna kommer och tankarna flyger iväg. Tack Emma <3

I söndags så åkte vi till Odda för att bara komma bort från Rosendal, vart lite kinamat, en mjukglass och massa galna kort :)

Igår åkte vi till Bergen för att äta sushi :) yummmmi! va hur gått som helst 12 bitar tryckte jag i mig, Emma fick mina sista tre för jag höll på och spricka :) Härligt med road trips!

Imorron ska jag ut själv till patienterna och jag är jätte nervös! Har fått fina handmålade kartor av min chef :) Så håll alla tummar för att de ska gå bra för mig!










P&K
2010-06-17
 17:12:47

Torsdag idag är de väl



Dagarna går in i varandra och jag vet inte knappt vilken dag de är längre.

Daniel ligger och sover sött i soffan. När jag ser på han när han ligger där så känner jag bara hur lycklig jag är som har honom. Vi är egentligen så olika men ändå inte.

Ska hoppa in i duschen och göra en monster kur i mitt hår. Som nu mera inte är fint knallrött utan mer koppar/orange/brunt/blond med väldigt slitna toppar! Su nu ska de i lite av Ten kuren så ska vi se att mitt hår blir som nytt, kan ju hoppas på att de kanske drar ur den röda färgen lite mer. Ska ju nämligen bli blond igen eller ja försöka bli blond igen :)

Gick in till rosendal idag va rikigt skönt. Emma erbjöd sig att köra in mig men nejdå här ska vi gå! Så fick jag hämta bilen och köra iväg daniel till Rikard.

Nähäpp mer än så har de inte hänt, ska snart hänga upp min tvätt och hoppa in i the shower!

P&K
2010-06-13
 13:53:14

Rastlös

Jag vill göra någonting, vill åka till syden, vill åka och shoppa så där äckligt mycke grejer, vill ligga på en strand och dricka drinkar hela dagarna....


2010-06-13
 13:51:46

Rastlös

Jag vill göra någonting, vill åka till syden, vill åka och shoppa så där äckligt mycke grejer, vill ligga på en strand och dricka drinkar hela dagarna....


2010-06-12
 13:54:29

Inget

Skulle egentligen va ett långt depp inlägg här men HELVETE inte den här gången, ingenting blir bättre av att sitta och deppa!

Dags att ta tag i tvätten och städningen!

P&K

2010-06-12
 11:52:43

Lördag

Ligger i våran så kallade säng och gör absolut ingenting. Våran så kallade säng är två ihopsatta soffor, va ör man inte för att få ligga breve min finaste :) Men min rygg gillar de inte speciellt mycket. Först 1½ år på luftmadrass och nu på soffan. Ska se om vi kan försöka fixa en säng snart!

Idag ska jag göra absolut ingenting och de ska bli så skönt! Ska bara städa av lite här hemma sen så ska jag inte soffläge :) På måndag ska jag till jobbet igen och jag har ångest för jag vill verkligen inte de, jag vet att ett jobb är ett jobb och jag är inte kräsen när de gäller jobb men jag klarar inte de här! Jag känner de, de kommer aldrig och gå. Jag har verkligen gett de en chans men nää jag vet inte hur jag ska göra!

Emma och jag har en plan :) Jag bara älskar våra spontan planer, vad de är kan jag inte säga riktigt än :)

Jobbade lite på hotellet igår gick fin fint. Hade ett sällskap på ca 200 personer. Så de va så jag spendera min fredagskväll :)

Nu ska jag äta lite frukost och snart köra älskling på jobb :)

P&K


Bjuder på en skön bild från säsongen 08/09 i Hemsedal
Saknar den tiden :)

2010-06-10
 20:46:24

Jag har internet!!!!

Dagen är räddad, mitt liv är räddat. Hur klara man sig utan internet när man va yngre, de va liksom aldrig någe problem om de inte fanns dator eller internet, herregud jag menar jag hade varken dator när jag bode på fredsgatan och på bievägen men jag klara mig fint!

Okej nog tjatat om de. Har vart så sjukt fint väder här i Rosornas dal. igår efter jobb så mötte jag upp älskling, Emma, Rickard och Henning på baroniet där vi satt och njöt av sol och värme, gick sedan vidare till Gjesten och tog två öl och återigen njöt av solen och värmen. Alex och Jimmy kom och gjorde oss sällskap en stund. De va mycke skratt som vanligt när alla vi är samlade :)

Drog hem till oss och fortsatte och dricka lite och prata lite. Mackan, Anders och Martin kom också och jag kan lova att de skrattas en hel del när mackan börjar. Han är heeelt galen, på ett bra sätt förstås :) Förstår inte var han får allt ifrån men jävligt rolig är han!

Ska jobba lite på hotellet imorrn, inte exakt så hade jag tänkt spendera min fredags kväll men de är bara att bita i de sura och på med fejk leendet och va där i några timmar.

Sitter och funderar lite på va man ska göra i höst?? Daniel är sugen på stavanger och varför inte!??

Ska plocka av bordet nu sen ska jag knaska på lite nötter och melon... Mums*


P&K
2010-06-08
 11:57:34

Hemtjänsten

Va och gjorde min första dag på nya jobbet igår och de är synd och säga men de va verkligen inte ett jobb för mig. Jag sätter mig hellre på kronfågel igen och styckar kycklingar än de här! Har den klumpen i magen för att jag vet att jag ska tillbaka idag och imorrn. Men jag ska iallafall pröva dom här dagarna för och ge de en chans så vi får väl se hur de blir med de!

Annars så rullar de på som vanligt. Njuter ut av sommaren och solen och härliga människor :)

nä hoppa in i duschen och snart göra sig klar för att gå på jobb :(

2010-06-04
 13:14:33

Rosendal

Ja de har inte vart gott om uppdateringarpå senaste tiden, men har inget internet och inga pengar på mobilen och sen har jag inte haft tid och ork heller!

Men jag lever så de behøver ni inte oroa er før =) Har bott i huset nu i lite øver en vecka men trivs sådær, va kanske inte riktigt så som jag  hade tænkt mig. Dom ænda møblerna vi har ær en luftmadrass, två soffor och en teve... och jag vill inte slænga massa pengar på att køpa nya møbler nær jag inte vet hur længe jag kommer bo kvar hær.

Har vart lite upp och nedgångar den hær veckan men nu børjar den ljusa sidan komma fram igen och jag mår vældigt bra just nu! Ska hoppa in och jobba lite på hotellet ikvæll och servera litegrann sen på måndag ska jag på upplærning i husnes. Ska jobba inom hemtjænsten och åka och besøka gamlingar (= 

Sakanr jobbet på Zaxiz såå sjukt mycket just nu =(

næ nu ska jag gå till statoil och køpa cigg sen hoppa in iduschen...

PK