2009-09-30
 20:32:47

Hemma lyx

Sitter ensam hemma o gör inte så mycket. Sitter med en lyxinpackning i håret. En riktigt vitaminbomb som ja hoppas kan fixa mitt slitna hår. Skase, kansk de blir ny frisyr imorron :) Måste göra nånting iaf. Har inte klippt mig sen i mars! Ja har en liten idé i huvudet men den är lite hemlig :) Klipper ja mig imorron så lovar ja att de kommer upp lite bilder.

Ska börja lägga upp lite mer bilder. Anna ville de :) Men ja håller med henne, de är roligare med bilder!

Vet inte vad de är med mig. Har så sjukt mycket humörsvängningar, går som en berg-o dalbana. Kan va jätteglad ena sekunden till o bli deprimerad aandra sekunden. Har aldrig haft humörsvängningar så förut. Kanske kan de bero på att ja slutat med socker!?? Men känner att de inte borde va de, är inte ens sugen. Har inte ätit choklad på hur länge som helst! Good for me :)

Men hur går de annrs med mitt hälsosamma liv?
Maten går fint, undviker socker o de har ja lyckats med tycker jag :) inge godis här heller!
Promenaderna går lite si o så. Har varit så sjukt trött denna vecka. Va ute o gick långrundan i söndags kväll o nu är de plötsligt onsdag. I måndags så hann ja inte eftersom ja inte va hemma, igår kom ja hem 20.30 så då vart de lite sent o nu så är de för mörkt (är lite rädd för att gå själv förbi skogsdungar o kyrkogården) Imorron ska jag kanske fixa håret efter jobb så då blir de sent hem då också... Hur ska ja hinna?

Ska nog ta mig en kopp med hibiskus te o kolla lite på teve. Är jätte hungrig men har ingen mat hemma! Så då får de bli litervis med te istället så känner jag mig inte lika hungrig...

Annrs så har de inte hänt så mycket. Jobbar, jobbar, jobbar de är typ de jag gör men ja gillart :)
Ska se ifall jag kan ta ut lite semester snart så då blir de att besöka K town (Katrineholm), Uppsala och besöka Foppi o kanske Bergen...



Semester i Bulgarien 2oo6


Ö

2009-09-29
 22:32:04

Nu vill jag göra nått kul

Vill göra nått kul, måste komma här ifrån snart innan jag blir galen! Känner hur ja bara sjunker längre och längre in i mig själv! Går som en zombie här hemma o bara dör av tråkighet. Allt är tråkigt!!

2009-09-26
 17:57:18

Helg

Äntligen är de helg :) ska göra absolut ingenting! Hur skönt är inte de då?

Har vart på jobb idag, gick bara fint, va rättt lugnt o stilla! Kom hem till en sovande sambo på soffan, alltid lika trevligt :) Diskhögen ropar fortfarande högt efter mig men ja orkar verkligen inte, ja borde men usch! Önska att de fanns en trollstav så att man kunde trolla bort den... Hmm kanske ska uppfinna en sån o bli miljonär :) Haha drömma kan man alltid göra.

Ska ringa o boka tid hos en kiropraktor. Ska kolla min rygg. Har ju lite besvär med ett snett bäcken o de är inte slltid såå skönt. Men ja o mina leder vi är ju som vi är! Men som sagt de är lika bra att göra de nu än att vänta o de bara blir värrre.

Om 16 veckor o fyra dagar så kommer mosters lilla skatt till världen hoppas jag :) De ska verkligen bli så kul! Kan inte riktigt fatta att anna ska bli mamma, hon är ju fortfarande 14 i mina ögon. Lillasyster har blivit stor. Är verkligen glad för henne o kims skull! Så hela sommaren ska jag spendera med lilla bäsen :)

I april nästa år så utökas släkten igen... Min kusin Helena ska få ett till litet monster :) Hennes son Simon han är ju bara världens sötaste, synd bara att man inte träffar dom så ofta!

Är verkligen sugen på barn jag med men man kanske ska hitta nån att skaffa barn med först, de kan ju va bra! Vill hinna med så mycket på så lite tid som möjligt. Vill ha barn innan jag är 25... Alltså 3 ½ år kvar och på den tiden ska jag backpacka i Asien, åka runt i USA, åka runt i Europa, plugga till stylist, jobba ihop pengar, hitta en vettig karl, bosätta mig nånstans i världen (Katrineholm skriker säkert mamma o Anna nu)... Så jag har lite tidspress!
Men får väl ta ett år resa, ett år plugga, ett och ett halvt år jobba och hitta en eventullet vettig karl o bostad...
Hahaha kommer aldrig gå om jag känner mig själv... Får väl börja jobba på hjörnet (E's jobb) där blir ju folk gravida så fort dom börjar jobba 3 av fyra tejer som jobbar där är gravida :)

P&K
2009-09-25
 22:24:31

VILL HA!!!



Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, vill ha
2009-09-24
 21:32:35

Dag 1 som hälsomänniska

Ja då var första dagen avklarad. De har gått fint än så länge :) Va sötsugen lite på dagen men de gick över. Hoppas att de kan bli såhär lätt hela tiden. Vart tyvärr ingen kvällspromenad, minus för mig. Låg o väntade på E o då råkade jag somna på soffan o när ja vakna igen så va de mörkt ute. Har ingen reflex och vägen är inte upplyst och jätte smal så va inte så sugen på o bege mig ut i mörkret. Men har ju faktiskt vart ute o gått fyra dagar i rad nu. Annars så när jag börjar med sånna här idéer såhåller de i två dagar en tröttnar jag. Men jag tror att de kommer gå fint nu. Jag vill gå ut o gå och de är ju faktiskt bra att jag ändå vill. Får ta en liten extra runda imorron istället :)

Till middag så vart de pulver, gillar de inte men ja har ingen mat hemma som ja ville ha. Är fruktansvärt sugen på thai mat, brukar inte va sugen på de annars men idag så hade jag lust på de. Konstigt de där!

Nu ska jag börja städa lite, har en diskhög som ropar på mig, men slipper ju iaf o städa dör de är E's uppgit idag...

Har hittat en KY utbildning som verkar va lite intressant. En make up utbildning i stockholm.Den är gratis o csn berättigad (eller vad det heter)... Kursen som jag hade tittat på gick på runt 60-75 000 kr och är inte csn berättigad... Men ska jämföra lite vad för kurser dom har. Vill ha så att jag kan hålla på med både teater, film och teve. 

Saknar er där hemma jättemycket. Vill ge pappa en stor kram o prata som bara han o jag gör. Vill dricka kaffe med mamma o lösa soduko o korsord som vi alltid gjorde förr när jag bodde hos henne. Vill flumma med Anna som bara vi kan. Vill dricka martini med Josephine o planera cypern resan i vår/sommar. Vill bråka med Adam, synd att han börjar bli så sjukt stark. Har inte så mycket att säga till om längre :( lillebror börjar bli stor!



Nä to the diskhög :(

P&K 

2009-09-24
 07:32:03

Jag är uppe

Gomorgon folkens :) tro det eller ej men ja är uppe, väntar på emma som ska komma upp. Tror nog att hon ångra sig att hon sa ja igår när jag kika in i hennes rum 07.15... Nu är de dags för morgonpromenaden, sen jobb 10-17

P&K
2009-09-23
 19:57:45

Dags för förändring....!!??

Jepp nu har jag hittat mig en utmaning!

Jag ska bli hälsomänniska. Jepp du läste rätt, hälsomänniska. Jag är nog den största ikke hälsomänniska som finns på denna jord men allt är värt ett försök.

* Inget mer socker!
Ja då va de goda livet slut :) Nädå skämtosido. Jag ska försöka sluta med vitt socker. De kommer nog bli en stor utmaning, är faktiskt sockerberoende. Dom säger ju att abstinensen är lika stor som för dom som använder droger. Så de ska bli spännande o se hur de kommer att gå...

*Sluta röka!
Jepp de kommer också bli svårt. Men de ska bara gå. De är ju bara att inte köpa de...!

*Motionera mera!
Ska försöka att gå upp och gå ut och gå på morgonen. Dom dagarna jag jobbar i Hemsedal så ska jag gå upp till kyrkan. Dom dagarna jag jobbar i Gol så blir de att ta sig i kragen och gå till jobbet. Sen blir de promenad  när jag kommer hem. Då blir de hela rundan :) Kommer bli extremt jobbig och komma upp på morgonen eftersom ja absolut inte en morgonmännsika utan en nattuggla. Men om jag ska upp tidigt på morgonen så betyder det att jag måste lära mig att gå och lägga mig skapligt.





Jag kommer att va ett monster dom närmaste dagarna, så tyck synd om Emma som måste leva med mig. Ni hemma i sverige är iallafall säkra :)

Så önska mig lycka till!
Fortsättnign följer...

P&K

2009-09-21
 19:58:04

Ångest, deprimerad, förkyld, tråkig

Yees good for me!

De jag menade igår var att jag också hade velat varit med och firart mormor. Tycker att de är så tråkligt att man missar så mycket. Sen kan de ju bero på att min familj inte är så snabb o kan säga till i förväg så jag kan försöka komma iväg. Nej men jag får reda på saker två dargar innan!

Ska ut o gå med Sambo o se ifall jag mår bättre...

2009-09-20
 23:50:02

Hörrni jag vill också!!

Idag så har de inte hänt så myket, har vart väldigt sliten idag. Vart väldigt myket jobb igår. Först så jobba jag i salongen sen va de bara hem, ta en powernapp sen vidare till Nesbyen för att jobba. Plumbo va o spelade o dom va faktiskt riktigt bra, väldigt fräka i munnen... Om jag säger så att de flög behåar :) Va rätt så mycket folk igår. Kom i säng vid halv sju imorse men fy vad sliten ja va framåt småtimmarna.

Idag har jag inte gjort så mycket. Vackande vid två tiden. E o jag bestämde oss för att inte orka laga mat så de vart attåka till nesbyen för att äta. Sen vart de hem till soffan o där ligger jag än :) o kommer antagligen ligga kvar här tills de är dags att gå o sova

Nä nu ska jag suga i mig min martini o sen gå å sussa :)

P&K

2009-09-17
 23:11:40

Jag har världens bästa sambo

Min sambo Emma är nog den bästa. När man kommer hem så har hon gjort mat, hämtat mitt paket på posten och skrivit lapp att jag måste äta :) Hon är ju bara för gullig!

I Helgen blir de dubbelt jobb. Först jobba på salongen i Hemsedal mellan 9-15 sen blir de hem få lite vila sen vidare till Hjörnet (resturangen därE jobbar) o jobba lite där. Ska va lite ryddhjälp o tappa lite öl. Plumbo kommer dit på lördag o de är tydligen ett så populärt band här i norge. Så de kommer bli massa folk där i helgen.

Mår fortfarande inge vidare, men de går. Jag står iaf på benen :)

Fick höra något hemskt idag. För tre vekor sen så kom den första sön hit... Men såklart så va de ju på en fjällstopp men iaf, de måste ju betyda att vintern är runt hörnet. Hade frost på bilrutan i tisdags :P Men en bra grej med vintern är att jag får ta på vinterdäck på bilen. Jag har bara ett bra däck så min ratt skakar as mycket  och bilen drar mot höger så Vinterdäck is the shit :P

Nu ska jag gå ut i kylan o ta mig en nattcigg :)

P&K

2009-09-17
 00:44:17

sjuk??


Tror att jag håller på att drabbas av en rejäl förkylning, big time... Har vart lite små förkyld nu i en månads tid men nu känner jag hur den kommer smygande... Vill inte va sjuk,har inte tid till de! Men idag har de vart en hemsk dag, kände att jag inte kunde ge 100% på jobbet idag och jag hatar, jag verkligen hatar när jag inte jkan göra mitt jobb ordentligen. De är pinsamt! Får massa idér när jag ser kunden men så fort dom sätter sigi stolen så försvinner jag in i mig själv o de blir inte bra helt enkelt. Konstig känsla när man bara sjunker in i sig själv, hela min energi går t till att klara klipptimen med kunden. Blir helt slut som om jag skulle ha sprungit ett maratonlopp... Ja menar man ska inte bli trött av att småprata men inte ens de klara jag idag. Får hoppas att de blir en bättre dag imorron.

Snälla mamma Emma tvingar i mig nått naturskit som ska motverka förkylning o ge bättre imunförsvar. Håller ju på o spyr eftersom de smakar fisherman friend's shot!!!! Hon är som en liten mamma Emma, spelar ingen roll om man är 10 eller 21 jag får aldrig sova på soffan. :)

Nä nu ska jag gå å sova, får se ifall sömnen kan göra en friskare, imorrn så är de jobb uppe i Hemseda!

Natta :)

P&K

2009-09-15
 00:55:57

Borde verkligen göra de...

Borde gå å sova nu, ska ju upp på jobb imorgon. Men nu har vi fått teve så de är lite svårt att slita sig ifrån den precis som om den skulle försvinna :) Har ju inte kunnat sätt på teve sen i november så de är riktigt najs och kunna se på mina älskade serier :)

Ikväll så har jag och sambo Emma avnjutit en delikat middag :) Laxpakke med rotfrukter *yammiii Sen som tack för en trevlig kväll så hällde jag pepsi max över hennes mobil och dator, tyckte att de kunde vara en fin avslutning. Förstår inte vad det är med mig idag. Jag har bara sönder saker, åker fel, totalt förvirrad. Jag har ju inte bara sölat ner Emmas grejer utan jag hade även sönder Emmas jättefina prydnadsäpple som hon fick av sin Farmor... Så jag hoppas jag har en lite mer tursam dag imorron.

Imorron så väntar det ett tio timmars pass på salongen. Känns som om jag har vart ledig i evigheter nu. Ska se ifall jag kan ta ut lite semester och åka hem och hälsa på familjen utan att behöva stresa ihjäl mig som jag brukar göra när jag är hemma. Vore skönt att få komma hem o umgås med familjen. Göra saker... Skulle ha åkt till cypern egentlligen men de blir av nästa år i stället så då har jag lite semester kvar att spendera :)

Nä nu är de slutpredikat för ikväll. Tänkte försöka lägga ut lite bilder från i helgen :)

2009-09-14
 13:59:42

Fortsättningen

Ja tänkte jag skulle berätta vad mer helgen hade att bjuda på.

Lördag
Va ju rätt dålig när jag vaknade på morgonen, men efter att ha åkt ner till centrumo handlat lite så vart jag piggare. Vi hade även lite gymnastik på gräsmattan :) Försökte hjula något jag ALDRIG i hela mitt liv kunnat. Gick sådär kan ja ju säga. Försökte även att lära emma hur man gör kullerbyttor. Vart ju rätt så yr när man ska göra tre irad :) Vi åkte iväg till Nesbyen senare på kvällen där de vart någre drinkar och shot (Fast ja sa nej Emma) Sen så vart de att åka in till Gol, Ja o Emma sprang in på Pers 5 minuter innan baren stänger. Beställer in fem Kapten Morgan, dansa en snabbis... Ute så pratas de för fullt omefterfest, Så jag o Emma följer med massa killar och vi tänker wohoo fan va najs med en efterfest med bara killar :) Men fyfan va segt de va. dom bara satt o mummlade så vi drog efter en halvtimme. Så då va de fyra trötta fötter som ville hem till sängen. De tär på fötterna o springa runt i höga stiletteklackar :)

Igår Söndag
Vaknade rätt skapligt runt elva tiden. Stor skinande sol utanför. Helt underbart.. Drog ner till centrum för att inhandla lite lyxfrukost. Sen va de bara slappt hela dagen lång. Kaffe drikande och lite tupplurer på soffan. Senare på kvällen så kom Tina o Elina hit o vi hade saft kalas för Emma. Emma hade bakat såå fina muffins (läs: rätt så misslyckade) Med rosa glasyr o hjärtströssel, goda var dom iallafall o de är ju huvudsaken. De krävs lite grann att man ska misslyckad med färdig muffins smet :) Haha men vi kan skylla på att de är norsk skit så de då :D Men ja tycker att du är duktig iaf gummsan

Idag Måndag
Har vart o sagt hejdå till Linda. Har haft en så grymt kul helg men nu är de tillbaka till verkligheten igen. Undra vad man har att se fram emot nu?? Såklart så ser jag fram emot Januari, längtar så oerhört mycket
Så nu ska jag nog ta o rydda upp litt här hemma så vi kan sätta oss i solen sen o njuta :)

Bilder kommer snart

P&K
2009-09-12
 13:23:37

Gårdagen

Grattis min lilla sambo där, välkommen in i vuxenlivet :) ett år närmare 30 <3

Jag är så vidrigt bakfull, är tillomed fortfarande full tror jag... Skulle aldrig tagit den sista kaptenen eller dom 2 shotarna. Men... Jag hade det grymt kul igår. Började på Pernilles där de vart lite drinkar och massa prat. Efter de så drog vi tvärs över gatan till Pers...

Nämen oj va klockan är mycket, ja måste till vinmonopolet! skriver mer när jag kommer hem igen...

Tillbaka :) nu är jag lite mer människa men mår fortfarande dåligt. Vart en sväng ner till centrun o köpt lite mer bubbel och pizza :)

iaf in på pers och där vart de lite mer drinkar o shots, dansa litegrann, sjöng litegrann sen va klockan mycket o de vart dags för en tripp ner till shell för lite fyllemat. Efter en någonsådär kisspaus bakom en björk så vingla jag ner till shell. Ingen bra kombination alkohol och högklackat är inte såå bra :) sen vart de efterfest men ja va där i en kvart högst, ja va så dålig att jag inte ens kunde prata så de vart en taxi hem o stupa ner i sängen.

Snart är de på't igen, men blir nog lite lugnare ikväll...Kanske! Ska väl inte blanda så mycket som jag gjorde igår. Nu blir  de lite wallander sen ska man bli som människa igen :)

P&K
2009-09-11
 21:02:06

...

***ÄNTLIGEN HELG***

 

2009-09-10
 21:02:27

Imorron smäller de :)

Imorron så är de äntligen FREDAG :) som jag har längtat. Ölen är på kylning, vinet är på kylning och bubblet är oxå på kylning. Så som de ska vara :)

Nu har Linda kommit hit, va såå kul å få träffa henne igen, va ju ett bra tag sen sist. Hmm funderar på å gå o lägga mig så de kan bli fredag... Jiiiieee!

Nu vanksas här pasta med kyckling o massa gott, plus massa skitprat såklart :)
Ska försöka att komma ihåg å fota helgen så jag kan lägga upp lite bilder :)  Alla ni som inte vill ha Beas fyllesamtal fredag. och lördag natt, stänga av era mobiler :)

Näe nu ska här intas lite mat sen blir de mys :)

Godkväll Norge (sverige oxå då)

P&K
2009-09-09
 22:00:03

Längtar som ett as till helgen

Jeej bara torsdag kvar, sen så smäller det Big Time Åhh jag bara längtar tills i helgen. Imorron kommer Linda hit vid sju tiden skulle jag tro. Ska bli så kul att träffa henne, har inte sett kvinnan på evigheter :)

På fredag blir de klädjakt, måste hitta en outfit tills både fredag och lördag... Vad ska man ha på sig?






Får hoppas att inspirationen kommer krypandes när jag väl har somnat :)

Nu ska jag ut o ta mig en kvällscigg...

P&K

2009-09-08
 21:20:20

Rygg till salu, bytes gärna mot en ny...

Har så sjukt ont i kroppen idag. Känns som om jag har blivit påkörd av ett tåg eller nått. Ryggen värker, skuldrorna värker, hanlederna värker och fot ledernakrampar... Hej jag heter Beatrice och jag är 80 år gamal typ!

Kanske dags att ringa läkaren o göra en hälsokoll. Va ju några år sen de gjordes. Sista gången var efter Bulgarien resan -06 och då tittade han ju bara på mig. Men vem ställer upp som frivillig och följer med? Är lite rädd för läkare. Får en storm klump i magen varje gång ja vet att jag ska till läkaren och gråten i halsen. Låg och stor grät när dom skulle sätta in p-staven i armen... :) Lite mesigt I know

My lovely klant :) massa kärlek till dej stumpan!  Står bakom dej vad du än väljer <3

P&K
2009-09-07
 18:27:49

Jag har såååå tråkigt!

Jag har tråkigt... Jag har städat, diskat och badat bubbelbad. Va ska jag göra nu då?

Känner att jag behöver flytta på mig snart, är så rastlös. Tror att göteborg kommer bli bra. Helt nytt ställe, massa människor. Jepp jag tror på Göteborg!

Tror att jag behöver en utmaning, kan nån ge mig en riktigt utmaning? Behöver att nått händer nått stort.
Hmm...?? ska funderar ut nått som jag kan engagera mig i.

Mmm va skönt de va att bada bubbelbad, läste lite, lyssna på musik o bara njöt!



2009-09-07
 14:29:33

Måndag

Sitter hemma idag igen, rengnar igen som de har gjort dom senaste veckorna :( Men men jag kan ligga inne under min filt o se på film hela dagen utan att få dåligt samvete :) De är riktigt skönt att bara få ligga i soffan med massa bra skräpfilmer och dricka massa te... De är mys de :)

Förrutom att ligga i soffan så har jag försökt att få en fin bild på Sessan, men vild som hon är så vart de några dåliga bilder o ett sönder tuggat finger :) Hon älskar att tugga på folks fingrar o händer...

Imorron så är de jobb igen, jobbar i hemsedal imorron, så de blir kul! Känns som om de va längesen jag jobbade där. Så jag har ett 10 timmars pass på salongen imorron men de går fort, sen är de bara ons, tors, fredsg kvar sen är de fest hela helgen. Emma fyller 21 o Linda kommer från Sverige så då blir de fest. På fredag blir de utgång på Pers, har inte varit där så mycket men ja hoppas att de blir kul och sen på lördagen så blir de att åka till Nesbyen och festa där. På söndagen efter att den värska bakfyllan har lagt sig så blir de bullkalas :) Japp Saft och bullar, de är Emmas idé :D Så jag ser fram emot helgen såå mycket. De va längesen ja va ute. Kul o träffa lite nytt folk, kommer nog va lite folk eftersom de är lönningshelg!

Sakanr er där hemma! Vill åka hem o klappa på Annas lilla mage, Kan inte fatta de än att jag ska bli moster... Jag har längtat så länge på att få bli de och nu i Januari så kommer bäbisen! Jeej kan inte förklara hur mycket jag längtar!

Så här liten var Sessan när vi hämtade henne

 



Så stor har hon blivit nu, som sagt de va inte så lätt att få ta kort... Hon attakerade kameran direkt efter att jag tog bilden...


Nä nu blir de att krypa ner under filten igen och dricka mitt hibiskus te (min nya favorit) och titta på Marly & Me

P&K

2009-09-07
 01:04:31

Segaste söndagen på länge

Har verkligen inte gjort nått vettigt på hela dagen...

Va o träffade Tina förrut, gick en sväng till stallet och rydda lite åt hennes enorma häst :) den är så sjukt stor men såå fin! Sen åkte vi hem till henne... Satt och kollade igenom babykläder, hon får en till liten dotter om 5 veckor, å allt va så litet och så sött! Sen kollade vi på lite bilder från de att Elina va nyfödd :)

Sen vart de till att fara hem, måste juh föda den lilla bäbisen vi har här hemma :) och här sitter jag. Sitter och tittar Dream Girls och bara orkar inte göra nått! Skulle behöva gå ut o gå en liten sväng imorron känner jag.

Åhh vill köpa så mycket just nu men måste spara mina pengar, ska köpa en ny bil, ska bjuda Adam o Jossan till London, Ska hitta på nått kul med lillasyster. Synd att hon inte kan följa med till london men kan ju förstå att de inte är så lätt, för i maj så har hon juh en liten 4 månaders bäbis så vi får hitta på någe annt kul hon o jag :) så nu måste de sparas, inga fler skor på ett tag :( snyft!

Sitter o tittar på lite utbildningar i göteborg, funderar på om jag ska flytta dit nästa höst och börja studera till stylist, Kul o hålla på med teater och teve!

Näe nu ska jag myska vidare med min lilla prinsessa :)

P&K
2009-09-06
 16:10:15

Söndagen

Tog mig en lång o skön sovmorgon imorse, vaknade runt halv ett. Städade o plockade lite sen tog jag mod till o gå å väcka mitt monter till sambo. Knackade på lite försiktigt och prata med min lenaste stämma att klockan var ett och de va dags att gå upp. Fick bara massa grymtande till svar :) Efter 10 minuer så va jag inte så snäll längre, mohahah! Gick in o drog upp rullgardinen, öppna fönstret och drog av henne täcket och tog båda hennes kuddar :) Hahaha jag är så snäll!

Idag blir de inte så mycket gjort skulle jag tro. Har suttit vid datorn sen jag gick upp :)

Skönt väder har vi fått idag. Man märker att de börjar bli höst, såg dom första gula löven när vi promenerade upp till kyrkan igår... Med tanke på vilken skit sommar vi har haft här i norgeland så hoppas jag att de blir en fin höst!
Jag dör om de ska regna i en månad till... Är trött på gråvädret som vi har haft i en och en halv månad nu :(

Får lite besök senare också, Tina och Elina kommer hit och då blir de massa mys och kaffe :)

Nä om man kanske ska åka och handla lite mat snart, as tråkigt att köpa! men tyvärr nödvändigt :)

It's time for some changes....


P&K

Ska lägga in lite bilder ikväll på nya lägenheten och våran lilla prinsessa Sessan
2009-09-04
 18:26:37

Besviken...

Skulle ha fått besök i helgen men nu blir de ju inte så, är så jävla besviken och arg! Ja jag är arg!!! Känner mej så sjukt ensam... Jag är ensam! Har verkligen sett fram emot att du skulle komma men nu är de som de är helt enkelt...

Skönt att jag är fri i helgen, ska ligga i sängen hela helgen och tycka synd om mig själv!De förtjänar jag!

Är trött, både i kroppen och i huvudet... De är för mycket nu, vet inte längre hur mycket jag klarar av. Jag sliter så mycket med mig själv och mina tankar... Och de tar på krafterna...
2009-09-02
 22:59:29

Jpbb, jobb, jobb

Gör inte mycket annt än jobbar känns det som... men inte fan blir jag rikare för de :) Kan ju kanske bero på att jag spenderar allt :)

Sitter hemma i nya lägenheten, allt är uppackat och klart, eller några hyllor ska upp men de är allt!
Trivs väldigt bra här... Kunde inte ha fått de mycket bättre :)

Har svårt att sova... Drömmer massa konstigt hela tiden och har en konstig känlsa, någonting dåligt kommer att hända... De känner jag på mig....

Får besök här i helgen som kommer. Daniel kommer hit och sen så kommer Emmas pappa o c/o på besök...

Har ju skaffat katt, eller emma impuls hämta en katt så de är full rulle hela dagarna. Hon springer överallt, klättrar i gardinerna och i våra ben :) men så söt är hon då :)

Saknar er där hemma!

P&K