2010-09-29
 21:08:00

Ledig dag

Har vart fri idag och jag har i princip sovit bort hela dagen men ack så skönt de va :) Va inne i sentrum en sväng och fixade mobilen och ja Annie de vart en xperia mini pro :)

Är väldigt nöjd med den kommer säkert bli bättre när jag kan den lite bättre och så!

Annars så går de väl fint, fortfarande inga möbler men nu inväntar vi bara ikeakortet så ska de shoppas :) Mohahaha! Så vi kommer väl ha allting iordning till jul skulle jag tro!

Ska ner och handla mig nått att äta...

P&K
2010-09-27
 20:35:23

Bakis på en måndag, vad hände?

Som sagt så va Emma här igår. Vi gick runt i sentrum och tittade lite, gick på en liten upptäcksfärd, åt sushi och gick till akvariumet =) Va en helt underbar dag med massa av sol, prat (som vanligt)

Vi åkte hem till mig vid 6 tiden och skulle fixa E's hår och hon skulle va klar till lite innan 9 för hon skulle med färjan, blev vi klara i tid? Neej =) Haha så E fixa hotellrum och vi begav oss in till Sentrum för att ta ett glas vin med Älskling. Gick till Lille och de börja lugn, vi satt där med ett glas och prata sen vart de ett glas till oh sedan så klart så kommer flaskan in :) Fulla och glada skulle vi leta reda på E's hotell och efter en liten genväg (läs:Omväg) så hitta vi dit. Älsklingen och jag börja knata till bybanan men så klart så gick den sista kl 01.00 och min klocka var väl ungefär 2 någonting, tjii fick jag så de va bara att börja gå!


P&K

2010-09-26
 11:11:41

Emma kommer idag =)

Jeeej idag är de äntligen söndag vilket innebär att i detta ögonblick sitter min underbara klant i en bil mot bergen! Wohooooo!
Längtar tills vi ska gå och äta sushi, prata massa!

Va på jubileums grej igår. De va helt okej, kul att komma ut och få träffa lite folk. Röda mattan, vimmelfotograf, filmad när man gick längst roda mattan, hela packet var med :) Vid två tiden så gick vi vidare ner mot byn ch caroline och hennes karl och jag gick in på contra som va smäckfullt! Men de va inget mot hur bybanan va dom som skulle på lite längre fram va tvungen och trycka sig in!

Måste köpa en ny telefon och funderar på en xperia mini Black. men de värtsa är att om jag väljer de ambonemanget så kommer de kosta mig 5 kr i minuten att ringa hem till sverige'1 och de är ju lite surt kan jag ju säga!

Nä upp nu och fixa lite innan jag beger mig imot byn!

So long!

P&K
2010-09-24
 01:38:53

Snart är de söndag!

Sitter och väntar på att Daniel ska komma hem, han har vart ute med Rikard och c/o... Kan inte riktigt sova när jag inte har han här breve mig, men han kommer om en timme ungefär! Oj shit kl är 01.32 och jqag ska upp klockan 8 imorrn. Shit manhattan!

På Söndag så blir de soool i bergen så de innebär att de blir sushi take away and some park häng med Emma. Ska även hjälpa henne att sätta i löshår! Vill oxå ha! Så Nu kommer min ack så vackra vän bli ännu vackrare =) Haha! Guud ge mig söndag nu! Jag vill träffa klant! Har inte träffat henne på snart två veckor! Och de är länge för att va oss!

På lördag så blir de ju ut på de där jubeleums grejset. Måste inhandla lite imorrn =)

Nää nu ska jag försöka att blund lite!

Natta!

P&K
2010-09-22
 22:56:35

Detta vill jag hitta i min garderob


Vill ha vill ha vill ha vill ha vill h vill ha
2010-09-22
 22:40:52

Sverige/Norge

Sötaste idag då, är påväg till jobbet en gubbe tutar på mig, svänger in på parkeringen och hoppar ur bilen och jag börja nästan skratta när jag fick reda på vad han ville =) Nyfikna nu va =)
Han undra om han kunde få köpa en cigg utav mig för hans fru hade gett han rökförbud vid 70/80 års ålder =) Haha en riktigt morfars typ var han. Så såklart så gav ja han en cigg och han var så nöjd hoppa in i bilen och tuttla vidare =)

Läst just min gode vän Emmas blogg och Emma jag känner precis som dej. Saknar de där att bara kunna träffa familjen. Mysa med Freija, dricka kaffe med mamma, åka ut till pappa osv... Visst vi har valt att leva i norge, 100 mil hemifrån! De är långt och hemlängtan blir bara större och större men ändå så kan jag inte se den där flytta-hem-till-sverige sträcket komma något närmreutan mer tvärtom den försvinner... JA
ag trivs extremt bra här i norge jag gör de men ändå så vill jag hem tillsverige men ändå inte! Krångligt jo tack jag lever mitt i de!

På Lördag så är de jubileums galej här i bergen såkalrt så ska jag dit, vet bara inte vad jag ska ha på mig, vilka skor jag ska ha eller hur jag ska håret. Naglar och ögonfransar ska inköpas =)

På Söndag så kommer min lilla emmagull hit! Saknar henne jätte jätte mycket! Då blir de verkligen en heldag med mys =)

P&K

Fjant och klant = Sant ♥

2010-09-20
 23:42:10

Natta

Ska gå och lägga mig nu, sur och irreterad över att va sur och irreterad  över en jävla skitsak egentligen!

På söndag kommer min Ems hit då blir de vin och sushi! Ja tack!


Ultramegabiggagammal bild bjuder jag på så här i bitterfitta tider

P&K
2010-09-20
 21:03:59

Bara massa måsten

* Ska ladda Ipoden
* Ska betala räkningen


Bästa pojkvän hade gjort mat till mig när jag kom hem, underbart gott va de med kyckling :P

Har vart en bra dag på jobb men blir lite misstänksam mot dom där jävla eksemen som poppar upp =( Vart kommer dom ifrån? Varför får jag dom?

På söndag kommer finaste Emma till byn och de ska bli najs med lite Emma-och-Bea tid. Va allt för länge sen de hände!

Ligger i sängen och gör inte mycket, massa fnderingar som snurrar och jag kan inte riktigt tänka klart för tillfället!

P&K
2010-09-19
 20:57:44

Ledig dag

Idag har jag vart ledig och tillbringat mesta delen av dagen i sängen (läs luftmadrass) men sen kan jag ju skylla på att de är den ända möbeln som vi har, om jag ens kan kalla de möbell :)

Va ute en sväng igår efter jobbet. Va längesen jag skratta så mycke kan jag lova. Full och glad så åkte jag hem tidigt va väl hemma vid halv ett.

Jobb imorn...

Nu ska jag se på film och zappa mellan filmen och valvakan. Måster väl så den antar jag!

P&K


Emma jag saknar dej min vän <3
2010-09-16
 00:26:08

Lugn dag på jobbet+ingen godnatt puss+pms= MIG

Har vart en lugn dag på jobb, alldelles för lugn. Vet inte vart alla har tagit vägen!? HALLÅ kom och klipp er förbövelen!

Blir så sjukt irreterad på mig själv, att jag alltid ska va så hatisk mot mig själv, trycker ner mig själv totalt i botten. De kommer in en kund och jag tänker på en gång att NEEEEJ jag kan inte klippa honom, de kommer inte att bli bra, stripa håret??!! NEEEEJ dom kommer säkert bli gula!! GAAAAH varför fick just jag den kunden! Så går tanke gången i mitt huvud när jag får vissa kunder men jag kan klippa, jag kan stripa ett hår. Han gick därifrån idag jätte nöjd med sitt hår! Så varför i helvete ska jag hålla på och trycka ner mig själv sådär?

Är ett riktigt pms monster ikväll, helt plötsligt slog de till och pga de har Karln vänt sig om för att sova utan ett endaste godnatt och inte röken av en godnattpuss!
2010-09-13
 22:28:35

Bybanan

Ska alldelses strax springa iväg till bybanan och hämta baby. Gllar inte riktigt att gå vid statoil för man går egenom en mörk liten gränd först och då får jag för mig att de finns massa våldtäcksmänn och uteliggare som kommer för och ta mig! Larvig ja vet men hallå jag är uppvuxen på landet och där händer de inte så mycket skit! Båda två är lediga imorn så får se vad som händer, se om vi ska testa ikea beror väl på hur vi är i humöret=) Vi har sånna olika smaker på möbler! men vi får se de är inge kul väder direkt så kanske bara blir inne och ser på film hela dagen (= Skulle behöva fixa iordning på mina kläder för dom ligger n i en ända stor hög, så hittar inte vad jag ska ha utan måste då riva upp den högen varje gång! Inte okej

De luktar vitlök i hela lägenheten efter min lilla matlagning =) Muuuumma!

måste bara påpeka att jag har startat projekt-först-trappa-ner-sen-sluta-röka-(igen)-projketet!
De går faktiskt fint! Från att ha legat mellan säkert 10-15 cigg om dagen så ligger jag nu på fyra-fem om dagen! Så hejohå kämpa på så ska vi e att de kommer och gå bra!

P&K

2010-09-13
 20:42:31

Måndag

Ligger här så fint på min luftmadrass, hoppas att kunna få åka till ikea imorn och få fixa med ikea kortet så vi kan få lite möbler, inte okej att göra allt på en luftmadrass, dessutom börjar min rygg säga ifrån att den inte gillar att ligga på luft!

Hade min officiella första dag på jobbet och de har gått fint, va ganska stilla hela dagen så har inte vert någon stress. har väl haft fem klippnigar och en fön. Så de har vart en lite för stilla dag på jobbet. Har faktiskt fått min första stjärnkund idag. Lite stolt över att få stammisar när man bara har jobbat 1 dag =)

Ska snart gå ut i köket och laga mig lite mat, blir helt enkelt simpelt stekta brödskiver med ost och vitlök! Otroligt onyttigt men otroligt gott!

Har de tråkiga beskedet att jag inte kan åka hem till jul =( Jobbar hela den helgen så jag vet inte vad jag ska göra, ställer väl in hela skiten, kommer väl antagligen att sitta själv då baby med säkerhet kommer jobba! Kul jul...not! Så min kära familj ni få ju gärna komma hit om ni vill så kan ni få fira jul iNorgeland! Men de är väl lite för mycket att hoppas på!

Nä nu vart jag bitter så nu ska jag lägga mig i min dvala!

Hej!

P&K
2010-09-12
 14:46:19

gaaah

Herregud klockan är halv tre och jag ligger fortfarande kvar i sängen!!


Ska väl försöka ta mig upp ur min underbara dvala och kliva ut utanför dörren kanske =) Funderar på om jag ska ta mig en liten promenad i regnet??

Baby har åkt på jobb och kommer inte hem förren kl 10 tidigast ikväll =(  Ska bli skönt och börja jobba imorgon så jag kan få spara ihop pengar till ett träningskort, spanar alltid in där nar jag gå förbi! Dags att bli smal nu!

Kanske ska försöka hitta kameran och ta med den ut på en liten promead så ni kan se bergen från min syn :)

P&K

2010-09-12
 10:53:43

GRATTIS EMMA!!!!!!!















2010-09-11
 22:19:00

Lite ensam

Överallt hör jag männsikor festa, ser fest glada människor gå förbi, på stan idag inhandlades de dricka för kvällen, nya kläder, smink. Jag saknar de! Känns som de va så länge sen jag gjorde någe sånt. Förfesta, göra sig iording bara tjejer. Stå där med ett glas vin och fixa, röka, prata snusk som bara vi tjer kan. Men när jag tänker efter så va de ju sist ja va i sverige och de är ju inte länge sen. När vi var hos Bella och hade en grymt rolig kväll =)





Är lite ensamt om dagarna när man inte känner någon här. Jag har ju liksom bara Daniel och ingen annan så de kan kännas lite ensamt. Tur att Emma och Tina bara bor 4 timmar med tåg härifrån så om ångesten kommer så vet jag vart jag kan åka och plus att de faktisk bara är 1 timmed flygtid här ifrån och hem! Men jag ska inte klaga jag trivs bra och kan faktiskt tänka mig att bo här lång tid!

HAr vart på ikea och kikat idag och guud de va inte lätt kan jag lova! Två olika viljor och helt olika smaker men vi får hoppas och jag tror att de kommer att bli bra tillslut. vi har iallafall bestämt vilken säng, soffa, tvbänk och soffbord vi ska ha. Men sen när de gällde detaljerna så va vi lite oense. Speciellt när de kom till en fårskinsfäll, 'jag vill ha en hängande över soffan men de ville absolut inte Daniel så vem bestämmer hur de blir då? Jag som VILL ha den eller han som absolut INTE VILL ha den!? hjälp någon hur löser man något sånt? ioförsej så kommer jag i vilket fall som helst att köpa den för ja vet att den kommer passa fin fint i våran gråa soffa.

sneak peak på soffan och sängen men i får inte se någe mer tills allt är klar

Vävtapet, jag vet att jag har nämt de förut men jag måste säga de igen. Vävtapet!? Vem fan va idioten som tyckte att vävtapeten skulle va en smart snygg design?? Jag skulle gärna vilja ha en snack med personen och fråga hur fan han tänkte!? De är gräsigt fult!

Köpt en ny luftmadrass i väntan på säng, den vi har hade hade tydligen mer hål än ett då vi har sprungit upp hela natten för att blåsa upp den jävlen så idag hitt jag en lite mindre för väldigt billigt pris. Kommer hem och ska blåsa upp deen och inser med fasa att de finns ju ingen motor på den här, menar dom allvarligt att jag med mina lugnor ska blåsa upp den här! Ja så går de när man köper billigt så jag fick sätta mig fint på golvet och blåsa upp de lilla aset. Tog väl mig säkert 40 minuter att blåsa upp den efter som jag var tvungen att ta lite host pauser och inte-svimma-pauser. Men slut klagat om de så är de faktisk nästan skönare att ligga på den när jag vet att de är min egna luft jag ligger på =) coolt egentligen!

ska se om jag kan hitta någe mer program att se på, får ju använda mig av tv3play.no och tv3play.se för att underhålla mig själv :)

Tittade på ny mobil idag och jag ska va en duktig flicka och faktisk spara mig till en sån, ska även spara ihop till en systemkamera =)

P&K
2010-09-10
 21:16:19

Klara


Nu är vi äntligen klara med huset i Rosendal =) Guud så skönt att va klara med de och slippa tänka på den skiten mer!

Haft en fin förmiddag med bästaste Emma! Va och åt lite mat och tittade på hennes fina soffa som hon ska köpa, den va bara sååå fin!

Nu har jag precis ätit god mat som baby har lagat och nu blir de glass och film =)

Livet är underbart <3

P&K
2010-09-08
 22:39:14

Första dagen på jobb



Min chef ringde mig i morse och undra om jag hade lust att komma och jobba i några timmar då några andra va sjuka. Javisst säger jag och börjar göra mig iordning. De sjuka är att jag hade legat klarvaken sedan 9 tiden på morgon och efter de att jag hade gjort mig iordning så bara pang! Vart galet trött orka inte ens va nervös. Har av någon konstig anledning börja vakna tidigt på morgonen, vid 8-9 tiden så är jag vaken och ja de är tidigt för en som lätt annars kan sova till 13-14 på dagarna.

Ja tillbaka till jobbet =) De va jätte kul att f börja klippa igen, hade bara 4 kunder idag så de va väldigt skönt att få börja lite sakta så man lär sig produkter, kassa, hur allt fungerar runt omkring =) Börjar få lite haj på hur kassan fungerar och jag tror att jag kommer att trivas som fisken i vattnet.

Ska bli spännande och se resultatet av Daniels luftmadrass-lagning, ja fick satränga order om att jag inte fick lägga mig i sängen så här sitter jag nu på en pinnstol och har träsmak i a*slet helt enkelt =)
Men lika glad är jag för de =D

Tillbaka på fredag morgon till rosendal och fixa de sista, våran hyresvärd ville tydligen att vi också skulle tvätta väggarna!? I said what!!!? jepp Norrmän är ju lite knepiga =D haha, nä inte alla men de finns en del jävla stjärnor

Om en timme ska jag åka in till sentrum och möta upp baby på hans jobb... wohoo nått att göra =)
Nä har ju faktiskt plockat lite i köket,hallen och ja de va allt jag klara av att göra utan möbler =)

Överallt tycks jag höra detta eviga tjat om julen!?! Hallå, vi är inte ens i mitten av september och folk börjar redan planera! De fick ju mig och tänka såklart. Vill ju fira jul hemma men eftersom jag jobbar på ett köpcenter så måste salongen ha öppet lika länge som centret och eftersom jag är så pass ny på jobbet så är de inte de första jag vill att be om ledigt! Och Danel kanske måste jobba så de känns inte heller så kul om jag fick ledigt och jag åker till sverige och inte han. Tänker inte lämna honom ensam på julafton oavsett om han jobbar på kvällen! Hade ju vart mysigt ifall familjen hade kommit hit och firat julk men de kan jag ju söga på en gång att de kommer ju aldrig hända! Kluven! vill ju inte missa Freijas första jul =( ja där fick ni av mina jultankar en varm kväll i september!

På söndag är de ingen vanlig dag utan då är de min bästaste Emmas födelsedag. undra vad man ska köpa till henne då?????

Nä nu ska jag ta på mig lite kläder och snart bege mig till sentrum =)

P&K
2010-09-08
 10:29:41

Early morning in Bergen

En bild över fiina Bergen =)

Bild: Google.no

ligger i en jävla grop i sängen och jag kan inte röra mig utan att putta till daniel som ligger och sover. Som en jävla kratta har jag soivt inatt va väl uppe vid 02.30, 05.00 och så va de nångågn mellan 6-7.00 nu är kl snart 10 och om man tryker ner baken jag jag lova att de är golvet jag känner! Så bara för att klaga lite extra kan jag påpeka att jag kommer gå som en framåtböjd liten tant idag =)

NÄ jag undrar vad som står på dagens schema?? Åka in till sentrum för att handla lagningslapp till sängen, Daniel hittade nämligen hålet. i En söm var den lilla rackaren! Sen så vet jag inte vad jag ska göra! Har ju inga möbler än så länge så de blir lite svårt att packa upp! Nä nu ska jag väl upp och försöka få i mig lite frukost kanske!

P&K
2010-09-07
 22:11:19

Första dagen i Bergen



Så där då va första dagen som boende i bergen avklarad. Känns bara bättre och bättre för varje dag som går. Just nu så vill jag inget annat än att få ording på lägenheten så man kan börja bo!

Just nu ligger jag på min gamla luftmadrass som de dessutom är hål i efter att jag hade den hos jossan som var valpvakt! typiskt! Så under dom senaste timmarna som jag har legat här så har jag vart tvungen att pumpa upp luft ca 1 gång i timmen. Undra hur de kommer bli inatt?? vi kan ju inte pumpa upp den på natten då den låter som en dammsugare med dödsångest!

Jag är bara 22 men min kropp är lika skruttig som en på 75. Har ioförsej legat här ni ca 5 timmar och min höft ilar av smärta och min axel och stora delar av min arm domnar bort. Jag har prövat att lägga mig på mage, på ena sida, på andra sidan och på rygg... de finns liksom inte så många fler alternativ. just nu ligger jag i fosterställnig/på rygg en fin kombo som jah hoppas kan bruka mer än 5 miuter... Helvete nu skjunker sängen igen! Suck!!!!!!!!!!!!

Ska se ifall jag vågar gå och möta Baby sen eller om jag ska ta Bybanan. Gå helt själv kl 24 under tunnlar och broar (överdriver lite är bara en tunel och en bro) i ca 30 innan jag är i sentrum är lite sisådär nar jag inte är så känt medområdet. Blir nog bybanan 25 kr är de kanske värt =P

Är galet trött så ska se ifall jag hittar någe bra på tv3play.no

Kos & klem
P&K
2010-09-06
 15:57:17

***

Ja de blir ju inte mycket skrivande här nu för tiden men när allt har lugnat ner sig igen kanske man får lite tid över till att blogga =)

Ligger just nu i en hotellsäng och försöker att samla mod till att köra in i bergen sentrum för att sen ta oss till lägenheten =S Inte riktigt min grej! Men vi har fått en relavit fin två 10 minuter utanför sentrum. De ända som jag riktigt störde mig på va den extremt fula vävtapeten =/ Inte okej! Men de blir att köpa stora tavlor för att täcka tapeten =)

Börjar och jobba på måndag och de ska bli sjukt skönt att börja få inkomst igen, har slitit sjukt mycket för inga pengar alls dennan sommar, s de ska bli najs!

Ska ta en liten powernap och se om jag kan sova bort min förkyldning, sjukt att man kan bli dunderförkyld två gånger på tre veckor hade bara vart frisk i några dagar :(

Men men nu får vi se hur livet som storstadstjej blir =)

Lite bilder från semestern bjuder jag på =)