2009-02-28
 18:15:51

Mr. Big

                                             


När jag stod och klippte idag så slog de mig, helt plötsligt. Har vi alla en Mr. Big? Är just nu  inne i en Sex and the City nördperiod. Kollade klart på boxen igår. Men tillbaka till Mr. Big! Jag tror nog att vi alla har en. Han är den som får ditt hjärta att hoppa ett extra slag, Han är den som du så gärna vill stå emot men kan inte. Han är den som har svikit dej hundra gånger om, men du förlåter honom gång på gång när han ger dej den där speciella blicken, han är också den som tror att du alltid ska finnas där tillgänglig. Han är den som du aldrig riktigt kommer att komma över. På nått sätt så känner dom väl att de är dom som har makten och därför kan göra sånna grejer...  En annan tanke, undra om de finns en Mrs Big? och undra hur hon är!?
Jag kan ju säga att jag vet på en gång vem min Mr. Big är, Jag tror jag vet vems Annas och Josephines Mr. Big är....


P&K
2009-02-26
 21:02:37

Sex and the city + Familjen, hur mysigt kan de va?

Nu vet jag inte vart jag ska börja, mycket har hänt. Ska försöka ta allt från början!

* Köpenhamn va helt underbart,  herrkursen va hur bra som helst! Hade helt galet kul, första tabben va väl när jag o Camilla skulle spetsa kaffet med en slurk baily's. Fnittrande o glada över att va framme så påpekade en man att vi hade satt oss i en stilla vagn, där de skulle va tyst så folk kunde sova. Tabbe :)  Sen vart de en liten utgång i Köpenhamn, va riktigt kul. Klockan slog plötsligt tre o de va dags att gå hem. Kursen va väldigt intensiv men ja lärde mig massor, bara sög in mig informationen. Nu ska de börja att nötas in.  De va väl köpenhamn i stora drag :P

* Igår så vart de att gå ut en sväng på byn. Va hemma hos Åsa först och förfesta lite, sen drog vi iväg till Mattias. Jag hade riktigt roligt igår. Kul att få förfesta lite, oftast blir de att vi sitter här och dricker tills klockan blir jättemycket o vi springer ner till krogen. Men inte igår, då va de förfest! Va massa folk ute o de va längesen jag hade så roligt ute. Dansade o släppte alla hämmningar. Tyvär så blev en av Fossheims praktikanter lite väl rund  om fötterna o mamma Bea o mamma Emma fick ju lov att ta hand om henne. Men jag antar att de händer alla. Lite segt att gå upp till jobbet men de va värt de!!!

* Nu är jag hemma med hela familjen samlad. Vi sitter och har sex and the city maraton.... Mysigt de är när hela familjen är samlad! Så nu är de djupa samtal hemma om relationer, killar och masa annat.

* Har fått ledigt nu också så den 11 mars ska jag åka till Rosendal och hälsa på Daniel. Ska bli kul o träffa han igen. Måste erkänna att ja saknar han. Så de ska bli mysigt att åka dit :)

P&K

2009-02-24
 02:23:06

Hur kul som helst

Har haft det underbart i Danmark, är ganska så trött efter resan men ja skriver om hur de var när jag kommer hem från jobbet imorrn :)

Godnatt Världen!
2009-02-24
 02:21:23

Nästa hållplats, Köpenhamn!

Väskorna är packade, rummet är städat, passet och biljetterna är nerlagda och nu är de bara att sova som är kvar!
Ska bli så sjukt roligt att åka iväg. ska på en tre-dagars herrkurs i den danska huvudstaden. där vi ska ha teoretiskt och praktiska moment! Allt handlar bara om herr. De ska bli skönt at få utveckla sig lite mer inom just de momentet. Oftas känns det som om man göra samma ska hela tiden på killar. De ska va kort kring öronen och nacken och lte längre på hjässan. De blir bara tråkigt att stå å göra samma sak dag ut ovh dag in. Så nu ska jag bara suga i min all information som går  att proppa in i min hjärna ska anteckna som en tok för att bli en bättre frisör!

Hade värlens knäppaste kund idag, ja visste inte om ja skulle skratta eller be henne lämna salongen. Hon kom in i måndags för att hon ville flhytta ner en extension, som vi inte ens har satt dit! Jag sätter upp henne på en väntelista eftersom vi är fullbokade just för tillfället. Idag kommer hon in gormandes o frågar varför vi inte har hört av oss. Ja säger snällt att hon fortfarande står kvar på väntelistan och att vi fortfarande är fullbokade. Men de kunde hon inte fatta för att de skulle ju bara ta 5 minuter att flytta ner den, ja säger en gång till att tyvärr men vi är fullbokade, vi har inte 5 minuter över. Då börjar damen skälla ut mig och säger att hon är jävligt glad att hon inte satte in löshåret hos oss. Vid de här laget så blir ja riktigt förbannad. Tror hon att jag kommer att försöka klämma in henne när hon såtr o är otrevligt? Hon säger surt att hon kommer att sitta i salongen i en timme och om hon inte får fixa de kommer hon att gå därifrån, för listorna kinde ju inte va fulla i hemsedal, de är ju en så liten by! Nu är Beatrice riktigt arg, ja säger åt henne att fattar inte hon att jag inte kan trolla, trycker upp kundblocket i ansiktet o visar våra fullspäckade listor dom närmaste dagarna men de vill hon inte se. Jag hade en permanent vid tillfället o hon säger vasst att jag kunde ta henne emellan, Fine tänker jag, slänger fram grejerna o säger inte ett ord, tittar bara surt på henne. När jag efter många om och men har satt om dom frågar hon om jag inte har tid att sätta om dom andra oxå. Nä som sagt jag har inte tid! Hon frågar då om jag inte bara kan titta på dom, åter igen nej de kan jag inte. Hon ger sig men ber mig göra en fläta, jag slänger ihop en fläta lite snabbt då hion genast tar ut den o säger men du toupera ju inte, hon fatta inte att jag inte hade tid! så jag slänger fram kammen o ber henne toupera själv! men hon gav sig inte, skulle hålla på hela tiden så ja höll nästan på å slänga nått i huvudet på henne! De finns kunder till allt! vissa fattar verkligen inte!

P&K
2009-02-17
 22:28:41

salta pinnar och blogg

Har nyss kommit hem från jobbet o va passar inte då om inte lite salta stänger, bloggande o veronica maggio :)

Har vart fullt ös på salongen idag, vart fullbokad från morgon till kväll! men de är bara kul när de finns saker o göra, jag vann iaf idag, jag hade dragit in mest pengar i kassan idag :)  Imorrn så jobbar jag bara halvdag, ska ner till gol o ha färgkurs. Känns som om de är kurser hela tiden vilket är najs* Å på fredag är de köpenhamn för hela slanten

Anna, tack för receptet! emma garva så mycket så att hon nästan grät!

Mycket funderingar som går runt både i mitt huvud och här hemma. På senaste tiden har de stora ämnet varit BARN. Börjar man komma in i vuxenlivet när man börjar prata om barn, hus och sånt. Ska jag va ärlig så kan jag knappt vänta på dagen då jag skaffar egna barn men när är man mogen? blir man någonsin de? Som Elin o jag prata om ikväll Om man inte har några egna barn hur ska man då veta att man är mogen för att skaffa barn? Växer mognaden undertiden man är gravid? Känns som om många i min ålder  tar det stora klivet  och slår sig till ro och skaffar barn men på ett sätt ändå inte. Om tio år är jag 30, då vill jag ha minst ett barn, ett fint hus o en man jag vill dela livet med. Men hur ska jag hinna med? har ju så mycket som jag vill göra och hur ska åren räcka till, de är en stor och komplicerad fråga. Och de här är ingen fråga jag kan googla direkt o räkna med att få svar på utan att jag måste bara ta de som de kommer o hoppas på det bästa.

Nästa plan är iallafall en sommar/höst i Hemsedal med Emma, de kommer bara va att jobba, jobba, jobba till våran resa. De ska bli så underbart att komma iväg. Jag tror också verkligen att vi kommer åka, de här är inte bara nått vi pratar om att göra utan vihar börjat planera lite smått. Just nu ser de ut som om vi kommer att åka till
* Indien
*Kina
*Thailand
*Kambodja
*Vietnam
*Indonesien
*Hong kong
*Australien
Tror att de va dom länderna vi prata om!


Mina as läckra pyjamsbyxor :)


Den så kallade bloggstationen :)

Trött och sliten efter 10 timmars--fullbokad--arbetsdag


P&K

2009-02-16
 19:44:40

Ännu en måndag

Känns som om de är måndag typ hela tiden, veckorna bara springer ifrån mej... Har bara 37 veckor kvar på salongen... 37 veckor av 52 de känns på ett sätt som om de va igår ja börja men ändå känns de som om man har vart här i evigheter. Men jag trivs bra här. Nu har jag förhoppningsvis lite sällskap i sommar :) sen blir de vidare till Asien o Australien men den vackra :) ska bli så sjukt kul att åka iväg på nått sånt! Backpacka genom Asien!

Hade riktigt kul igår, va först på personalboendet o drack lite o bara prata, vid ett så känner Emma o Bea sig lite danssugna så de vart en liten utgång. Emma va bra sliten på väg hem. Hon va...ehh va ska man säga... ganska jordnära, speciellt i trapporna :) haha annars brukar de ju va jag som har svårt för trappor i fyllan o villan... men kul hade vi!

Sitter och försöker få upp mms jag har fått, går ju inte bra. Kommer upp massa skit om data konton o grejer på mobilen.. Fattar nada! men ska väl ge de ett försök till snart...
Sitter helt ensam hemma, de är rätt skönt faktiskt (inte för att jag har nått emot er familjen) jag sitter i min säng o funderar på livet i största allmänhet. De är helt tyst i huset!

P&K
2009-02-16
 19:34:31

Minder bitter, mer gladare

sådär, nu känns livet inte lika bittert längre,

Vart lite myspys med Elin o då vart vi båda genast på lite bättre humör. Gjorde de lite mysigt i vardagsrummet med tända ljus, åt fruktsallad med glas o kolla på film :) D kanske är c-vitaminerna i frukten som vi kanske hade brist på. Isånna fall ska jag ge ett helt lass åt Emma hon har vart bitter i två snart tre dagar!

Utgång ikväll, sitter fortfarande i pyjamas byxerna o ska strax hoppa in i duschen o sätta på de vackra ansiktet :)
Va riktigt längesen ja va ute ska bli riktigt kul att komma sig ut o träffa lite folk!

Näe nu ska jag ringa Foppi o se vad han hade på hjärtat förrut...

P&K

Helena, jag har försökt att skicka min emailadress men min mobil är på sista versen o jag fick aldrig någon leveransrapport men iaf här är min mail beatrice_pedersen@hotmail.com  :)
2009-02-15
 17:05:44

Bitter

Just nu så är alla i familjen bara allmänt bittra! Vi vet nog inte riktigt helt varför men Bittra är vi!

Ledig idag, sköönt! men har så tråkigt så att ta hand om disken nästan blir kul... Massa snö har de kommit oxå o vad gör man, sitter inne o klagar.

Jag är bitter över
*Att de är kallt (ja, men ta på dej kläder eller hämta ved)
*Att veden är blöt (ja, men ta upp lite ved så den kan torka)
*Att jag inte har nån god mat hemma (Handla då, du har ju precis fått lön)
*Att jag är bitter (Tänk posetivt)
*Att jag har tråkigt (Gör nått roligare då)
*Att jag saknar (Gör nått åt de då)

Nä om Elin o jag ska åka in till centrum kanske o se ifall vi hittar någon film att titta på nu såhär i bitterhetens tider


P&K
2009-02-14
 22:53:32

Lördag

Nu festas de för fullt hemma i svealand och jag sitter hemma o tråkar. Hade verkligen velat vara där nu men efter som man är bojkottad från familjen nuförtiden så får man ju inte veta saker o ting. Idag har de vart en ganska meningslös dag. Va på jobb, kom hem, låg o läste i en kvart, däckade o vakna kl 21.00 jupp de va den dagen liksom! Ska iväg o hämta den vackra kvinnan på jobb om en time se ifall hon ärpigg o vill underhålla mig eller nått!

Emma jag vill åka på våran resa nu! sätta oss ner o planera lite hur vi ska gå tillväga med allt! men ändå inte planera för mycket! Vill åka nu, nu ,nu!!!!!!! Du o jag o Solen kan ju inte bli mycket bättre eller vad säger du!

Happ alla hjärtansdag idag oxå.... Fick ju iaf ett gulligt sms :)

Utgång imorrn de va riktigt längesen. Har inte vart ute sen den 26 januari! Så imorrn blir de till att ta på sig de vackra ansiktet och gå ut o svänga de lurviga med familjen :)

Hur söt är inte denna då?


eller denna...


P&K

2009-02-13
 21:11:14

Saknar min älskade familj

Saknaden är stor

Pappsen <3Lillebror Adam <3Storasyster Josephine <3


Lillasyster Anna <3


Mammsen <3


Mormor <3


Saknar såklart resten av släkten också <3

P&K
2009-02-12
 21:49:56

Mys i sängen

Ligger i sängen o lyssnar på musik, ibland kan de va skönt att bara ligga helt i ensamheten o bara vara. Just nu spelas Veronica Maggio o Christian Walz riktigt skön musik. Har legat i sängen ända från de att jag kom hem från jobbet. Som de ser ut nu så kommer jag nog bli liggandes här hela kvällen tills de jag somnar. Ska nog gå å göra mig en stor kopp svartvinbärs te och läsa lite i boken :)

Mycket funderingar som kommer upp när amn ligger o tänker.  Vart jättesugen på att skaffa en liten hund. Så satt på blocket o tittade och längtan bara växte, men tyvärr så får ju den längtan vänta lite, vet ju inte ens vart ja ska bo, har ju inte ens ett hem att komma hem till!

EGON
 
TUSCHI

BOSSE

WILMA

GEORGE

RUT

Vet inte vad för sorts hund jag vill ha! men dom här fastna jag för...Har ju redan gett dom namn :P


Nu ska jag förtsätta mitt liv i sängen... Ska nog titta på film nu... Men innan de ska jag städa upp lite,bädda sängen o tända lite ljus o ha en romantisk kväll för en (deprimerande egentligen) o de ska faktiskt bli skönt!

Vart är Klant?

P&K

2009-02-12
 00:24:58

Mums*

Har precis kommit hem ifrån en jäte trevlig middag på fossheim med Elins familj. Fick jätte god mat! så nu är jag så mätt så tror att jag snart håller på å somna :) Känner verkligen att jag saknar min familj just nu. Häromveckan va Emmas familj här o hälsa på och nu är Elins familj här... När kommer min familj?? Känner  en viss hemlängtan just nu också bara för att de är släktkalas på lördag, min faster fyller 40, hade gärna vart där och träffat alla!

Snart är de köpenhamn som gäller, ska bli riktigt skoj att få åka iväg :)

Tack till er som har kommenterat mitt förra inlägg! Ni gav mig massa motivation :)


Kvällens OutfitKlänning (tjuvade från Emma) Från London
Knästrumpor från H&M
Jättestort pärlhalsband H&M


Håret


Har använt Dust It för att få upp volym i håret sen böjt topparna utåt med plattången,
Har även böjt topparna i resten av håret litegrann med plattången föratt sedan dra ut de med fingrarna
Lätt och snabb frisyr
P&K
2009-02-10
 22:12:16

Me going thinn


Ja lite skillnad är de ju iallafall... Får ju bara hoppas att de blir lite mer :P
2009-02-09
 13:37:58

Måndag...

Vart ingen åkning idag, hade tydligen mindre pengar än jag trodde :( men imorrn är de lön o då ska de faktiskt sparas lite. Känner att de är dags nu!

Sitter hemma med Emma o datanördar som vanligt. Men vi har fixat lite i hemmet faktiskt så lite duktiga har i ju vart eller hur gumms :)

Nu så har jag ju bytt rum också, trivs bra med att slippa sova i våningsängen och att jag har en hel madrass jag kan bre ut mig på!

Massa snö och solsken, hur mycket bättre kan de bli? Funderar på om jag ska ta på mig lite kläder och springa o lägga mig på åkern där de är massa snö och filosofera lite :)

Haha Emma och Elin har haft en vission (nu blir de trubbel tänkte Bea) Nä men de var en väldit bra. Vi ska göra en utebar i snön av snö :) Med fina små snöfotöljer med ölhållare :) Hur bra blir inte de då!? Tänk i April när solen ligger vackert över dalen, sitta ute o grilla o ta en öl och sola lite :) Mmmm bara längtar

Den här säsongen har gått så sjukt fort, snart är februari över sen är e bara två månader kvar. Hoppas bara att sommaren o hösten vill gå lite snabbt.

Nä nu ska jag kika lite på resor, Ja o Emma funderar på att dra till Indien i November o sen vidare därifrån till Asien o backpacka lite. NAJS*

P&K
2009-02-09
 01:47:28

Vad är det som händer?

Varför kan jag inte sova? Somnade vid halv sju imorse sen va jag vaken igen vid halv tio så tre timmar har jag sovit inatt. Försökte att ta en liten tupplur förrut men de gick inte och nu ligger jag här... KLARVAKEN!!!
Har tillochmed tagit ett glas vin så jag fattar verkligen inte varför jag inte är trött. Vin brukar ju annars ha den effekten att göra mig sömnig... Undra om de är för att de snart är fullmåne? Jag kan ju inte hålla  på och vända på dygnen såhär. Kommer ju få lite ångest ifall jag inte kan sova imorrn eftersom jag ska på jobb på Tisdag... Kul att gå till jobbet som en halvdöd zombie :(

Nä om man kanske skulle göra ett försök till!

P&K
2009-02-08
 04:58:23

Jag får väl räkna får eller nått....Klockan är runt fem på morgonen och jag kan verkligen inte sova. Har sett på tre filmer, tagit fram måttbandet och mätt nästan varje kroppsdel, räknat spjälarna i sängen ovanför (18 st)  men har inte lyckats bli trött. Funderar på om ja ska gå å ta mig en varm dusch men är lite rädd att jag ska väcka upp sambosarna, Elin ska ju upp om typ en och en halv timme. Vera o Emma har ju jobbat...En glad nyhet är väl att jag upptäckte att jag har  tappat sex centimeter till runt midjan så sammanlagt så från juni tills nu så har jag tappat 25 cm runt midjan, de är ganska mycket och mer sak de bli!

Imorrn/idag så flyttar Kristina in hit.... Så morgondagen /idag blir de till att packa ihop allt och bege sig ett rum bort :) Mot dubbelsängen....

Åhh har min helvetes kund på Tisdag igen, reklamation :( inge kul alls... Vart på så dåligt humör när ja såg de, så jag va tvungen att köpa nått fint som kunde pigga upp mig. Vart två jätte fina pyjamasbyxer från DAVID & GOLIATH.

Nä de blir väl att sätta på en film till och hoppas att John Blund kommer snart!


P&KKan fortfarande inte sova
Nu är klockan halv sju och jag är fortfarande vaken. Jag känner hur huvudvärken sakta kommer krypandes och hur trött kroppen är, men ändå så kan jag inte sova. Jag får väl ge det ett försök till.... Hatar attl ligga sömnlös och bara vrida och vända på mig...

2009-02-07
 00:32:09

Fredag...eller lördag nu

Har haft en mysig fredagskväll. Först åkte jag, Elin och Espen iväg till Fossheim o mötte upp Nadja, vidare till personalboendet med massa sushi med oss. Va mycket godare den här gången. Kameran hade vi med oss men tyvärr så tog vi inga bilder. Sen vart de iväg till hotellet för att ta ett glas vin och spela lite spel. Efter ett tag kom nästan hela Fossheim ligan till soffan då de vart mer spel och mys. Nu skaj ag gå å sova, ska ju upp imorrn o ta en klippning fast jag egentligen är fri men va gör man inte. Imorrn så vet jag inte rikigt vad som händer, Den som lever får se. Eller så kanske jag ska säga som min kära pappa alltid säger: Glöm alla bekymmer, imorrn kommer de nya

Ska föresten få en ny medlem till "Familjen", Vera ska flytta ut till personalboendet  (men hon kommer ju alltid tillhöra familjen oavsett vart hon bor)så Kristina ska flytta hit på söndag.... Så nu ska de bytas rum o stökas lite, ska få en dubbelsäng istället för en våningsäng med en halv madrass i. Så de blir najs. Dock så är de rummet lite mindre än de jag har nu men fatta vilken värme jag kan få i de rummet :) så imorrn kanske man ska packa ner lite grejer....

Hade en rikigt skitdag på jobbet, har nog aldrig vart så arg, eller jag va inte arg men de känndes som att få ett slag i ansiktet ungefär.. Stod i tre timmar och gjorde mitt bästa, jobba tillomed över min lunch, besviken är är nog rätta ordet... Men kunder är kunder och jag stod där med ett smajl fast jag egentligen bara ville be henne dra årt helvete! men imorrn är de en ny dag med nya kunder :)  

Saknar dej.... Hoppas att antingen du kommer hit och hälsar på eller att jag kan få ledigt några dagar så jag kan åka till dej....


Nä nu kallar sängen...P&K
2009-02-05
 18:29:47

Torsdag

vilket innebär att de är fredag imorrn vilket innebär att jag snart är fri i tre dagar :) ska bli ganska skönt. Ska upp i backen på måndag med Emma, ska bli kul o se hur mycket tålamod hon har :) men annars får jag väl ta fram mina hundvalps ögon o le lite så blir hon säkert tålmodig igen :P

Har jobbats som vanligt, går bara bättre och bättre. Om en månad så drar jag o Camilla till Köpenhamn på en tredagars kurs, ska bli riktigt skönt, få sova i  en riktig säng igen. Jag skulle nog lätt kunna bli lyxhustru o ligga i sängen eller på sofflocket hela dagarna, kunna jobba bara när man själv vill. Dra på utlandssemester bara så där. Hur underbart skulle inte de va. Får väl försöka hitta en äckligt rik norrman som vill spendera alla hans pengar på mig :) Hahaha ja drömma kan man j få göra. Nä jag har de bra som jag har de!

Fick reda på idag att jag kanske ska göra en bruduppsättning uppe på Harahorn i slutet på April

Ligger hemma i soffan o tittar på film, ska väl strax börja laga lite mat...
P&K
2009-02-03
 13:32:24

Helt underbart

Vissa har kommenterat att de är dags för mig att uppdatera min blogg... Men jag har inte haft varken tid eller ork så nu får jag försöka få med allt på 10 minuter måste nämligen göra mig i ordning för att gå på jobb.

Fredag  Resan började bra när vi had kommit fram till gol så hade Kari Beate lyckats låsa in bilnyckeln i bilen 2 gånger :) men som hur var hennes karl där o fixa de :) På tåget vart de mycket prat om allt, Jag tror jag somna på en gång :P jobbigt att åka tåg. Väl framme i huvudstaden så ska vi checka in (stavas?) o då har de blivit fel för vi skulle ha enkelsängar i varje rum så dom bad oss vänta lite men tro de eller ej vi fick helt fel rum iaf 1 rum av 4 fick enkelsängar :P men de gick ju bra iaf. Väl upp på rummet drar Camilla upp en flaska rött för att vi skulle komma in i riktigt shopping anda :) haha hon va en så sjukt roligt tjej :) Efter massa shopping så var de middag med vin på Egon. Hade verkligen jätte kul vi prata om allt från att föda barn till körkort och förstås hår, färg och frisör grejer :P Arbets skadade jag vet.
Sen lockade sängen eftersom vi skulle upp tidigt o gå på mässan.

Lördag Upp vid 9 för att hinna med en jätte god frukostbuffé *mums... Sen vart de att göra sig vacker för att gå iväg till Spektrum där mässan var. De va hur stort som helst. De måste ha sett ut som om vi aldrig har sett folk, vi gick nog mest runt och gapade :P Va hur mycket som helst där inne, visningarna var hur bra som helst (bilder kommer sen) Sen kollade vi på Norska mästerskapen i håruppsättning för lärlingar. Dom va så grymt duktiga. Efter många timmars gående gick vi o shoppade lite mer :)

Fortsättning följer...

forts....
Sen så vart de lite vila på hotellrummet innan vi skulle på lite förfix inne hos cheferna... Va rikigt skönt att få lägga sig ner efter att ha gått så mycket. Sen vart de att göra sig iordning för att sen knata över till Ina och Kari Beate, där vart de lite vin o bubbel innan vi skulle iväg på banketten och sen mitt i allt drickande så skulle frisyrerna göras. Sen iväg till Konserthuset för lite mingel och prisutdelning. När vi kom dit stod de ett stort eller flera stora bord med massa Tapas på MUMS* de var hur gott som helst. Prisutdelningen va jätte kul, tänk va mäktigt när dom som vunnit går upp på scen och alla 1000 frisörer som sitter i salongen bara ställer sig upp och applåderara och skriker. Så nu ska jag ta mig en funderare på om jag ska börja tävla, vore kul att testa iaf. Beatrice årets frisör 2010 nja låter väl inte helt fel :) haha drömma får man göra. Sen efter banketten så åkte vi hem, lite fyllehungriga så de vart Burger King :P
Sen vart de sängen för alla.