2010-07-27
 18:07:41

Tisdag

Hellojsan dåligt med inlägg men jobbar hela tiden, ska väl egentligen inte klaga för jag vill ju de själv och få ihop lite pengar =)

Har suttit nu  dom senaste timmarna och kollat och ringt på lägenheter i Bergen, Ja och Daniel ska åka dit imorn och gå på två visningar =) De är svindyrt att bo där har ja märkt. men jag vill så gärna bo där :)

Nu ska jag tvätta lite kläder och sen ska jag faktiskt schteka panncakes :) Mumma!

P&K
2010-07-14
 18:03:21

Soool

Äntligen är solen här :) Har legat ute och schteekt med Emma på terassen och guud va skönt de va kan jag säga.
Vart lite prat om öland hur vi ska göra och lite så och jag bara längtar så tills att vi ska få åka dit :)

Va ute på en liten promenad förut men de va för varmt ute så vabara ute i en timme ca. Just nu skriker sovrummet åt mig att de vill bli städat men om jag ignorerar de lite så kanske de städar sig själv :)

Utsikten från vår terass =)


2010-07-14
 12:59:57

Jobb, jobb, jobb äntligen fri

Jobbar käns det som om jag gör hela tiden men idag är jag äntligen fri :) Har ju två jobb nu så workaholic javisst :) Men de är kul att jobba i baren de kan jag lova :)

Va ska man göra idag då? Ja ska ut på en liten promenad, måste ju pröva min nya Ipod grej jag köpt, en sån du kan fästa på armen så nu ska de ut och gås :)

Tvätta :( De måste jag också göra idag, städade resen av huset igår men sovrummet är en grej försig, min garderob har exploderat och hamnat över hela golvet, måste ju va fint när älskling kommer hem.

Saknar min Daniel jätte jätte mycket!

Nä om man ska ut och gå då =)

P&K
2010-07-07
 12:16:54

Bloggar från bilen

Sitter i bilen hem från flygplatsen och har lämnat av finaste bella :( Kändes absolut inge kul alls de kan jag lova, men får se henne igen om 6 veckor :)

När vi stod på flygplatsen så bara kände jag hur jag ville åka hem! Hem till sverige men som sagt nu är de bara sex veckor kvar tills vi åker :)

P&K
2010-07-06
 19:26:09

Full uppdatering!


Jobb:
 
Trivs sådär på de jobbet jag har, jobbar inom hemtjänsten och duscha gamla människor både här och där är väl egentligen inte de jag riktigt vill. Men gamlingarna är så söta och så snälla!  Fick en förfrågan om jag skulle bli med upp på loftet men skulle inte tro de va! Så hela dagarna sitter jag och kör runt i husnes sona och försöker finna fram :)

I lördags så stod jag i baren på vertshuset i uskdalen och de va riktigt kul. Blanda drinkar och skutta runt :) Gjorde min första mojito :) Stolt =)


Rosendal:
Ja va ska man säga?? Ett litet ställe där alla känner alla har man verkligen märkt. Känns som om man har kommit till valla ungefär. Men trivs väl rätt så bra här. Ska bo här över sommaren sen så tror jag att turen går mot Stavanger. Lite större och lite mer storstad :) Känner att de är dags att flytta ifrån småstäderna nu och verkligen pröva på att bo i en storby :)

Vi har haft lite sol och lite regn men de har vart så underbart när solen väl kommer fram så blir de verkligen sommarvärme :)


Resa
Har blivit två turer till Bergen där de har shoppats och ätits Sushi :) De är verkligen också en fin by :)
Idag så tog jag, Emma och Bella en tur till ett litet vattenfall påvägen till Odda! Bella tyckte de va as häftigt :) Sen vart de en tur till baroniet och åt glass och titta runt lite :)
Daniel åker till turkiet på lördag och jag blir kvar här i regniga norge :( Men jag får se fram emot våran tur till Öland med Emma, Tina och hennes prinsessor Elina och Linnea <3 De ska bli så najs att få komma ner till öland :)

Vänner
Är glad att jag har fått tilbaka kontakten med Foppa, han är en som alltid kommer att betyda massa för mig. De kan va väldigt skönt och få prata med en kille om saker och ting. för killar och tjejer tänker inte alls likadant!
Bella är här på besök och de har verkligen vart fullfart hela veckan. De har vart så grymt kul och ha henne på besök och jag kommer sakna henne grymt mycke nu när hon åker hem imorgon :( De har verkligen vart en vecka med massa skratt, fylla, kloka ord, seriösa samtal, oseriösa samtal, sexprat och massa annat kul :)
Måste tillägga att jag har träffat många sköna människor här i Rosendal :)

Kärlek
Har vart som en berg-och-dal bana men just nu så är allt bra och jag är mer förälskad än jag någonsin har varit!


DE var nog en full uppdatering på vad som har hänt här i Rosendal!

P&K
2010-07-03
 21:06:08

Long time no se

ja här va de längesen jag var och titta in! Mycke har hänt men just nu har jag för lite tid för att skriva... Ska försöka görat imorn.

Ska in till uskedalen nu och jobba bar, han som äder de fråga mig om jag ville börja där och varför inte!? Så idag har jag jobbat från 7.15 till 14.45 och nu från 22-?? härligt :)

Bella är här och de är helt underbart att få träffa henne igen <3