2009-08-27
 23:09:15

I'm back...

De va inte igår man va här, men äntligen har jag fått internet :)

ligger hemma i nya lägenheten och lyssnar på musik och dricker vin, mys på stor nivå :) Som sagt nu har vi en ny fin lägenhet uppe i tuppeskogen. Den förra lägenheten vi bodde i va full med mögel och insekter vilket jag inte gillar så mycket. De är inte så kul att gå å lägga sig och behöva döda skalbaggar först eller jag dödar dom inte de är Emmas jobb :) Hon är ju mannen i huset...

Om de är massa stavfel i inläggen kan jag försvara mig med att jag bara har en halv skärm, råkade ju kliva på datorn så då råka skärmen spricka... Ooops! får se om jag lämmnar in den eller köper en ny, de är ju alltid kul med nya saker :)

Har ju råkat handla en del sen man flytta hit till Gol, sista inköpet var ett par jätte fina höst stövlar i skin... Dom är grymt snygga och kostade tyvärr där efter... men dom är värda det :) Min nya fling på saker är nu för tiden skor, jag kan inte få nog med skor... de blir nästan minst ett par i månaden... Men man kan ju inte få för myket skor eller hur :)

I helgen blir de jobb, jobb ,jobb för hela slanten ska jobba både på salongen och på resturangen så konmmer inte bli mycket fritid, dessutom ska vi va klara med den andra lägenheten oxå... och vi har massa saker kvar... vet inte hur vi ska få ihop de men de funkar nog

nästa helg så får vi massa besök :) Emmas pappa o c/o kommer upp och sen så kommer Daniel hit oxå.. har inte träffat han på ett halvår så de ska bli riktigt kul att få träffa han igen :)

De har hänt så massa nu på senaste tiden.... Va på Kusin Helenas bröllop i juli och de va så fint, glädjetårarna sprutade och hela dagen och kvällen va helt fantastisk :)

Sen har vi ju den stora fina nyheten att jag ska bli moster i januari... Längtar ihjäl mig på att den lilla kommer, kan inte få nog av att köpa babykläder, de finns så mycket....! vill bara hem och klappa på magen!

Ska bli bättre på att updatera nu när jag fått internet :)

Saknar er där hemma!

P&K