2009-10-25
 21:42:49

åker snart

Ska bara skriva ner några rader nu innan jag læmnar kalla norge o beger mig till Egypten... Sitter  o væntar på att få åka :) Ska bli så sjukt skønt att få komma ivæg... Massa sol o massa mys

Gråtande sambo ringde førrut o ville ha hem mig, men ja kommer hem snart snuppa! Vem vet kanske kan slinka ner en liten present till dej ;

Idag har jag inte gjort mycket, va på hotellet o åt lite sen såg pojkarna på fotboll medans jag satt halvintresserad o såg på.. Førstår mig inte på de dær riktigt. Tacka vet jag mina dokusåper, top modell, days of our lives de ær grejer de :)

Blir nog sista inlægget nu innan jag åker...  Nu ska jag ha de så bra så skriver jag mer nær jag kommer hem!

P&K
2009-10-24
 23:21:44

lite læskigt ær de

Sitter hemma hos Daniel nu, ensam! De blåser halv strom ute och hela huset knakar! De hjælpte ju inte så mycket att han sa att de spøkar i huset heller. Vart ju inte mer lugn før de!

Somnade næstan på en gång nær jag kom hit. Har inte vart så mycket sømn dom senaste dagarna, hostar så sjukt mycket o nej, jag har inte nøff nøff sjukan...

Hørde att två i sverige har døtt i av vaccinet så vart ænnu mer skeptisk nu! Dom uppmanar hela norge till att ta de men ja vet inte!

Så nu sitter jag hær o væntar på att daniel ska suta jobba....

P&K

2009-10-24
 01:19:48

Dåså

Sådär då är väskan packad, rummet någotsådär städat o nu är de bara lite sömn som saknas sen så åker jag!
Gud va jag hatar och packa, vet ju aldrig vad jag ska ha med mig. Alla säger at man inte ska packa ner för mycket men jag måste ju ha litegrann o välja mellan! Men duktiga jag har fakiskt bara med mig tre par skor... TRE par de är jätte lite för att vara mig! Har säkert glömt hälfen av vad jag egentligen skullebehöva ha med mig men men då får jag väl köpa de där nere!

Så imorgon kl 11.01 så går tåget mot Bergen o sen 15.45 så går båten till rosendal. Ska va helt ensam i Daniels hus, o de spökar där så kommer va jätterädd! Sen på måndag så är de Egypten sör hela slanten. 5 timmar på ett flyg, och jag som är lite flygrädd hur ska de gå?? De första jag ska göra när vi kommer till hotellet är att sätta mig på terassen med en kall öl o bara njuta av solen!

Kommer såklart att sakna Sambo E! Nästa gång så är de banne mig du o ja som åker iväg! Hehe

Nä om man ska gå o sova litegrann, får se om jag ens kan sova. Har lite resnerver tror jag!

Så de här blir väl de sista blogginlägget tills jag kommer tillbaka, får jag tag på nått internet där så ska jag abslout blogga! Ingen bloggtorka här inte :)

Ses om lite mer än en vecka! Ha de så bra, de ska jag iallafall ha :)

P&K
2009-10-22
 21:50:32

Måste bli frisk

Har verkligen varit levande död idag. Trodde inte att jag skulle klara av den sista timmen på jobbet. Men de va bara att bita ihop. Att veta att de bara är 1 jobbdag kvar innan jag tar ferie gör mycket att jag orkar!
somnade på en gång när jag kom hem, frös hur mycket som helst. Men jag tror att sömnen hjälper mycket, skulle egentligen varit hemma i morron men jag kan inte. Har mycket att göra imorgon.

varför ska man göra allt i sista minuten? Jag väntar alltid till sist med allt! Skulle behöva kolla igenom vad det är jag ska ha med mig till Egypten, kolla så jag har en väska. Får åka ner en sväng till centrum imorron efter jobbet o titta lite!

Nä äta lite glass o sen gå å sova tror jag!

P&K

2009-10-21
 22:46:09

Lilltjejen har kommit

02.40 igår kom lille Linnea till världen :) Längtar tills jag får träffa henne. Men eftersom jag har blitt jätteförkyld så får de vänta tills efter Egypten. De sista jag vill är att tina eller bebisen blir sjuka.

Ligger hemma med världens förkylning. Hostar, snörvlar, fryser och nyser. Precis lagom eftersom jag åker om fyra dagar. De är ju min tur såklart, jag lovar om de inte va för de att jag ska iväg så hade jag aldrig blivit sjuk! Så ligger nedbäddag med täcke och filtar. Väntar på E som ska komma med glass till mig. De får bli min middag idag de. E tvinga i mig Kan Jang o tre skedar yoghurt förut, som en lite mini mamma, mata mig gjorde hon med! Höll på å spy upp allt först för den Kan Jang smakar fisherman shot o de kan ja inte känna doften av utan att få kvälvningar.

Skönt, jag är helt ensam hemma. Helt tyst o stills. Ska kolla på män som hatar kvinnor tror jag om jag inte somnar förstås!

Nä ska krypa ner under täcket igen!

P&K 

2009-10-19
 22:06:36

No baby so far!

Väntar o väntar men har inte hört nått från Tina än! Har gått och tittat på mobilen hela dagen men inte hört ett ljud! Vill att lilltjejen ska komma nu!

Jobbat i hela tre timmar idag :) Hade lite problem med strömmen, den gick var tioende minut och eftersom vi har både kassan och timboken på datorn så ställde de till med lite problem!

Sen vart de att knata upp till tuppeskogen, fick åka med E ner till jobbet idag! Ska försöka att inte ta bilen när jag jobbar i gol. De tar ju bara 20 minuter o gå, men är de kallt o jävligt på morgonen så är de inte så lockande att gå, och uppförsbacken hem är inge kul den heller när man är lite sliten. Men de är bara att bita i o gå!

Nu är de 6 dagar kvar innan jag o Daniel åker till egypten. Måste inhandla lite saker, typ en bikini, en resväska typ de man måste ha med sig! Har fått stränga besked om att inte får packa med mig så mycket och INTE allt för många skor får jag ha med mig! Tyvärr så vet han ju om min passion för skor :) Så om jag köpte några där nere så skulle han kasta av dom från planet :) kommer bli lite läskigt å va ensam i hans hus på lördag. Han kommer o möter mig vid båten sen så släpper han av mig vid hans hus o där ska ajg va själv tills de han slutar jobba! Kommer nog bli några samtal till typ alla och massa cigaretter så ska jag nog klara mig :)

Just nu så är de viva la Bam på teven o då tänker jag direkt på Adam. Gud va jag saknar min lillebror! Är jätte dålig på att ringa honom men du ska veta att jag sakanr dej jätte mycket och jag bara längtar tills jag kommer hem o får krama om dej lillebror!

P&K

2009-10-19
 12:37:32

Bebis på väg :)

Tina har åkt till sjukhuset nu och förhoppningsvis så kommer lilltjejen idag :) Kul o få se vem den lille är! Om hon är lik Elina eller inte :)

Sitter hemma o väntar på att få åka på jobb. Blir ingen lång dag idag jobbar mellan 14-17.00

Idag är de 7 dagar kvar innan jag lämnar kalla norge och åker mot varma sköna egypten :) Massa sol, paraplydrinkar o massa mys :) Ska bli såå skönt

Här ska vi bo när vi åker till fina Egypten  :)

P&K

2009-10-18
 22:55:44

Gaah vad jag längtar

Jag längtar verkligen så sjukt mycket till Egypten! Den 26:e åker jag o Daniel iväg till syden :) Ska bli så skönt att få komma iväg, känner att jag verkligen behöver de! Bara lämna saker här hemma o bara åka! Så massa sol o mys blir de :)

Kom hem från jobbet vid sex tiden imorse och stupade bokstavligen i sängen. Vaknar upp av att dom som äger huset spelar musik i garaget men de va bara en kudde på huvudet o somna om. Vakande vid liv vid två tiden tror jag, sen har jag inte gjort nått vettigt idag alls! Badat lite bubbelbad o en låång varm skön dusch och nu sitter jag här i rummet o lyssnar på musik. Va längesen ja gjorde de, allstå bara sitta ensam o bara lyssna på musiken, är helt underbart!

Imorron blir de kaffedejt med tina innan E o jag ska på jobb åt varrsit håll! Fick lite sovmorgon så börjar inte förren två. Är rätt så lugngt på salongen nu!

Är sjukt sugen på lakris! Men orkan åka ner till shell för de liksom!

Gokväll folkens :)
2009-10-17
 18:52:16

Göra sig iordning kanske...

*Fixat bilen
*Tvättat
*Diskat
*Städat
*Bakat äppelpaj

Jag har vart en riktig hemmafru idag. Skönt att jag har allt de där gjort, för de innebär att imorron så kan ja bara ligga i soffan hela dagen om ja vill de. För jag har inget jag behöver göra!

Ska hoppa in i duschen nu för ska iväg på jobb om en stund. Men då kommer den stora frågan... Vad ska jag ha på mig??

Får hoppa in i garderoben o se va  kan hitta...

Ha en trevlig lördag folkens :)

P&K

2009-10-17
 14:18:58

Bara massa måsten

Jag måste diska, jag måste städa, jag måste städa mitt rum, jag måste städa bilen, jag måste fixaq med massa

Hur kan de bli såå mycket disk på bara några få dagar? ja fattar inte... De måste vara världens tråkigaste sak o göra de är diska. Jag hatar de! Men men de är min tur o de måste göras. Så nu ska de sättas på lite svenskt dansband så ska jag hoppa mot diskhögen o sjunga lite o samla ihop lite vuxen poäng :)

Nu har jag äntligen fått på nya vinterdäck så nu måste hon va nöjd lilla bilen :)

P&K
2009-10-17
 00:48:36

Forden lever

Åhh vilken lättnad de var när den hoppa igång tillslut. Tydligen så var de batteriet som hade laddat ur sig. Men konstigt nog så funka radion o alla lampor i bilen men de fanns kanske lite power kvar i gamla Forrdan. Så imorron klockan 12 så får hon nya fina vinterdäck så nu är jag ostopplig :) Tack Emma o Stian för hjälpen!

Imorron så är de jobb på resturangen som gäller. Ska sälja lite biljetter o rydda litegrann så de är najs. Face 84 ska spela på hjörnet imorron, svenskt tjejband med massa bra svensk musik :) Kan ju inte bli mycket bättre de, ellr hur!?

Dödsångest! Jepp de kan ja lova att jag hade imorse. Emma skulle köra mig på jobb o vi båda hade glömt bort att de hade regnat igår natt så emma körde på som vanligt. I en väldigt skarp s kurva så släpper allt vad fäste heter o vi håller först på o sladdar in i ett vägräcke sen när emma väl lyckats styra ifrån räcket så sladdar vi emot en snöhöd på andra sidan vägen. Jag slänger upp armarn för ansiktet o vågar inte titta, våga inte ens andas. Emma ahde en liten smula panik i ögonvrån men hon klara de galant. Snacka om att man vakna till liv iallafall. Äckligt de är när man känner att man inte har någon kontroll över bilen. Vi hade lika gärna kunnit sladda ut på stora vägen där de dundrar förbi massvis med lastbilar. Men hela o rena kom vi iaf fram till Hemsedal. Emma ville ta upp en liftare som ville mot gol men jag sa strängt nej! Inte när du är själv i bilen! De räcker med vårat äventyr vi hade till Ål mitt i natten. De stod om dom i tidningen o dom va inte så snälla pojkar som vi kanske trodde dom va, dom hade haft rätt mycket olagligt i bilen när polisen väl fick tag i dom efter en polisjakt med hellikopter o grejer så Nej Emma inga liftare tack!

Ska väl snart gå o sova litegrann, måste ju upp tidigt för att försäkra mig att bilen startar så jag kan få byta däcken någon gång!

P&K

2009-10-16
 00:16:01

Tack Annie <3

Tack min kära syster för hjälpen med bloggen! Älskar den rosa bakrunden :) 

Nyss hemkommen från Tina. Va mycket trevligt. Vi hade köpt ett minikök till Elina som alla fyra satt o försökte bygga ihop :) Emma var som ett barn på julafton! De bästa hon vet är att bygga ihop saker. När vi skulle flytta och skruva ihop möblerna så fick jag inte komma i närheten. Grillen ska vi inte tala om! Jag fick sitta o titta på medans hon skruva o fixa. Nä för om ja ska göra de så blir de bara fel säger hon! För att komma tillbaka till de jag skrev om först... Var var vi?? jo just de Tina... Vart lite kaffemys o sen så prövade jag o spela wii för första gången. De var verkligen så kul. Körde ko-race så grymt kul! Sen vart de lite kos i soffan innan vi åkte hem. Så nu ligger vi som strandade valar (Va tvungen o googla ordet strandade för kom inte på hur de stavades, inte emma heller så tillslut så lät allt fel för vi hade sagt de för mycket) i soffan o har kollat på Vi hade iallafall tur med vädret, igen. DEn va så sjukt rolig, typisk svensk film kan ja säga!

Så där då va de sista jobbdagen imorron inna jag tar helg :) Najjs men jobbar ju försej på lördag kväll men de är rätt så kul så de gör inte så myckt. Ska sälja biljetter o va lite rydd...

Mitt ansikte ser fortfarande ut som skit. Ögat är inte så svullet längre men nu tappar jag huden istället, och har massa små prickar som kliar som satan! Inte coolt! Sen har jag svårt att öppna ögat eftersom de har torkat igen i ena kanten så jag kan inte öppna de ordentligt. Men emma har fått sig ett gott skratt iallafall dom senaste dagarna... Säger bara de skulle bara ha den där puckeln på ryggen gå lite konstigt sen så är jag på pricken lik ringaren i notre dame (måste väl erkänna att jag googla de ordet oxå)

Ska jag bli brunhårig?? de är frågan!

P&K
2009-10-15
 19:50:41

Anna Gästbloggar

Hej Hej alla där ute som läser beas blogg.

Bea nu har jag fixat bakgrunden. Du får säga till om du vill ha hjälp med något mer :)

Puss Puss Anna
2009-10-15
 19:04:54

Anna Hjälp mig!!

 Vill ha den som bakgrund! Hur gör jag de då?? Anna vart är du när jag behöver dej??
2009-10-15
 19:03:38

Hjälp min blogg tappar färgen :(

Hmm min blogg har tappat sin fina rosa bakrund! Fick nått objekt på sidan men de spars ju bara som en bild!? Va händer?? kan ju intre ha den sula bakrunden som jag har nu juh!

Ska snart dura iväg till Tina o dricka kaffe och fira Elina som fyldde tre i måndags... Kan skriva lite mer sen när jag kommer hem :)

2009-10-14
 22:13:44

Onsdag idag ja

Vin o bloggen allt jag behöver :)

Sitter hemma o har anjutit en underbar middag med E o K... Gick inte så bra med bilen idag o nu är de litre för mörkt ute. Men bambambam har köpt kondens grej som ja ska hällai tanken får se ifall de kanske bara är så pass simpelt!

Har inte gjort så mycket idag jobbat, ovanligt va :) Min snälla chef kom o hämta mig idag o körde mig till jobb, va rätt så kallt idag kan ja säga. Tror de va 12 minus i hemsedal idag. Nu är de bara jobb på salongen i två dagar till sen är jag fri på dagen på lördag sen ska jag jobba på resturangen på kvällen sen är ja helfri på söndag!

Väntar på att daniel ska ringa, han hade en plan! undra vad de kan vara!?

Nä nu ska jag äta kladdkaka som bästaste klant gjort

 

P&K

2009-10-13
 19:22:50

Bortglömd

Vet inte men känner mig lite bortglömd från er där hemma! De är alltid jag som får ringa... Hur länge skulle de gå om jag inte skulle ringa er tills ni tog upp telefon oringde!?

Bilen är fortfarande trasig, måste försöka få tag i nån som kan titta på den snart! Är dyrt att åak buss hela tiden o tiderna passar ju inte sådär super bra. Va tvungen att åka hem två timmar innan jag egentligen slutar o de är ju inte så bra, men de är lugna tider nu på salongen. Eller lugnet före stormen kanske jag ska säga. Snart är de jul o då är listorna fullspäckade ända fram till nyår. Men de är de som är kul. När man har fulla listor. Kul är de också nu när jag jobbat på Zaxiz i ett¨år att man börjar lära känna kunderna, veta deras namn osv. Man kommer ju lite närmre dom!

Svinkallt är de ute också. -5 i hemsedal var de i morse när jag kom dt. Mössa o vantar kan jag inte leva utan nu! Men de ända som skulle behövas ä en vinterjacka. Men Emma kan kanske ta med sig min everest när hon är i sverige i november. Så Anna leta fram den tack den ska med tll Norge :)

Teven funkar inte så har väääldgt råkigt hemma nu när jag är helt ensam. Men nu ska jag först upp med hyran, bada bubbelbad sen film... Mys tisdag!

P&K
2009-10-12
 22:53:38

Har nte dränkt mig än...

Nejdå än så lever jag! Men ja kan lova att tanken på att dränka mig inbadkaret slog mig när biljäveln inte starta!

Fick cykla ner till Kiwi förut för att handla lite mat. Va jättemörkt o kallt, kan väl erkänna att ja va lite rädd också :) Men jag behövde inte cykla hem iallafall fick sitta med Lindas karl upp tll tuppeskogen :) Så nu ligger jag hemma o är helt mätt o belåten. Massa te har jag drukit.

Ska snart hoppa i kojs...

P&K 
2009-10-12
 16:13:30

bryter ihop snart

ja gör de, bristningsgränsen är nådd för länge länge sen... Jävla helvetes bil faan! Nu vill den inte starta!!!
Nä om ja skulle gå o dränka mig i badkaret nu då! Ni hittar mig där...
2009-10-12
 13:51:42

Tillbaka

Sådär då är ja tillbaka hemma. Först ner till däckgubben för att hämta däcken. Han kommer ut med däcken utan fälgar... Men va fan! de där kan ja ju inte fixa själv juh!!! Nä så de va bara att boka en ny tid för att sätta på däcken :( Men kom ju på idén att ja faktiskt kan använda ett sommardäck fram tills på lördag då ja fick ny tid. Ja ska inte ha nån bil, en trehjuling med ståldäck tack :)

Snälla underbara sambo hjälpte mig att byta däcket, så nu tror ja att jag kan göra de själv. Va inte så svårt som ja trodde! Så nu är jag inte billös längre :)

Va hos läkaren för mitt fejs. Så nu har jag fått allergipiller som ja ska äta i en vecka samt smörja in mig med dexem så ja hoppas, hoppas, hoppas att de hjälper annars ska jag åka tillbaka om en vecka! Ser helt för jävlig ut helt enkelt. Ögat är fortfarande svullet men nu så har jag fått massa små pluppar i hela ansiktet o de kliar så sjukt mycket Så jag smörjer hela tiden nu för om se om de blir bättre!

Vill byta design på bloggen, vill ha lite mer än bara en rosa bakrund!Nån som kan hjälpa mig??

P&K

2009-10-12
 08:31:33

Måndag...

Åhh va sängen lockar mycket nu! Vill bara krypa ner under täcket o sova massa timmar till! Nä men de blir de inge med de, har suttit i telefonkö hela morgonen för att få tag i däckgubben! otrevliga däckkärringar avarade o va otrevliga så blä på er hoppas eran dag blir hemsk!

Duschen nästa då....

P&K
2009-10-11
 21:05:27

En tripp till Nes

Emma skrämde livet ur mig förrut!

När Emma jobbar så är hon ALDRIG hemma fören tidigast halv elva, men vid sex tiden tror ja att de va så rycker någon upp dörren! Hjälp vem kan de va tänkte jag lite jätte rädd! Hyresvärden knackar alltid... Så mer eller minder rädd så tittar ja upp å där står bara sambo! Tur va väl de :) Så jag följde med som ressällskap till nes då hon skulle åka tillbka.... hade ju ändå inget bättre för mig!

Så nu har vi kommit hem igen till alla klädhögar, skorhögar och väskhögar :) Jag tycker om att bo med Emma... Ingen annan skulle klara av att bo med mig och ingen skulleklara av att bo med henne :) Love till dej sambo <3

Ögat börjar sakta men säkert bli lite bättre, lyckades gömma ögat bakom luggen o mössan när vi va på nes. Men har fortfarande utslag på mina händer. Skeptisk!!!!

Så va som står på schemat ikväll blir  väl soffmys. Ta en långa varm dusch o krypa ner i soffan med täcket, kanske en kopp te o kolla på flightplan med mina bästaste  Urrrgh va jag tycker om er <3

Sakanr my little familj där hemma... men förhoppningsvis så kommer ja hem till jul. Precis som peter Jöback... nanana ja kommer hem til jul nananaan.... Ni som inte sett stockholm live fattar nog inte :)

Plocka undan så man ser bordet igen o duschen nästan, eller så ska jag springa in o lägga mig i badkaret innan emma gör de :)


Me, Sessan o Sambo


Mitt svulna öga... auuutsch


Mina bästaste (tror sessan är en zombie, kolla zombieögat)

Jag som agerar kattsäng :)
P&K

2009-10-11
 17:32:20

Fortfarande blind

Ja har fortsatt ett svullet öga :( De kliar i hela ansiktet så ja blir galen snart! Går igenom vad de är ja har ätit o se ifall ja ätit nått av alla 1000 saker jag är allergisk mot men kan inte komma på nått!

Jag har inte gjort mycket idag. Åkte med Emma ner till centrum för att inhandla lite mat o gick tillbaka. Vart jättesvimmel o illamående när ja gick, huvudet börja duka rejält men sen efter 10 minuter efter de ja kom hem så gick de över...? Skeptisk kan ja säga att jag är!

Så nu liggar jag i soffan o bara njuter av att va fri idag. Jobbar på gol imorron :) Hoppas att min lön kommer in innan kl 09.00 eftersom ja ska byta däck då o måste slänga ut med 4000kr. Men ja ska ta ett snack med däckgubben! Ska fråga varför ja behöver 4 nya däck när ja har fått flera kommentarer från folk att ja inte behöver de!? Men han tänkte väl att han kunde tjäna en slant på mig som inte alls kan nått om bilar o däck! Blond o svensk henne kan vi lura till max :)

Ska ta tag i hemmet snart.. diska o städa :) roligt söndagsnöje. Nä men de kommer gå snabbt är faktiskt inte så stökigt här!

Imorron ska ja fira lilla Elina som fyller hela tre år! Va ska man köpa till en tjej som har allt? Bara de är rosa o glittrigt så blir hon glad. Elina o jag har samma smak, massa rosa o massa glitter är saken :)

P&k
2009-10-11
 12:26:50

Jag kan inte se!

Igår så kände jag hur hela mitt öga börja svullna upp, de klia på händerna o i ansiktet! Har åkt på en rejäl allergisk reaktion. Så imorse när ja vaknade kunde ja inte se med ena ögat eftersom de är helt igen svullet! Not nice

Vaknade till liv för en halvtimme sen ungefär så nu ska jag o E försöka byta däck på forden sen ska ajg städa o diska! Blir en slapp älskade söndag idag! En liten promenad ska jag nog hinna med men den får bli uppe i tuppeskogen, vill inte gå ner till centrum med mitt öga! För ja ser så sjukt hemsk ut! Sen ska jag gräva i skåpet efter mat! Har varit lite tomt i kassan på senaste så de får bli vad de blir :)

Anna lägg ut bilden på Oktober, vill se henne!

P&K

2009-10-10
 17:03:34

Äntligen helg!

Äntligen helg igen :) tiden går så sjukt fort, vart tar den vägen? Tror att jag har blivit invarderad av en tidsbuse som bara tar min tid :) Idag har ja vart på jobb, en helt okej dag... Sen så fick min lovely sambo komma o hämta mig i Hemsedal, bussen gick 12.45 o ja sluta 15.00 så de va lite tajt att hinna med den :) Men nu är Emmas fina bil redo för vintern :) Känns lite säkrare nu när hon fått vinterdäck o ska köra hem på nätterna! På måndag får ja äntligen tillbaka min bil :) som jag har längtat...

Beatrice är på bra humör idag :) Bada lite bubbelbad idag kanske :D Måste ju passa på när man väl har ett!

Nä får uppdatera lite senare, ska äta mat med sambo. Blir lyxmat al'a korv o makaroner, väldigt sällsynt maträtt...  Men är man rik så är man :) Lite ironi i de va!?

På onsdag blir hemligheten klar...

P&K

2009-10-08
 21:25:33

Jag har en hemlighet

Jag har en hemlighet :) men den tänker ja inte berätta fören allt är klart. De är inge stort så så nyfikna behövs de inte o vara :)  Åhh va de är kul med hemligheter :)

Sitter hemma, som vanligt. Har tagit en liten powernap på soffan. Har gjort de hela veckan. De var längesen ja gjorde de men nu så kommer jag i håg hur skönt de är att blunda på soffan!

Jeej idag är de ingen vanlig dag för idag är de E-kommer-hem dagen! Som ja har saknat henne fast hon bara har varit borta två nätter! men har ju inte sett henne på tre dagar! Faktiskt.. så nu sitter jag o väntar på henne!

Katten gjorde mig så sjukt orlig igår, kunde inte somna... Vi har ju börjat släppt ute henne i de fria, o hon har alltid hållit sig runt huset men igår så ropa o ropa jag hur länge som helst men hon kom aldrig. Sista gången ja va ute va klockan 02.00 men ingen katt syntes till. Klockan halv fyra inatt så kom hon inspringandes på mitt rum! (hade ställt fönstret upp så hon skulle komma in)

nä nu kom sambo hem så nu ska de pratas :)

P&K
2009-10-07
 21:19:30

Hemma

Är hemma efter en lång dag på jobb. Den siste kunden tog musten ur mig, grymt långt hår och tjockt! Hon ville ha permanent! Så de tog 5 timmar... Va rätt så slut när jag skulle gå hem. Inga fler permanenter på ett tag tack :)

Är fortfarande arg på min bil. Önska att de kunde gå en rulltrappa ifrån centrum upp till tuppeskogen. Uppförsbacken är grymt jobbig när man är trött, den tar liksom aldrig slut! Men motionen är ju alltid bra den :) Snart måndag o så får ja mina nya däck till bilen. Tror att dom kanske har lurat mig, fler som säger att bakdäcken inte alls är dåliga. Jag har både dubb o mönster.. Hmm men men med tanke på väglaget som är här så kan de va skönt att veta att man har bra däck!

Är väldigt väldigt trött. Tror att ja måste till läkaren snart! Har vart svimmel i två-tre veckor, har svårt att äta för ja mår illa så fort ja tänker på mat, har humörsvängningar som bara den o har ingen ork i kroppen!

Hmm nån som vet va de kan va förnått?

Sitter som sagt hemma o är jätte ensam! Emma är i Bergen med OA och ja är här... Hmm fin ett fel :D
Nä men ja har ju katten som sällskap iaf :)

Massa snö i Norgeland är de nu... Kom 2 dm i hemsedal i tisdags i centrum så kan bara tänka mig hur mycket de kom på fjället...

P&K

2009-10-05
 17:27:27

Jag hatar dej!

Jag hatar min bil

Faaaan! Är så arg just nu så de finns inte!

Knuta va ju så snäll o bytte däck till mig imorse. I ett av däcken så va de lite dåligt med luft i men de tänkte jag inte så mycket på utan vi hoppa nner med emmas bil o fylde på med luft. Klart tänkte jag o va glad över att ha bra däck igen. Åkte ner till centrum o drack kaffe med Tina. Tänkte att jag kunde passa på o tanka när jag ändå va nere i centrum. Fick inte många liter eftersom korthelvetet va tomt! Good for me! Sen när ja ska åka iväg så springer de en gubbe efter bilen o pekar på däcket! Jepp Däcket va typ helt platt... så blond o tjej som jag är :) så har jag ju ingen aning om vad ska göra så vart skickad till däckcenter. Han gubben där inne tittar på mina däck o säger att:

-Jepp de är antagligen hål i däcken fram eftersom luften gick ur så snabb och du vet du vad för däck du har?
-Öhh näe, vinterdäck!?
-Hmm har aldrig sätt sånna här i hela mitt liv!
-Å de är nått dåligt eller?
-Mhmja om ja säger så att dom kommer nog itne hålla så mycket länge till. 
-Nähä... o hur fattig kommer ja bli efter de här då?
-Ja de beror ju på om du tar två eller fyra däck
-Jaha nä men beställ 4 däck du så får ja äta nudlar fram till jul ja!
-Höhöhö ja men kom in du på måndag kl 9 så fixar vi det. Betalar gör du också på måndag när däcken är på!

4000kr fattigare var man då då!

Inte min dag idag kan ja säga!
P&K

2009-10-05
 11:59:18

*God morgon världen

Sådär då va man uppe innan tolv! De händer ju inte så ofta när ja är ledig o kan sova hur längesomhelst :)

Emma kom instörtande på mitt rum o säger att Knuta kommer o ska byta däck på min bil, ja har nog aldrig kommit upp ur sängen så fort. Kanske ska köra den varianten varje morgon :) Så nu är Fordan glad när hon fått på sig vinterdäck. Upptäckte till min fasa att bilen håller mer eller minder på o rostar sönder så ni som vill får gärna köpa en ny bil till mig. Gärna en rosa volvo s40 :)

Jaha va står på schemat idag då?
*Tvätta kläder... Kan inte se mitt golv längre o de har utökat sig genom vardagsrummet till badrummet... ja lämnar små spår efter mig :)
* Dricka kaffe med Tina... Alltid lika trevligt, vi har så djupa samtal om livet att vi blir förvånade själva
*Städa rummet...
*Hårinpackning... Så ja nångång kan få bleka bort den lila slingan ja har i håret, ska ju bli mörkhårig nu :)
*Städa Fordan, smutsig bil är ingen lycklig bil!


Ska bli bättre på att ladda upp bilder, kanske hittar laddaren till kameran när jag städat :D

Ja de va nog allt ja ska hinna med idag tror jag


Ha en härlig måndag!

P&K
2009-10-04
 21:14:13

I <3 Söndagar

De är många som inte tycker att söndagar är veckans bästa dag men de gör nog banne mig jag! Har nog inte gjort de så mycket förr men nu, ja gillar mina söndagar!

Jag kan gå å lägga mig hur sent ja vill på lördagar eftersom ja alltid är ledig på söndagar
♥ Jag får gå runt i myskläder hela dagen
♥ Kan gå runt ofixad i håret och osminkad
♥ Kan ligga i soffan med gott samvete, eftersom man ska jobba en hel vecka

Så man kan ju inget annat än bara älska Söndagar!!!

Idag har jag gjort nästan allt som står ovan :) Vaknade till liv runt 14-tiden. Gick direkt ifrån sängen till soffan. Låg o halvsov/kollade facebook. Va hungrig som ett as eftersom ja knappt åt igår så ja o E tog bilen till centrum o inhandlade dagens mat! Sen har jag inte gjort så mycket mer... Nu ligger både ja & E som döda silar i soffan med tre täcken o massa kuddar. Ska kolla på miss secret agent som går på teve.

Ha en härlig söndag

P&K

2009-10-03
 19:12:16

Vilken kväll

Ujujuj va kul jag hade de igår. Va ute för en gång skull. Åkte till Nesbyen strax efter att jag kom hem, åkte till resurangen där E o c/o satt o drack lite. Den första ölen har aldrig varit så god! Vi åkte hem till Ruth o satt o prata o drack lite. Farligt att blanda vitt vin o sprite _) Fulla o glada så åker vi tillbaka till resurangen o härjar lite i baren såklart. Nä men ja hade de jätte kul igår.

Imorse när ja vaknade var de inte så kul längre. Vaknar vid nio när ***** telefon ringer, kollar ut o de är vitt överallt. Så de vart att vända sig om o somna om :) Går ner till resturangen igen vid tolvtiden, huvudet dunka o ja mådde pyton! Bilfärden hem var så jävla hemsk!!! Ursäkta språket men fyfan va obehagligt de var! åka i slask o snö o vatten med sommardäck utan mönster... de säger ju sig själv lite grann! Tur att ja hade emma i bilen så hon kunde lugna ner mig lite. Låg mellan 50-60 km hela vägen från nes (är 80 egentligen) Höll på att åka av vägen två gånger! om ja nu ska åka av vägen så hoppas jag att de blir i diket o inte över på andra sidan vägbanan, eftersom de åker väldigt mycket tung trafik där! Slira upp till huset där vi bor... Nä fy va obehagligt de var! Men frågan är ju om ja ska byta till vinterdäck än?? Inte så kul ifall de blir plusgrader igen o jag sliter ner mina vinterdäck!

Nu har de äntligen slutat att snöa. Är helt vitt ute. Ska strax hoppa in i duschen o göra mig klar för jobb i  ikväll.  Ska jobba på Hjörnet ikväll. Ska stå o sälja biljetter o de är rätt soft :) Nä duschen nästa

Hur stor är chansen att man ringer varenda en i familjen o ingen svara!?

P&K
2009-10-02
 01:25:17

Shell-mjöl-liftare-roadtripp-ål-kladdkaka

Emma vart lite baksugen o skulle göra kladdkak. Vi insåg att vi var tomma för mjöl! Ohh NOO! Så vi åkte till shell för att köpa mjöl. När vi flummat klart inne på shell så beger vi oss ut till bilen. Vid utgången så står de två killar som ropar efter oss. Dom undra ifall vi hade lust å köra till Ål, ett ställe några mil härifrån, Näee säger vi o hoppar in i bilen. Står o väntar på J för vi skulle dit o säga hej o taen cigg. Vi tittar lite på varandra o frågar oss själva om vi inte ska köra dom. Nä men tänkt om dom mördar oss Emma är de första jag säger men svårövertalad som ja är så vände vi bilen o åkte tillbaka till shell. Frågar killarna om dom skulle ha lift. 200 spänn i handen o bilen går mot Ål. Nyfikna svenskar som vi är så fråga vi vad dom gjorde i Gol? Nä vi art precis utsläppta från polisen säger dom! Öhhh okej! Va har ni gjort?? nä så har dom kört ifrån polisen, blivit jagade med helikopter o grejer och haft lite olagliga saker i bilen.... Hmm va lite skeptisk då kan ja säga! Men trevliga var dom :) Javistja Emma försökte också att säölja mig till dom för 200 kr! Vilken snäll o omtänksam sambo jag har! Så nu 1½ timme senare så ska hon baka kladdkaka!

Ja herregud vilket äventyr de blev. Men man lever bara en gång :)

Imorron så blir de utgång för hela slanten. Jeeej!

P&K