2009-12-31
 15:57:26

...

Gott nytt år eller va ska man säga? Jag ska fira in de nya året genom att ligga under mitt täcke o försöka bli frisk. Har legat med feber nu två nätter o haslont, inte okej om du frågar mig!

2009-12-23
 00:09:08

Sverige

Imorrn æntligen så åker jag hem till katrineholm igen :) Just nu har jag riktigt mycket hemlængtan...

Ska se på en film med sambo o søtnøt sen blir de till att gå å sova litt, upp jætte tidigt imorrn, ska væl førsøka va hærifrån vid 7 tiden men emma o jag ær ju inte alltid så bra på att passa tider :) Sist vi skulle ivæg kl 7 så åkte vi 11...

Har julferie nu fram tills på tisdag o de ær riktigt najs de kan jag lova!

ligger paket till mig hær hemma o jag dør snart av nyfikenhet. inte så likt mig egentligen men nu kænner jag mig som ett barn på julafton (haha) næ nu ska jag titta på skræckfilm o sen sova!

Sverige imorrn <3

P&K
2009-12-19
 22:44:31

Lördag

Har vart dålig på att uppdatera men de har sina oraker. Har jobbat som en idiot hela december och inte har haft nått att blogga om, såvida ni inte vill veta om mina tupplurar på soffan...

Håller på och julvaksar förfullt, har väl hållit på nu i tre timmar och är inte klar än! Ska ta tag i den där j*vla disk högen som ropar efter mig. Jag bara hatar o diska! Städa är helt okej men fan inte disk!

Har vart iväg till hemsedal idag med en säng... Va trevligt att få träffa Vera o c/o igen, även fast de bara blev lite snabbt! fy fan va äckligt de var på vägen hem. De snöade och snön som låg på vägen blåste ju upp framför bilen så vi såg ingenting, Såg knappt bilarna som låg framför! Men härligt med snö :)

-25 hade vi här igår, så de vart att va fullt påklädd innan man begav sig till jobbet. Härligt att gå i -25 :) Fick höra idag att de hade vart närmare -39 i hemsedal.. Brrrr kan ja säga!

Nu har jag bara två jobbdagar kvar sen så har jag jul ferie :) Härligt värre... Längtar så mycket tills på onsdag då vi ska till sverige! Ska bli kul o få träffa familjen igen! Va ju ett bra tag sen...

Har köpt nästan alla julklappar... Ja jag vet att jag ska inte köpa nått men de är bara nått litet o jag förväntar mig ingenting tillbaka, att få komma hem räcker gott o väl! De är bara Adam o Daniel kvar...Har ångest över vad jag ska köpa till Daniel, adam vet jag men karln de vet jag inte! Hjälp!

Safiren den 25:de :)

Nähe om man ska ta sig i kragen o ta hand om de sista så jag bara kan ligga o ta de lugnt hela dagen imorrn!

P&K

2009-12-14
 22:33:13

Hmm...

Känner mig glad, känner mig nja lycklig! De va längesen jag mådde såhär bra :)

Längtar som en galning till sverige, på onsdag är de bara en vecka kvar tills vi beger oss mot sverigeland. Vill bara att de ska bli måndag för då kommer Daniel hit så då blir de först två dagar med mys innan vi åker till sverige. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills nästa vecka! Ska få mysa med min lille vovve, klappa på Annas mage, träffa Foppi :) Kommer kose mig massa hemma!

fyra dagar jobb kvar denna vecka sen är jag fri i 2 dagar! Då ska de julstädag här på Golbergsgutu kan jag lova! Måste tvätta så jag har några kläder hemma! Uff va tråkigt de är!

Jag har bara en känsla av längtan i kroppen! Villa tt allt ska ske nu på en gång men tyvärr så måste man ju vänta med en del saker! Vill börja om på ny kula. träffa nya spänannde männsikor! Tror att allt kommer kännas rätt snart :)

Nä så den här veckan är jag en glad flicka :)




Har lite bloggtorka känner jag... Bättring bättring!

P&K
2009-12-14
 01:04:31

Söndag!

Har vart en slapp söndag, men de kan ju bero på att jag har vart så bakfull så jag inte har haft någon ork att göra nått!

Kvällen igår var bara så grymt kul! Drack o skratta o tävlade i Wii hemma hos Tina. Åkte ner till pers o därifrån är kvällen lite halvt suddig :) Vet att vi dansade o skratta mycket!

Nä nu måste jag sova, skriver mer om lördagens kravaller imorrn!

På måndag kommer sötnöt hit <3
2009-12-12
 16:58:24

Hemsedal, Here we come <3

Idag är de ingen vanlig dag för idag är de tinas födelsedag :)

Ska snart hoppa in i duschen o göra mig vacker o sen åka över till Tina! Åhh vi ska hade så kul ikväll! Va såå längesen vi va ute med henne....

Så kommer nog antagligen ligga inför döden imorron men de är de värt!

P&K
2009-12-10
 21:36:18

Trasig

Känner mig helt trasig, vet inte vad de beror på! Humöret o känslorna slår kullerbyttor från att va hur glad o posetiv som helst till att falla ner i den där jävla gropen o nästan bryta ihop igen. Vet inte om det beror på att jag snart ska få åka hem till sverige eller vad??

Vet bara att jag inte tycker om att må såhär...
2009-12-10
 00:27:20

Super mysig kväll!

Åhh vilken super mysig kväll jag har haft! Har vart på kökken kroken med hela hovtun köpcentrum. Har ätit god mat, inrefilé o hör o häpna jag åt den medium stekt!! JAg som annars absolut inte klara av de minsta lilla röda på en köttbit! Men måste väl säga att de är så mycket godare när den är medium stekt än den kolbit jag annars brukar välja :) Ina presentera mig för Irish Coffe o jag kan säga att nu ä jag fast, såå gott var de o de sägs att kökken kroken har dom bästa i hela hemsedal! Så har ätit god mat o multikräm till dessert, massa gott vin o Irish. Så nu är jag mätt o belåten :)

Inas pojkvän Richard hjälpte mig o få igång forden så hon lever nu igen :) När jag skulle ut o pröva förra onsdagen så nejdå här skulle den inte startas, men ikväll så behövde han bara vrida om tänningen och så poff så startar den som om ingenting hade vart fel! fattar inte vad det är jag gör fel!?

Snart ska jag gå o sova lite, måste upp o prov starta bilen innan bussen går så jag vet med säkerhet att jag kommer mig på jobb :)

12 dagar kvar sen så kommer min sötnöt hit, som jag har saknat honom! och om 14 dagar så åker vi till Sverige...

2009-12-09
 00:04:52

Emma o jag bråkar!

Haha jag o Emma har högljuda disskusioner om man kan göra julgodis i micron!? Emma vill göra på de gamla omoderna, hedliga sättet o stå med träslev o bunkar i hela köket och jag vill använda micron, snabbt o smärtfritt!
Så nu är vi lite oense :) Härliga sambobråk vi har :) Är ju nästan som ett gift gammal par vi två!

Hela dagen har bara svischat förbi, kolla på klockan o trodde hon va runt två tiden men needå då hade klockan blivit fyra redan. Men aj va min rygg har gjort ont idag :( Men som tur är så brukar de gå över efter några dagar!

Julbord med jobbet imorron i Hemsedal, ska bli kul att bara få sitta o umgås för en gång skull! Blir inte så mycket prating när man jobbar...

Om 13 dagar kommer Daniel hit! Jeeej <3 Fick besked om att jag inte fick boka hotellet åt oss eftersom jag troligtvis bara skulle göra fel :) Så jag överlåter de till honom nu! Vart lite besviken över att statt har stäng över jul! Så får väl bli på Gillet eller vart annars liksom finns ju bar tre hotell i hela kattne! Dåligt!

Nä nu ska jag gå o sova litegrann! Natta :)

P&K

2009-12-07
 18:40:51

Måndag

OMG va mätt jag är! Jag o E har lagat mat så nu ligger vi mätta o belåtna i soffan :)

Om 16 dagar så åker vi till sverigeland :) Ska bli skönt att få komma hem en sväng, är ju hela 5 månader sen jag va hemma sist! Daniel blir med mig till sverige också, så de blir till att fira jul me sötnöt i år :) Får bara hoppas att dom där hemma inte skrämmer iväg honom! 

Så ska kolla på lite hotell nu, är lite trångt med platser i kattne o ute i sköldinge hos pappa blir de lite svårt att ta sig fram o tillbaka när jag inte har bilen med mig!

Nä nu ska jag titta på lite på hotell :)

P&K 

2009-12-07
 00:27:49

Söndag

Har kommit hem nu från nesbyen, vart några drinkar o lite vin där, trevligt trevligt :)
Skönt att va fri imorn, ska ta tag i mitt rum o tvätten! ser för j*vligt ut på rummet :( Kanske ska hyra en liten polack som kan städa åt mig :)
Nä imorron så blir de i att ta tag i skaer och ting, både mitt rum o mig själv! Vuxenpoängen måste samlas in igen :) Förlorade nästan alla under helgen :) Men har haft en riktigt bra helg iaf :)


Nä nu ska jag o våran bebis gå o sova :) Får nöja mig med katten när Daniel inte är här!

Saknar, saknar, saknar jätte mycket <3

P&K

2009-12-06
 04:03:17

Lördag/söndag

Va ute en tur i Hemsedal i fredags, va kul att få gå ut i dalen synd bara att vi kom så sent! Hade den dödsångesten i bilen påväg dit. Han som körde trodde att han var bättre än han egentligen var, så vi sladdade några gånger o han körde för fort för väglaget som var. Inte okej!

Idag har de vart en lugn dag. Har vart nere en tur i centrum o ätit o träffat Tina. Knattade upp till tuppeskogen o intog soffläge :) Va så skönt att bara få krypa ner under täcket o bara titta på film.  Sen så kom Sambo hem o frågar om vi ska till Joakim o titta på film så de vart att tvätta bort de utsmetade sminket o bege sig ner mot shell! Filmen var helt värdelös men va ändå bara skönt att få komma i väg hemifrån.. Så nu sitter vi i soffan med en varsin dator i knät. Ska väl snart inta sängläge :)

Emma nu är de min tur att va en bitterfitta!

P&K
2009-12-04
 21:48:22

Fredag

Åh nu har jag äntligen tagit helg. Har varit en lång vecka! Har arbetat 9 timmars pass nästan varje dag o de känns att man är lite sliten men de gör inget för jag har de så bra på jobbet! Trivs som bara den :)
Känns även i benen kan jag säga att man har börjat gått till jobbet, har försig inte så mycket till val nu när de är så kallt att bilen inte startar! Men de är riktigt skönt att gå! Man piggnar till på vägen ner till jobbet, de är fortsatt lite tungt när man ska gå hem o vet att man har den 20 minuters-mördarbacken framför sig :) Men får se de som gratis trimm :)

Sambo ringde nyss o sa att om hon skulle få sluta lite tidigare så ska vi åka till Hemsedal o svira lite :) Jeej sa jag! Va längesen nu man va ute i den älskade dalen :) Så jag hoppas, hoppas, hoppas att hon kommer hem snart så vi kan åka dit! Hoppas, hoppas, hoppas de är på fjellbekk ikväll :)

Nu ska man snart hem till sverigeland igen. Är 5 månader sen sist så de ska bli skönt att få komma hem igen! sen den 25:de är de safiren... Wohoo!

Saknar, saknar, saknar ♥

P&K

2009-12-02
 23:49:39

Onsdag

Jaha vilken dag är de idag då? Jo jag har namnsdag :) Wohoo! Bara min kära pappa som kom ihåg de :) Så tusen tack gamle Far för kommentaren ♥

Har jobbat över nu varje dag på salongen. Vi är lite kort om personal och många som vill ha time. Men de är bara kul tycker jag! Trivs när man ser att listorna är fullbokade, precis som de ska vara. Som sagt har jobbat till 19-20.00 om kvällarna fast jag egentligen slutar  17.00 men de blir ett fint klirr i kassan i januari o de klagar vi ju inte på! Mer skor till mig :) Nä Jag o Emma ska ju till bergen i Januari för att kolla på lite grejer och bestämma oss inför en eventuell f****, eller jag har redan bestämmt mig men får se om sambo ska göra de också! mer än så får ni inte veta förren längre fram :)

Tänk vad tiden går fort! Kan inte fatta att det är december redan, den här månaden kommer bara springa förbi eftersom vi har så mycket på jobbet. Sen är de Januari, månaden som jag väntat på i 9 månader :) Då kommer h*n till världen... Va jag längtar tills att få träffa mosters lilla skatt!

Sitter och lyssnar på musik på spotify, de är nog världens bästa sak efter Facebook på internet!

Vill åka och hälsa på min sötnöt snart, saknar honom jätte mycket <3




Vad kan detta betyda?? :)



P&K

2009-12-01
 00:46:21

Måndag

Ska snart hoppa in i mitt rum o lägga mig i min sköna säng :) Ska jobba långpass imorron så då kan de va bra om man får lite sömn. Sov jätte konstigt inatt, hade jättesvårt att somna, tror jag soman vid tre tiden sen vakna jag igen när Knuta åkte på jobb vid fem tiden tror jag,  sen va jag helt klar vaken när mitt larm ringde vilket aldrig händer... Jag sätter fem alarm på morgonen o de är knappt jag vakanr av de!

As kallt är de här också, 11 minus ute just nu och imorrn så ska de bli 15 minus :( Vill inte ha vinter längre, jag har ångrat mig! Jag vill ha sol, massa sol och värme :)


Ska nog ta o sola lite imorrn så jag får 20 minuter sommar iallafall :)

21 dagar så är de sverige <3

Vill åka till Rosendal snart <3