2009-04-28
 21:39:12

Jag lever

Vet att jag har vart dålig på att uppdatera men de har vart mycket nu!

På salongen är de fortfarande hur mycket som helst! Kul men de känns i kroppen att de har vart mycket jobb!
Men trivs så bra på jobbet. Ska bli kul oxå nu när jag ska börja pendla mellan salongerna här i Hemsedal och den i Gol.

Lägenhet har vi hittat nu iaf. Va och tittade på en i söndags men den va lite sisådär, den va fin o allt men den låg så långt bort från centrum. men igår så va jag och Emsen o tittade på en som låg mitt i Gol. Nackdelen där är att de inte finns några vitvaror men de ska man ju inte räkna med här i norgeland. Så Emsen och jag är nu stolta lägenhetsägare till en tre :) Så nu ska de börja planeras hushållet vad vi har och vad vi ska ta med oss upp! Får ju inte med oss så mycket eftersom vi bara har två bilar och inte lastbilar som vi skulle behöva :P Men jag tror att de kommer bli en kanonsommar men Emma o Tina :)

 Afterski igår, sista bransjefesten för min del och då är de ju bara att göra en All in! De va inte planerat denna gången heller. Direkt efter de att jag o Emma kom hem från Gol vid 19.00 tiden kanske så öppnar Emma första ölen, jag va trött o sliten efter jobbet o tänkte inte gå ut, smutta på en öl men kände inget sug alls! Alla andra satt o härja o skratta och när dom hade ringt taxi så kände jag suget komma smygande, tänkte att ja kommer bli väldigt ensam när alla har åkt så jag slängde på mig mössan och vi åkte. Kannor med öl flöda, shot dracks och FY vad full jag va! Kan inte komma ihåg sist ja va så full. Kommer nästan inte ihåg nått från taxi resan hem. Mådde jättebra imorse när ja vakna innan klockan ringde (o de händer aldrig)  måste ha vart hemma vid tio-elva på kvällen så sömn hade ja ju fått. Men FY vad jag har mått dåligt idag, Ska aldrig mer dricka tror jag :)

Nu ska jag dö lite i soffan!

P&K
2009-04-23
 20:33:03

De ballar ur... Big time

De är den rätta menningen för gårdagen... Helt galet igen :)

Börja med att Emma ringer kl 22.00 och säger att jag ska med ut för att de va på bransje fest på fjellbekk igår, vårat favorit ställe. Ja tvekar eftersom jag låg o sov i soffan, orkar inte fixa håret, sminka mig eller välja ut kläder. Så ja sa att de får bli en anna gång. Sa åt flickorna att ha så kul ute. Efter att jag har lagt på så börjar ja känna ett litet sug, suget efter att få dansa dansa lite. Så de råkade visst bli utgång igår :) Ångrar mig gör jag absolut inte, inte ens när jag gick hem kl sex imorse från kvällen efterfest. Mötte upp Emma o c/o utanför fjellbekk väl inne så flödar kaptenen och kortet gick hett (tyvärr) Vill inte veta hur mycket pengar jag gjorde av med igår men men ibland så får man unna sig lite antar jag. Sen efter de så spåra allt ur (Kaptenens fel såklart). Eftesom jag va på en helt annan plats när allt hände så vet ja inte exakt vad sm hände men de innehöll en örfil, tårar, skratt... Emma hade försökt ring mig 9 gånger under typ en kvart så när jag väl ringer upp så får ja para med en gråtande/skrattande Emma. Försökte få ur henne varför hon va så ledsen menn de gick inte o helt plötsligt så börjar hon skratta... Så de spåra totalt! Men så kan de ju bli ibland :) Men riktigt kul hade jag igår!

känns i kroppen att man är sliten, ja är inte bakis ja är bara jätte trött! Sovit tre timmar och de är inte tre timmar i rad. Fick knata hem från skidbacken imorse klockan sex, de är hur långt som helst att gå. Kom hem kl 7 sov en timme innan jag skulle upp igen och göra mig klar för att gå på jobb.... Känns att man börjar bli gamal :P

Nu ligger vi alla här hemma helt utslagna i sofforna/madrasser i vardagsrummet och ska titta på Bodyguard...

P&K
2009-04-22
 20:59:13

Vad är de som händer?

Vet inte vad som händer men de är kaos på salongen, vi är helt fullbokade flera dagar fram över, har vart de sen innan påsk! I måndags jobba jag dessutom själv o de brukar ju inte va några problem, de har ja ju gjort massa gånger förrut hemma i Sverige. Men telefonen ringe var 10:de minut och jag måste ju svara så jag vart ju försenad och de är inte så lätt att jobba in, Så tillslut för att inte hela dagen skulle bli kaos så var ja tvungen att ignorera telefonen vissa gånger. Idag så har jag stått konstant i 7 timmar, fick jobba över min lunchrast eftersom en kund tyckte att hon kunde komma en kvart försent :( Jag börjar fundera på vart alla kommer ifrån...  ja menar de är ju inte så många som bor här i dalen jag tror att de inte bor mer än 2000 peroner här o alla vill visst klippa sig denna vecka! Visst de är jätte kul att de händer lite grann men de känns i kroppen att man har jobabt hårt dom senaste dagarna. Så nu ligger jag utsträckt i soffan o bara slappar lite :)

Va ute på Guvenör Andy i söndags. Va helt okej :) Bilder kommer....

Annars så har de intr hänt så mycket faktiskt... Bara längtar tills att få åka hem :) Vilket är snart!

P&K
2009-04-16
 19:39:50

Många tankar som snurrar

De är nått som ligger och gnager i mitt huvud, jag känner mig kluven. Jag är inte ledsen, jag är inte arg men jag är heller inte glad. Jag trivs med mitt liv men jag trivs inte med mitt liv. De är många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu!

Ena halvan av mig vill träffa någon, någon som verkligen är seriös, vet vad han vill. Jag vill träffa en helt främmande person och kunna bygga upp en relation helt ifrån grunden. Inga förutfattade menningar inga rykten man har hört utan jag vill verkligen lära känna någon helt i från grunden. Flytta till en stad, till en ny fin lägenhet. Få börja bygga upp ett hem. Bli sambo igen. Jag saknar vissa stunder sambolivet. De är en lättnad att ha någon att komma hem till. Att få kunna krypa ner hos en man tycker om när man har haft en jobbig dag. Slippa känna ensamheten jag gör just nu...
 
Men den andra halvan av mig vill ut och se världen. Vara fri som en fågel och bara behöva bry mig om mig själv. Kunna festa hela nätterna långa med min underbara Emma. Vara helt vild och galen. Bara dra iväg med vinden när jag har lust....

Som sagt så är jag väldigt kluven just nu. Jag vill känna mig klar men jag är absolut inte de. Alla säger att sin sak har sin tid men jag är inte så säker på de. Jag tror att man formar sitt eget öde. Ja kommer ju inte hitta någon om jag pendlar mellan jobbet och ligga i min säng hela dagarna. Jag måste sluta va så mesig, sluta att låta andra stampa på mig hela tiden. De är lätt att skriva att jag är stark men när de väl kommer till kritan så väljer jag att låta bli, att välja den enkla vägen just för att den är enkel. Sluta blunda för saker o ting. Säga saker jag egentligen borde säga för att få människor att fatta. Som Anna hon känner sig klar, hon trivs bra med att bo i Katrineholm, samma sak med Josephine. Dom har inte de behovet som jag har med att se mig omkring!

Va ska jag göra??



P&K

2009-04-14
 23:55:15

Tisdag

Började inte jobba förren kl 15.00 idag så jag han men en liten runda på stan, eftersom jag jobbade i gol idag. Träffade även Tina o gänget. De va inte igår jag träffa henne så de va kul att få prata lite skit :) Sen vid åtta åkte jag o Elin och solade, Måste ju bli brun oxå om man ska satsa på Beach 2009 :P 

Ringde även på lägenheten idag, ska antagligen titta på den imorron, Gol here we come :)

Annars har de inte hänt så mycket. Låg ute i sköna solen igår o glassa, passade även på att äta lite sommarmat ute, älskar solen!

Känns helt sjukt att allt är över om mindre än tre veckor, tur är de att ja har emma här iallafall!



I Måndags så njöt vi i solen utanför huset.... Najs*

P&K
2009-04-12
 15:29:28

Home alone

De är helt tyst hemma, de ingen som slamrar i köket, ingen musik som spelas förrutom min. Jag är helt ensam hemma med tysnaden. De är ganska skönt faktiskt!

Nu har hon lämnat Norge för ett tag för att bege sig hem till Sverigeland och jag är jätte avundsjuk. Vill också åka hem!
Kommer bli tomt här utan henne! Men som tur är så kommer hon juh tillbaka! (med en flaska martini hoppas jag :)

Känner mig helt utvilad, ibland så kanske man behöver sova sig igenom en hel dag. Vaknade vid tolv, åt frukost sen tog jag tag i mitt rum. Så nu är de så fint och städat :)

Ligger o lyssnar på Veronica Maggio - 17 år. Tycker väldigt mycket om den låten, passar så bra in  med Katrineholm. Den staden saknar jag inte ett dugg!

snoriga armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd
hemmafester och en stulen bil
jag satt vid fyrisån och *döda tid*

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig
fråga bara
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar


Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor
hjälpte till på min brorsas restaurang
mina vänner ville va som han


Jag minns det än idag
en vattenfestival
minns att ingen ville åka hem
jag skulle utomlands
jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem


2009-04-12
 01:07:29

Sömn

Idag har jag nog sovit bort hela dagen. Vaknade kl 8 jobbade till 15.00. Kom hem prata lite skit med emma sen kristina sen vid 18.00 så total dog jag i sängen. Vaknade upp vid 23.00 när emma ringde och nu ska jag lägga mig igen o sova... Känner mig inte så pigg, har en konstig känsla i kroppen! Bara jag inte blir sjuk igen!

Godnatt världen
P&K
2009-04-10
 22:51:18

Vi gjorde de igen...

Ja vi gjorde de igen, en impulsutgång vart de igår :) Haha men fan va kul jag hade! De blir alltid gaalet när Emma o jag är på G. Börja med att vi skulle ut o leta efter hennes sjal som försvann efter söndagens impulsfylla. Grannarna hade påskfest i trailern bakom ladan så vi tänkte att vi går väl dit och säger hej. Efter bara 10 minuter så får vi för oss att vi skulle in till byn. De är ju inte varje dag som Hemsedal är invarderat av turister. Gick in till elgen och de va som att gå in i en vägg av värme, fyllelukt o svett... Inte alls mysigt kan jag lova. Antar att man inte känner de när man själv är lite på lyset :) Vart några kapten o sen så kommer Emma med shot, å då vet juh alla att då är de kört! Men vi satt där o bara skratta åt alla fulla turister... Smet in på Fjellbekk och där va de hur mycket folk som helst. In i baren beställer en kapten till, Emma kommer på att om 8 minuter så stänger baren och så då kanske vi måste ha en extra ifall den vi har tar slut :) Emma du måste bryta med kapten, han är inte bra för dej stumpan! Sen trängde vi in oss p dansgolvet. Jag vart totalt hoppad! Jepp Hoppad!  Ett gäng fulla killar ställde sig runt mig och hoppad runt med lilla mig i mitten. Va jag skratta, de va helt galet! Sen så vankades det efterfest på Embre Gård på trailern. Satt väl där till halv fem i morse..

Men idag så blir de det lilla lugna, börjar jobba klockan nio imorron så ska väl upp vid halv åtta :( USCH....

HAde så gärna velat vara med på påskmiddagen hemma! Skulle va så kul o träffa alla. Va så längesen...

Nepp nu blir de sängen för mig kan ja lova!

P&K

2009-04-09
 21:27:49

Vuxenpoäng till mig

Ojoj vad vuxenpoängen har ramlat in, kan ju behövas eftersom alla försvann i söndags :P

Dom senaste tre timmarna har bestått av att jag har försökt tagit tag i mitt liv. Kände en smula panikångest för  att jag inte vet va jag ska göra nästa sommar (ja,jag vet att de är ett år kvar men man måste ha lite framförhållning) För nu ska jag vara här i Hemsedal till November 2009, Åka på min och Emmas Asien tripp i November/December och kommer hem därifrån i mars 2010 kanske, hemkomsten är fortfarande lite osäker. Sen då VAD SKA JAG GÖRA DÅ?
De är de jag har suttit och funderat på nu i tre timmar. Ringt både mamma o pappa och prata lite...

Råkade juh nämna för mamma att jag tänkte bo där i november när ja kommer hem men de fick jag inte, dom hade redan fullt hus. Josephine min kära syster va beredd på att få en inneboende i november :) Skulle va så skönt att ha ett eget hem och komma hem till. Inte bo bland sina flyttkartonger som man har utspridda över hela katrineholm. Utan ha sitt eget. Men jag vill ändå inte känna mg fast, ja vill kunna ut och resa när jag vill! Men då kommer ju de där problemet att vart ska jag bo? Absolut inte katrineholm iallafall!  Så ifall ni vet en bra stad som jag kan bo i så kommentera gärna de.

Mina krav är:
- En storstad
- De ska vara lätt att ta sig till olika ställen t ex Spårvagn, tunnelbana, buss
- Bra shopping ställe (Inte som kattne där de finns Jc och Axelssons)
- Bra uteställen
- Många invånare

Har tittat lite på Uppsala, Sundsvall, Gävle, Stockholm och Göteborg. Men har juh inte vart på så många ställen i Sverige så jag vet juh inget om just städerna. Fårväl ta en liten roadtripp och besöka alla städer. Klant ska du me? Sen beror de juh lite på vart jag kan få en lägenhet och ett jobb.

Så jag har samlat in massa vuxenpoäng nu tycker jag :)

Nä äta lite kanske...?

P&K
2009-04-09
 11:14:03

Dinky's,klippa, Ledig...

Emma o jag ska strax iväh till Dinky's o ta en kaffe... de händer inte varje dag kan jag lova. Sen vid ett så kommer Vera och jörgen hit o då ska de klippas för hela slanten. Sen så ska jag inte göra mycket mer. Skönt att va lite ledig och bara göra ingenting. Kanske man skulle göra lite spabehandlingar, hårinpackning, ansiktsmask osv... De är najs :)

Drömmer konstigt, drömmer att jag är jagad, får titta upp de i drömboken.. Elin och Emma hade sin lilla version om vad de kunde betyda, Dom trodde att de hade med mina inre känslor att göra att jag flyr i från dom...

Nä nu ska jag in o slåss med alla turister som har invaderat Hemsedal... Kaos är bara förnamnet. Sjukt att allt är över om minder än en månad. Då är de bara jag och Emma kvar  här i norgeland. Hoppas, hoppas, hoppas att vi finner en lägenhet i Gol!

Just nu så är de fullt hus. Kristinas bror men vänner är här på besök så nu är vi 9 personer i vårat lilla hem, men de är alltid trevligt med lite besök :)

Är sjukt sugen på att åka till ulared när jag kommer hem, Syskona Pedersen va säger ni om de? En tripp till Ullared när jag kommer hem i november??






Älskar Ullared, där finns verkligen allt!

Over and out
2009-04-08
 20:46:00

Påskledig :)

Sådär nu är man lite påskledig... skönt men hade ju gärnat åkt hem men de gick ju inte :(

Har jobbat över idag skulle sluta fem men jobbade till halv åtta. Hur mycket folk som helst som vill klippa sig i sista minuten....

Får skriva några rader senare.. orkar inte hämta laddaren :P

Sushi ikväll <3
2009-04-07
 21:23:26

Lite nervös

Ä rlite nervös för imorrn, då ska jag nämligen ha min provuppsättning. Ska göra min första bruduppsättning den 9 maj! Är jätte nervös.. men förhoppningsvis så går de nog bra :)

Vill hem, Vill hem, Vill hem....

Ska försöka äta nått nu...

P&K
2009-04-06
 17:07:21

Var gick de fel?

Haha vilken kväll de blev igår. Blev en spontanutgång till Hemsen. Jag, Emma o Erik satt o drack lite här hemma sen så ringde vi taxi för att åka upp till Hemsen. Årets roligaste taxifärd kan jag lova! Vi fick taxichafförens privat nummer för att vi skulle på efterfest med han, han satt och prata om hur hans käresta bara masa på han hela tiden, haha helt galet :) Väl inne på Hemsen så vart de en kapten på en gång, ut och dansa loss på dansgolvet med alla turister. De va inte speciellt mycket folk men jag hadde hur kul som helst. Såklart ringde vi ju taxikillen när vi skulle hem, springer till taxin och så kommer de en stackars kille fram och tänker hoppa in och pratstunden va väl typ så här
Bea: Va tror du att du håller på med?
K: Jag ska bara ner till centrum...
Bea: Ja men då får du ringa en egen taxi de här är min taxi och min taxichafför!!!
K: Ja men ja ska ju bara ner till centrum....
Jag vart jätte arg för att han va så trög så jag puttar ut honom från taxin! Stackarn! Han försökte ju bara komma hem!

Mår som jag förtjänar idag kan jag lova, har inte riktigt kommit upp ur sängen än och klockan är nog närmare fem... Är hur hungrig som helst men har inte så mycket mat hemma, orkar inte ställa mig och laga massa mat :( Å knata in till centrum de finns inte på kartan!

Förlåt sambosar för att vi väckte er i natt när vi kom hem, skäms jätte mycket ska ni veta!

P&K
2009-04-04
 21:30:53

Fjellkafeen, Sol, promenad, sol :)

Vilken dag de har vart idag! Vaknade av solen i ansiktet och att emma o Elin bullrade i köket. Dom gjorde sig iordning för en dag i backen/jobb i backen. Jag satt mest o försökte vakna när dom kom på idén at t jag också skulle följa med så efter lite om och men så följde jag med. Jag o Elin tog liften upp till Fjellkafeen, hon skulle jobba och jag satte mig och glassa i solen med en bok. Efter ett litet tag kom även Emma upp och vi satt där o pladdrade som vanligt om allt mellan himmel och jord. Sen så åkte hon iväg en liten snabbis för att åka lite i backen så då glassa jag ännu mer :) sen så tog vi liften ner igen. Gick till Lodgen och tittade på grejer och snyfta för allt vi inte hade råd med :P

Hemma så vart de en liten mysig middag för två... Kyckling al'a Fredsgatan (Kyckling och curry)  Åkte med Emma bort till Fossheim och gick tillbaka hem. De a så skönt att få gå ut och gå en sväng i de fina vädret. funderar på om man kanske skulle gå ut en sväng till. Tror att solen har gett mig massa överskottsenergi :D Tänka vad lite sol kan göra.

Känner mig glad, idag har de vart en riktigt bra dag :)


P&K

Lite bilder från senaste tiden :)

Öppnar packet :)


Min nya frisyr  ♥


Utsikt från liften på väg ner


Utsikt från våran trappa
2009-04-03
 18:51:24

nu får de va nog!

Nu räcker de, är så sjukt jävla trött på vad du håller på med! Jag önskar att jag kunde på nått sätt förstå vad det är du tror att du håller på med men de kan jag inte! Jag mår inge bra själv att gå runt och tänka för de är de jag gör hela dagarna, Tänker, Tänker, Tänker men nu får de ta slut! jag Orkar seriöst inte mer, kommer gå ner mig totalt om jag fortsätter som jag gör, att låta dej göra det du gör mot mig. Försöker vara stark, lurar mig själv hela tiden att jag är stark! men de tar på krafterna de här.... De har blivit till nått sjukt spel!

Vill bara glömma allt men jag kan inte!

Hej depressionen, välkommen tillbaka!
2009-04-03
 00:37:09

vart ska jag börja?

Nu har ja inte skrivit på ett litet tag, så vet inte riktigt vart jag ska börja!

Min födelsedag:
Börja när jag vakna, då hade Kristina lagt en liten fin grattis skylt utanför min dörr. Så det var de första jag såg när ja vakna på morgonen, Iväg till jobbet o jobba några timmar, vart även tårta på jobbet. Sen så ringde Emma o sa att hon o Elin skulle bli lite försenade eftersom dom hade glömt skidorna och brädan i Sälen o var tvugna o vända för att åka o hämta dom igen. Så jag gick i godan ro i affären och skulle inhandla allt till smörgåstårtan. Knallade sakta men säkert hem, ingen stress tänkt jag eftersom E&E skulle ju inte vara hemma förren kl 21. Men när ja kommer upp i lägenheten o kommer ut i köket så står Elin, Emma och Kristina o sjunger vacker för mig, Så jag vart lurad! igen! Börjar ju bli en vana att alltid bli lurad på min födelsedag, men de är väl så de är att fylla första april! Så då vart de lite mer tårt ätande (som hade köpt med sig tårta från Sverige)och öppna lite paket. Fick en martiniflaska, en rosa dildo och kåtpiller :D hahaha Helt galen familj har jag! Efter de så ställde ja mig o gk´jorde smörgåstårta, den första någonsin och den vart helt okej för att vara första gången!  Sen kom mammas packet upp idag. Fick en jätte fin sjal, pärl örhängen, aband, halsband! Tack så jätte mycket jag vart verkligen jätte glad! sjalen är bara såå perfekt... Så ja hade en väldigt bra födelsedag! Tack alla <3 <3 <3

Idag Torsdag
Idag när ja kom hem från jobbet så va emma sugen på lite äventyr. Vi satt först å prata om att åka till baken å se på när några skulle åka o göra lite saker...  Men sen så ringde kristina o sa att hon o anders skulle på bio i Ål och då vart ju vi såklart jätte sugna på att följa med så vi gör oss vackra lite snabbt, tittar lite snett på emma när hon frågor om hon kan ha mössa på sig. Men eftersom anders fick ha keps så fick hon ha mössa. Sätter oss i bilen o börjar köra. klockan va då 18.50 filmen börjar 19.30 och de skulle ta ca 45 minuter att köra, plus att vi inte hade någon anning om vart kulturuseet låg nånstans så de va en kamp mot klcokan. Vi satt och räknade ner minuterna men kl 19.32 springe familje in o ska köpa biljetter, Tadaa vi hann faktiskt! Vi missade ju reklamen men va gör de. Tittade på män som hatar kvinnor. Den va så grymt bra! en film jag starkt kan rekomendera! Sen så åkte vi in till gol o åt lite mat sen så åkte vi hem. De vart en heldag med Familjen Kaos. Riktigt kul att alla kunnde följa med annars så brukar de alltid va nån som jobbar.



Så nu ska jag gå o borsta tänderna o sen krypa ner i sängen!


P&K
2009-04-01
 00:59:15

Grattis till lilla mig!

Jaha då va man 21 år gammal då... Tack mina underbara vänner för den fina sången förrut. Blev allt lite rörd av att höra era vackra stämmor! Nä n är de dags för mig att sova lite, upp på jobb imorron!

P&K