2008-10-30
 21:23:42

Ja se de snöar

Sådärja då har den första snön kommit! Ganska mysigt med snö om man tänker efter, de knarrar så härligt under skorna när man går. komma hem efter en promenad i snön och dricka varm choklad *mys*

Imorron ska man ut o svira igen :) jag, Anna, Emma o Bella ska ut o göra stan osäker... får vi se hur fredagen slutar, man vet ju faktiskt aldrig de! vanligtvis slutar den att ja o Emma sover på mammas soffa! men de är mys de med :)
Får se ifall de blir någon Schlagerbar på lördag, de lär märkas om inte annat!

Idag har de inte hänt så mkt... har kört runt lite i stan o gjort lite ärenden. Va hos Annie o kim o skulle se när han skulle tattuera henne men någon tattuering vart de inte, hon sköt upp den lite ;)

12/11 är nära nu :)

P&K
2008-10-30
 00:22:03

vin mys med klant!

Sitter här med min bästaste bästaste vän klant och dricker vin o har mysigt :) kan ju inte bli bättre!! Har varit i badhuset idag och lekt av mig... simma hela tio längder (tack vare emma som puschade på) sen åt ja upp alla bort simmade kalorier med en pizza :)

nu är det bara 13 dagar kvar i detta land... ser fram emot vintersäsongen som kommer va fylls med jobb, mys hemma o festande och såklart försök i backen med snowboard :)

näe ska va social med klant nu!

P&K

2008-10-28
 23:39:56

snart så!

Jeej!! snart är det dags att ge sig av till hemsedal och min första vintersäsong. Har en känsla av att den kommer bli helt galen :) får ju dela den med dom bästa oxå <3 så om lite mindre än två veckor så är det bye bye sweden och hello norge!

Idag har det varit en helt vanlig dag... har inte gjort mkt. Va ute i hälleforsnäs o kolla lite kläder men kontot tillät inte några inköp! men köpte en jacka iaf :P

Utgång på fredag med Emma o Bella... är ju halloween o grejer... Sen på lördag är de schlagerbar med emma o hennes syster i e-tuna.... skojjig helg jag kommer få, de kan ja lova dej :)

näe nu ska jag slänga mej i soffan, äta lite glass kanske!

den 12/11 bär de av :)2008-10-23
 23:46:19

Tripp till Strängnäs

Idag har jag vart en tur till strängnä och träffa Tea :) va så himla kul att träffa henne igen! Va ett helt år sen ja träffa henne. Så idag så har vi pratat massa strunt, gamla minnen och ätit nachotallrik! Percis som förr i tiden!

Tack för idag Teis <3

Tack emma för lånet av gps <3

P&K

2008-10-22
 17:55:09

mormor...

Idag har det vart en riktigt Beatrice o mormor dag :) har spenderat dagen med mormor. Riktigt trevligt faktiskt... har suttit och snackat massa skit, allt mellan himmel och jord... Känns så tomt att vara där på något sätt, man sitter och väntar på att morfar ska komma genom dörren vilken sekund som helst, man han kommer aldrig. Har fortfarande inte fattat att han är borta, vet inte om ja någonsin kommer att fatta det. Ska ner till minneslunden någon dag, har inte vart på kyrkogården sen begravningen...  Men jag tror att han sitter där på ett litet moln o håller ett öga på oss :)
Saknar dej morfar!

I morgon ska jag till Strängnäs och träffa Teodora, har inte träffat henne på ett helt år! och det är ett helt år för mkt!! Du får banne mig komma upp till Hemsedal i vinter å gå på after ski och allt :) näe men de ska bli riktigt kul att träffa lilla Teis igen...

Jeej imorn kommer lillayster hem från Forshaga, min lilla byracka kommer ju oxå hem. Va ska jag o Annie hitta på då??
Ska hälsa på storasyster oxå här nån dag... känns som om de finns så mkt jag vill hinna med men tiden räcker inte till.
Kunde inte dygnen va 48 timmar istället??

Näe nu ska jag gå å slänga mig i soffan...igen :)

P&K
2008-10-20
 12:37:40

Måndag

Ligger hemma i mammas soffa o är sjuk, hostar som en tok, har tandvärk o ont i halsen :( hur bra är inte den här dagen :/

Försökte mig på en gamal huskur igår, uppvärmt rödvin... De funka inte, de va bara jätte äckligt! så pröva inte det!
Vart finns han som ska ta hand om mig när jag är sjuk ;)

nä nu ska jag krypa ner under ett stort....   och dricka massa...

och knappra...P&K
2008-10-20
 00:20:57

ännu en söndag förbi

Jaha ännu en helg har gått nu är de början på en ny vecka, undrar vad som kommer hända?

Ligger hemma i mammas soffa just nu o mår dåligt, har så ont i mina lungor :( kan knappt andas. Tufft att ligga på topp, nejdå skoja bara.

Hmm va har hänt i helgen då?
Fredag utgång med Emma o Linda. Satt hos mamma och förfesta lite kolla på barcelona bilderna. Ehh gick ner på lillakrog, massa folk! Katrineholm borde öppna upp en ny krog, alla får inte plats på Lilla o Nisses är as tråkigt! sådeså!!
In på Barbros och dansa dom sista minuterna,  gick sedan...(ingen kommentar)
Lördag Låg på soffan hela dagen, va barnvakt. Den ända gång jag reste mig upp va för att hämta pizzan. Shit vilket tragiskt liv!
Söndag Va med lille pappsen idag. Vi har vart ute å gått, tagit en kaffe på häxorna o ätit middag. Riktigt trevlig att träffa han, blir ju inte så ofta nu för tiden.

Jag vill åka till hemsedal nu nu nu!!! Ska bli skönt att komma upp. Starta ett nytt kapitel i mitt liv, hoppas bara de är ett kapitel som slutar bra...

Mycket funderingar som går runt i huvudet just nu, kan inte riktigt tänka klart.
P&K
2008-10-17
 18:27:53

Barcelona...

En helt underbar resa med dom bästa...

De går inte att berätta hur bra vi har haft de dom här fyra dagarna. Det har vart en resa med mycket skratt, öl o sangria, turistande, dansande och trasigt hotellrum... väntar bara tills nästa resa får vi väl se vart den bär av, spelar inte så stor roll egentligen, bara flickorna är med...

Ikväll blir de utgång ska väl hoppa in i duschen o göra mej vacker :P

Tack flickor för en underbar weekend....

Puss o Kram
2008-10-08
 11:04:14

Välkommen till min nya blogg!