2009-02-16
 19:44:40

Ännu en måndag

Känns som om de är måndag typ hela tiden, veckorna bara springer ifrån mej... Har bara 37 veckor kvar på salongen... 37 veckor av 52 de känns på ett sätt som om de va igår ja börja men ändå känns de som om man har vart här i evigheter. Men jag trivs bra här. Nu har jag förhoppningsvis lite sällskap i sommar :) sen blir de vidare till Asien o Australien men den vackra :) ska bli så sjukt kul att åka iväg på nått sånt! Backpacka genom Asien!

Hade riktigt kul igår, va först på personalboendet o drack lite o bara prata, vid ett så känner Emma o Bea sig lite danssugna så de vart en liten utgång. Emma va bra sliten på väg hem. Hon va...ehh va ska man säga... ganska jordnära, speciellt i trapporna :) haha annars brukar de ju va jag som har svårt för trappor i fyllan o villan... men kul hade vi!

Sitter och försöker få upp mms jag har fått, går ju inte bra. Kommer upp massa skit om data konton o grejer på mobilen.. Fattar nada! men ska väl ge de ett försök till snart...
Sitter helt ensam hemma, de är rätt skönt faktiskt (inte för att jag har nått emot er familjen) jag sitter i min säng o funderar på livet i största allmänhet. De är helt tyst i huset!

P&K


Anna Lilli <3

Hur länge ska ni vara ute och back packa ?? <3



PUBLICERAT: 2009-02-16, 20:19:15 | URL: http://annapedersen.blogg.se/
Anna Lilli<3

Jag kom och tänka på dej och emma när jag läste detta. du måste göra den när jag kommer till norge :D Lova!!!



Till alla kakälskare- En helt vanlig jävla kaka!



Ingridienser:

1 ägghelvete

1 dl sur mjölk

så lite socker som möjligt

Ingen jävla mandel iaf

2 dl bakpulver

1 pkt fula russin

1,5 dl allerginötter



Fyllning:

1 dl vaniljsocker

1 melon eller nåt annat

Mycket sprit



Instruktion:

Häll nästan allt i en bunke och kör med elvisp i en timme. Grädda direkt i skålen, skit i att smöra eller bröa, kakhelvetet fastnar ändå. Dunka utav bara faan för att få ut skiten på matbordet. Garnera med krossad melon eller sprit. Om kakfaan inte lossnar så släng ut bunkhelvetet genom fönstret och drick upp spriten.



PUBLICERAT: 2009-02-16, 20:29:52 | URL: http://annapedersen.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: