2009-01-11
 01:01:02

Kortet gick varmt :)

Sådär idag har vart en rikigt trevlig dag. Börja med att jag, Elin och Daniel skulle till Gol. Så jag tar emmas bil å hämtar upp honom men typ tre meter efter våran utfart så börjar bilen sladda omkring, lite läskigt om jag får säga det själv så vi bytte bil o resan mot gol började igen... Vart mycket prat i bilen, stackars daniel fick inte en syl i vädret. Tror nog inte han har hört mig prata så mycket :) Kortet gick hett bland Gols butiker.. Tror jag gjorde av med närmare 2000 kr  :P men jag är värd det efter 151 timmars jobb i December :) så De vart lite smått o gott... Men ska ju spara mig lite, om tre veckor så bär det av till Oslo med salongen, gå på årets frisör 2009. Hur grymt är inte de egentligen :) Gå på modevisningar o sånt, Me like a lot :)

Tack lillasyster för den fiina kommentaren, den värmde i hjärtat <3 Saknar mina älskade syskon grymt mycket!
Hade deep talk med storasyster häromdagen... WoHoo äntligen ett samtal som varade längre än tre minuter :) haha hon är ju ingen "jagtyckeromattprataitelefon-människa" men de va rikigt trevligt att få utbyta några meningar med henne... Säger bara de Josephine akta dej för sexorna dom har dirt on their minds :) haha! Saknar Adam oxå massor....
Massa Kärlek till er mina små gelehallon <3

Iaf när jag kom tillbaka från gol så vart jag väldigt städsugen så började att skotta fram vardagsrummet från Emmas alla snorpapper, petflaskor, alvedon o mer... Sen fanns det ju alltid grejer efter Elin o mig med... Vi är inte så oskyldiga vi heller :) Sen så fick julen oxå städas bort...Kasta bokstavligen ut granen genom fönstret :)

Vart lördagsmys tillsammans med Elin och Emma... Tacos och äppelpaj. Kan ju rekommendera att inte äta äppelpaj när man tittar på sweeny Todd... Mycket bra film/musikal men ingen film du äter en middag till :)

Imorrn ser de ut som om de blir en sakta men säkert tripp till byn. Ska få med mig min lilla bacill ut också. Hon har inte lämnat huset på snart fem dagar. Så kan ju tänkas att de blir en kopp te och lite mys :) o massa struntprat som vanligt när vi är i görningen :)

Vart är all snö. Snart tittar väl vitsipporna fram eller vad säger du Emma :) haha

Nä nu ska jag o Klant titta på Bride wars... Verkar vara en riktigt tjejfilm...!

Mina fiina inköp idag

Min fina väska


Min dyra handkräm


En sjal vart det med


Lite vin går alltid åt


En matinifalska slank visst ner, så tokigt det kan bli




som ovan, granen kastades ut genom fönstret


Ut och iväg.....




P&K



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: